Aes Sedai
|
|
« Válasz #7260 Dátum: 14 ápr 24, 14:33:00 » |
|
Nem lehet, hogy valójában gman helyett az asszony csinálja a fórumozást is náluk? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7261 Dátum: 14 ápr 24, 14:34:48 » |
|
Az elképzelhető. Én vagyok a legnagyobb trollhercegnő! Egyébként tényleg szép. Szebb, mint itt bárki. Kivéve Lew.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7262 Dátum: 14 ápr 24, 14:36:55 » |
|
Ahhaa Szóval bevallod hogy csak ő csaphatna le az asszony kezéről.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7263 Dátum: 14 ápr 24, 14:49:52 » |
|
Hú egy igazi ember figyel minket, a sok mindenféle avatar mellett... ijesztő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #7264 Dátum: 14 ápr 24, 14:55:13 » |
|
Vera, Kroni allitja magarol, hogy homi. Amugy en megyek, csak kar, hogy a cp amiben leszek nos... Szarra fogok fagyni. A masik nap meg ugy szinten. Mellesleg Vera, nem hoztal olyan cukrot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7265 Dátum: 14 ápr 24, 14:57:37 » |
|
Korcsinál is volt már ilyen, sőt, Aes is csinálta már! Igaz, ők a saját képüket tették ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7266 Dátum: 14 ápr 24, 14:58:40 » |
|
Hú egy igazi ember figyel minket, a sok mindenféle avatar mellett... ijesztő. Tuti valahonnan netről szerezte a képet, valójában nem is házas, csak hülyít mindenkit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #7267 Dátum: 14 ápr 24, 14:59:50 » |
|
Aes tuti sose tett ki magáról képet. Amúgy egyszer megcsinálhatnánk, hogy mindenki magáról tesz be. Tök jó lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7268 Dátum: 14 ápr 24, 15:00:59 » |
|
Még mindig nem tudom felfogni hogy lehet ilyen szép asszonyod. Tényleg a második gyereket mikorra tervezitek? Csak hogy időben közbe tudjunk lépni... Amúgy Hencu: 1, Tudom, hogy az, szóval nem lepődök meg. 2, Volt nálam cukor de elfelejtettem odaadni. Bocsánat. Seva pont ezen agyaltam én is ahogy ezeket elolvastam. Azért szerintem lennének meglepetések akik még nem látták a másikat még képről se. Meg tuti lenne olyan aki csakazértse.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 24, 15:03:40 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7269 Dátum: 14 ápr 24, 15:02:09 » |
|
Én meg reggel azzal kezdtem a napomat, hogy két rendőr kopogott be hozzám. De szerencsére nem értem, hanem a szomszédért jöttek. xD Reggel mi is mentünk ketten egy emberért :O Véletlen egybeesés, vagy nálad voltunk? xD Ja és az én ébresztőm a tuti, hogy felébredsz módszer: fogj bármilyen kemény és lehetőleg keskeny szélű, vagy hegyes sarkú tárgyat, majd álmodban ba*zd bele a könyököd! Én felkeltem mint állat! Mit állítok? Fuhh soltész tüncis magyaróra óta ráz a hideg ettől a kérdéstől.... Én közös képet tettem ki a Kisszerelmemmel! De azóta megkaminázódtam. ˘˘
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7270 Dátum: 14 ápr 24, 15:02:16 » |
|
Emlékszem mikor Aes elsőnek rakott ki magáról az Én topicba képet, volt valami tornyos is. Tudom gman, de ez most egy nő, aki nem is figyel minket. Seva, mindig lesz egy lázadóóóó. Bár én oda vagyok az avataromért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7271 Dátum: 14 ápr 24, 15:02:55 » |
|
Valójában én vagyok Ildikó és gman, azaz Gergő nem is létezik.
Seva, de. Valaki írta, hogy betépett feje van és ezért lett tiltva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7272 Dátum: 14 ápr 24, 15:06:04 » |
|
Vera, tudom azt hiszed minden jó pasi meleg, de én tényleg nem ! Aki am disznókodott a fürdőszobámba ne mondjon nekem ilyeneket, mert megtalálom keresni a régi képeimet! xD
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7273 Dátum: 14 ápr 24, 15:07:26 » |
|
Nekem nem tetszik Ildikónak az arca, nyilván ez egyéni preferencia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7274 Dátum: 14 ápr 24, 15:08:45 » |
|
Syzy pont rád gondoltam, erre megjelensz! Ez tök ijesztő! :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|