Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7275 Dátum: 14 ápr 24, 15:09:31 » |
|
Jaj de romantikus megnyilvánulás volt ez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7276 Dátum: 14 ápr 24, 15:12:08 » |
|
Kroni én nem is műveltem semmi rosszat a fürdődben, szimplán nem éreztem jól magam a pezsgőtől. Legalábbis van egy olyan sejtésem, hogy szülinapodra gondolsz. Aljas dög vagy. Mellesleg tudom jól, hogy nem vagy gay de olyan jó vele piszkálni. És még mindig nem félek tőled.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 24, 15:12:50 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7277 Dátum: 14 ápr 24, 15:13:56 » |
|
Na már csak te kellesz te homofób! xD Tuti te küldted rám Dumb és Dumbert!! Le kell tesztelnem működik e ez a dolog mással, ha másra gondolok megjelenik e itt a forumon.. hmm Cart' téged választalak! *SUMMON* Höhöm, tudom hogy tudod, és azt is tudom, hogy tudod, hogy tudom, hogy tudod!
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7278 Dátum: 14 ápr 24, 15:14:18 » |
|
Syzy, nekem egyéni megfontolásból még összevagdosva, vagy máshogy eltorzítva is tetszene.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7279 Dátum: 14 ápr 24, 15:17:20 » |
|
Szerintem aranyos, de a kép az maga érdekes, annak függvényében, hogy éppen mire/kire néz. Mert, ha rád kedves névrokon, akkor biza érthető a lenéző szánakozó tekintet, ha pedig csak enyhén félénken mosolyog akkor biztos látott valami jó pasit mögötted xD A kijelentésed, viszont, hogy összevagdosva is az cuki az első jó pontod nálam ez a kijelentés volt! xD
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7280 Dátum: 14 ápr 24, 15:26:01 » |
|
Én mellette ülök, csak levágtam magam .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 24, 15:26:48 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7281 Dátum: 14 ápr 24, 15:56:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #7282 Dátum: 14 ápr 24, 16:01:19 » |
|
Szerintem vicces lenne, ha Kroni valoban homi lenne. Tudnek fura kerdeseket feltenni a buzikrol. Jolvan Vera megbocsajtok. Uh magamrol kepet avatarnak... Rossz vicc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #7283 Dátum: 14 ápr 24, 16:03:12 » |
|
Hát te, ez zseniális. Komolyan, 5perc erejéig híres lett az az ember. Amúgy úgy is alig nézik a Duna tv-t mit számít az nekik. Miért Hakuu? Mikor bemutatkoztál egy csomó képet raktál fel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 24, 16:09:37 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7284 Dátum: 14 ápr 24, 16:13:20 » |
|
10 perce ezen röhögök. Annyira kiakasztott, hogy nem is aláztam meg ezt a videót azzal, hogy a vicc topicba teszem, ahol rosszabbnál rosszabb dolgokat linkelnek be hsz vadászat miatt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 24, 16:18:02 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7285 Dátum: 14 ápr 24, 16:18:47 » |
|
Ezt hívják Bödejöningnek. Én is röhögtem rajta egy ideig. Amúgy Hencu ez tény, Mini jól mondja, te raktál fel pár képet, és nem is vagy ronda, szóval nem értem a problémád. Amúgy ajánlom is, hogy megbocsáss, parókára meg nagyon vigyázz, 4 szemed rá minimum! .____.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 24, 16:19:34 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7286 Dátum: 14 ápr 24, 16:20:53 » |
|
Amúgy Hencu ez tény, Mini jól mondja, te raktál fel pár képet, és nem is vagy ronda, szóval nem értem a problémád. Neee, pont erre megy ki az egész jaaaaaj nem rakok ki képet mert hogy nézeeek kiiiiiiii játék, a visszacsatolásra és az önigazolásra, persze 16 évesen ez érthető, de ne adjuk már meg neki amit akar.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #7287 Dátum: 14 ápr 24, 16:26:30 » |
|
Jaj Syzygy, olyan szép vagy, neked is ki kellene raknod képet. Tudom hogy erre vágysz! Amúgy miért akarod egy kisleánykától megvonni ezt a pici önigazolást amit legalább az interneten át kapna félig idegen emberektől? Na meg akkor le lett ugatva, mert azt hitte idős. -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7288 Dátum: 14 ápr 24, 16:29:48 » |
|
Ma is lecsesztem mert rinyált, hogy szarul áll a haja. Tegnap ugyan így nézett ki és meg se szólalt emiatt. De ez nem "adom alá a lovat" dolog volt most, csak egy tényközlés az ő irányába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7289 Dátum: 14 ápr 24, 16:30:49 » |
|
A probléma itt azzal van amikor ó jaaj de ronda vagyok, és nyilván nem az, csak azért írja le, hogy utána 3737237432732 ember visszaírja hogy szép vagy !!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 24, 16:31:21 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|