24 nov 16, 07:14:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 507 508 [509] 510 511 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1208544 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #7620 Dátum: 14 ápr 28, 06:11:16 »

Olyan jó volt este aludni...
Kb. hajnal 1 órakor elaludtam, erre nemsokkal hajnal 4 előtt hazaértek a "nagyon jó zenei ízléssel rendelkező" szomszédok, akik szeretik üvöltetni a zenét, kicsivel fél 5 után szobatársnőm elment rájuk verni az ajtót, volt 20 perc csönd, de még 6:30-kor is szólt a zene. -.-"
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7621 Dátum: 14 ápr 28, 06:53:41 »

"Már biztos elaludtak és nem hallják" helyzet.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7622 Dátum: 14 ápr 28, 07:02:08 »

Csak ajánlani tudom. xD Ezzel átmész, egyből kuss lesz.

Engem meg most valami motoros hülyegyerek őrjít meg. Valószínűleg új lehet a motorja és/vagy a jogsija, mert ez a szerencsétlen mostanában esténként körbe-körbe mászkál a nyomorult, baromi zajos motorjával. Persze motorozni király meg minden, de amikor 10 percenként, huszonötödjére dübörög végig a motorjával az ablak alatt, az már kezd állati idegesítővé válni, és napok óta minden este csinálja. Múltkor dühömben már oda is kiabáltam neki ("A jó k*rva anyádnak motorozzál inkább, te g*ci!!") de nyilván nem hallotta meg. És rohadt idegesítő ez a szokása, szerintem az a motor valami sufnitunningos lehet, mert tényleg borzasztó hangja van, néha még akkor is hallani kicsit, amikor két utcával lejjebb (2 sor tízemeletessel közte és köztem) száguld el. Amikor az ablak alatt megy el, hát egy busz/kamion is semmi ahhoz a zajhoz képest.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7623 Dátum: 14 ápr 28, 07:38:43 »

Szerintem a szülei nem engedik el messzebbre.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7624 Dátum: 14 ápr 28, 08:44:02 »

Az lehet, de azért FAF neki.

Mehetne inkább Várkonyra, messzebb az sincs, és ott sokkal izgalmasabb, mert az már törzsi terület. xD
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7625 Dátum: 14 ápr 28, 09:07:01 »

Törzsi terület...vicces. Mosolyog

Kezd komoly pszichés betegséggé változni a tény, hogy a forgó dolgoktól rosszul vagyok. Kezdetben csak akkor volt, mikor velem forgott valami, aztán elég volt ránéznem, most meg elszédültem és hányingerem lett attól, hogy felötlött bennem egy forgó korong képe.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #7626 Dátum: 14 ápr 28, 09:18:12 »

Akkor ne nézd ezt az animét. Nevet
http://www.youtube.com/watch?v=if8YvZG800c
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7627 Dátum: 14 ápr 28, 09:22:24 »

Vagy szállj helikopterre. xD

De inkább ne, az ilyesmi nem vicces. Remélhetőleg ez is amolyan a vizsgaidőszakkal együtt véget érő betegség. Ilyenből elég sok van.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #7628 Dátum: 14 ápr 28, 12:57:18 »

Egy olyan világban ahol az orrszarvú háziállat, ki nyeri a második világháborút? Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7629 Dátum: 14 ápr 28, 12:59:12 »

Aki először jön rá, hogyan lehet orrszarvúszarral tankot működtetni? ikszdé
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #7630 Dátum: 14 ápr 28, 13:07:08 »

mert az már törzsi terület. xD

Nem tudom miért kell bántani szegény dakotákat, amikor minden magyar rasszista és ők semmi rosszat nem csinálnak. Aki nem hiszi nézze meg ezt a videót.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=1287TtevO6Y" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=1287TtevO6Y</a>
Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #7631 Dátum: 14 ápr 28, 13:08:13 »

Sabaku,ez véletlenül nem Agymenőkben volt? ikszdé Már nem is tudom,vagy Kenya vagy Kongó... :")
Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #7632 Dátum: 14 ápr 28, 13:20:24 »

Aes:
Uganda. Miért? Kenya hatalomra tesz szert az orrszarvú-exportból így egy közép-afrikai blokk alakul ki és gyarmatosítják Európát meg É-Amerikát. Aztán mikor kitör a háború, senki nem engedheti meg magának az orrszarvút, így Kenya visszaesik, és Uganda győz. Nevet

Vera:
Igen, és van még ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 28, 13:21:34 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #7633 Dátum: 14 ápr 28, 13:39:36 »

Uganda tényleg. Nem tudom miért emlékeztem K betűsre. Na de akkor a következő kérdés:
Egy olyan világban, ahol az emberiség egy óriási intelligens hód uralma alatt áll,melyik ételt nem fogyasztják többé? (A zongorásat inkább kihagyom, túl egyértelmű. :/ ikszdé) Nagyon tetszett ez a rész azt tudom.

Mi meg kitaláltuk osztálytársammal a temetőben sétálgatva, hogy mi latinul akarunk tanulni, csak szerezni kéne majd egy nem olyan méregdrága és lehetőleg számunkra kibírható tanárt. Kíváncsi leszek megvalósul-e valaha ez a tervünk.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 28, 13:40:58 írta Veracchi » Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #7634 Dátum: 14 ápr 28, 13:42:23 »

Persze, még mugen is tudná arra a választ.

Hát, a hódok fakérget esznek, és az egyetlen fajta fakéreg amit az emberek is fogyasztanak az a fahéj, szóval... gondolom, a fahéj Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 507 508 [509] 510 511 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins