Aes Sedai
|
|
« Válasz #7635 Dátum: 14 ápr 28, 13:43:22 » |
|
Ti miről beszéltek itt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7636 Dátum: 14 ápr 28, 13:45:07 » |
|
Helytelen. A nyilvánvaló válasz a dán sajt. Egy óriáshód által uralt világban az emberek gátakat építenek, hogy a kedvében járjanak. Az alacsony fekvésű Koppenhágát elönti a víz. Ezrek halnak meg, az elkeseredett dánok nem találják fel a sajtjukat. Hogy lehet ezt elrontani? Sabaku most komolyan. Aes, nézzél Agymenőket és megtudod. Ránk jött az 5 perc.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 28, 13:45:39 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7637 Dátum: 14 ápr 28, 13:46:41 » |
|
Csak nyugodtan. Én egy részt se láttam belőle, de jó állítólag. xD Viszont azt nem tudtam, hogy ennek ez a magyar címe, csak most Google segített rajtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7638 Dátum: 14 ápr 28, 13:52:57 » |
|
Általában és is Big Bang Theory-nak hívom de gondoltam kedves leszek azokkal akik nem ismerik tudod...
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7639 Dátum: 14 ápr 28, 14:10:47 » |
|
Az ilyen kedvesség nem árt. Nekem meséltek egyszer egy olyan emberről, aki magát Trónok Harca rajongónak tekintette, és nem tudta, hogy mi az A Tűz és Jég Dala. Nem baj ám, hogy az openingben is ott szerepel mindig. xD Este új rész végre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7640 Dátum: 14 ápr 28, 14:14:09 » |
|
Milyen világban élünk, ahol az egyik ember ellopja a másik harci struccát? Glenn az egyetlen madár akit valaha szerettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7641 Dátum: 14 ápr 28, 14:15:00 » |
|
Az Agymenőknél amúgy nem lett rossz a magyar szinkron, csak jó pár poén nem úgy jön át, ahogy kellene
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7642 Dátum: 14 ápr 28, 14:16:43 » |
|
Az Agymenőknél amúgy nagyon rossz a magyar szinkron, az összes poén nem úgy jön át, ahogy kellene.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7643 Dátum: 14 ápr 28, 14:18:06 » |
|
Én most nézem pont. Alig vártam, hogy hazaérjek és nekiálljak. Amúgy azért az elég gáz ha ilyen. Jó mondjuk az amit meséltél szombaton ismerősöd aki azt a szépséges dolgot írta a történelem dolgozatába... azóta röhögök ha eszembe jut. Szerintem igenis trágya a magyar, főleg Bernadette és Amy. Meghallottam és kikapcsoltam mert éreztem, hogy ennek nem lesz jó vége. Meg úgy alapjáraton is ugyanezt vallom. Siralmas. Sajnálom ami történt, de a pasadenai rendőrség hatásköre nem terjed ki...Pandorára.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 28, 14:21:11 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7644 Dátum: 14 ápr 28, 14:20:22 » |
|
Amúgy nem hatásköre, hanem illetékességi területe de mindegy. Sőt ha Pandorát külön világként kezeljük, akkor meg joghatósága.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 28, 14:22:49 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7645 Dátum: 14 ápr 28, 14:30:25 » |
|
Végigfutottam a feliraton, és valami érdekes szúrta ki a szememet: "A hatalmas Sheldort, 85-ös szintű vér-tündét, a Keleti királyságok hősét"... Vér-tündét... Ezt most komolyan miért kellett? Nyomorult blood elfet lefordítani, megyek sírni a sarokba. Dr. Cooper nagyon sajnálom. Pandora.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 28, 14:35:00 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7646 Dátum: 14 ápr 28, 14:34:59 » |
|
Offolunk de ha már lúd.... A szinkront Raj szúrja el, nem jön át az akcentusa... jah és Bernadett hangja is jobb eredetiben Főleg amikor üvölt mint Howard anyja Ám csak szerintem csinibb néha Bernadett mint Penny ?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7647 Dátum: 14 ápr 28, 14:48:19 » |
|
Azóta nem hitelesek a számomra, hogy valahol egyszer olvastam, hogy Sheldont játszó színész nem is ismerte a Star Treket a szerepe előtt. jah és pandora bernadett szebb mint penny, csak jóval idegesítőbb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 28, 14:48:57 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7648 Dátum: 14 ápr 28, 14:54:10 » |
|
Mondjuk lehet ő a Star Trek helyett Barbie filmeken nőtt fel, azért lett olyan amilyen. Az egyetlen hiteles szereplő meg Amy, pedig róla nem gondoltam volna, hogy a való életben is neurobiológus. Bernie meg tényleg szebb, fiúknak külön megakadhat rajta a szemük mellkas tájékon, nem mintha az sokat számítana, meg amúgy nagyon cuki arca van. (Sose érek a GoT végére, rájöttem, hogy holnapra előadást kell csinálnom. -.-)( )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 28, 14:57:19 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7649 Dátum: 14 ápr 28, 15:08:23 » |
|
Szerintem Bernadett a legszebb és legnormálisabb. nyuff aludni akarok, de mostmár tényleg tanulni kell -.-"
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|