Micsudi
|
|
« Válasz #7230 Dátum: 14 ápr 24, 09:39:14 » |
|
Ha a belépőre lenne money én is mennék 1000 éve tervezem, na majd őszin tuti ott leszek.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7231 Dátum: 14 ápr 24, 10:09:51 » |
|
Kész van életem első palacsintája!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7232 Dátum: 14 ápr 24, 10:51:09 » |
|
És legalább odaégetted? Na Noé majd akkor szombaton hozd el megpróbáljuk megszerelni hátha nem kell vele annyit tökölni. De az az angyalszárnyas tényleg nagyon jól néz ki.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7233 Dátum: 14 ápr 24, 10:58:18 » |
|
Én meg reggel azzal kezdtem a napomat, hogy két rendőr kopogott be hozzám. De szerencsére nem értem, hanem a szomszédért jöttek. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7234 Dátum: 14 ápr 24, 11:03:10 » |
|
Miért, mit csinált? Kiderült, hoyg egy sorozat gyilkos a szomszédod? Én meg egy csodás hangra keltem. Meg a macskám, ha hozzám fekszik nagyon hisztis lesz, ha elkezdek beszélni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7236 Dátum: 14 ápr 24, 11:15:07 » |
|
Ez most valami elmetisztító meditációs edzés nálad amivel a jéghideg vízesés alá beállást "helyettesítetted" vagy csak valamiért nem volt meleg víz? Én meg reggel azzal kezdtem a napomat, hogy két rendőr kopogott be hozzám. De szerencsére nem értem, hanem a szomszédért jöttek. xD A jó múltkorában valaki kihívta a jardot az alsó szomszédokra (nem mi) csendháborításért, akkor is elvittek onnan valakit mert visszafeleselt és azt mondta nekik hogy húzzanak el.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7237 Dátum: 14 ápr 24, 11:16:29 » |
|
Az előbbi, növelni kell a komfortzónát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7238 Dátum: 14 ápr 24, 11:20:43 » |
|
Jah szóval úgy, bevezetted a hideg vizes elmetisztítást (vagy fagyasztást). Nálam csak akkor volt így amikor nem volt meleg víz mert karbantartás volt és lusta voltam vizet melegíteni ezért inkább lefagyasztottam magam de nem volt olyan rossz csak az elején utána már nem is éreztem hidegnek. Viszont azon meglepődtem hogy hideg vízzel hajat mosni kifejezetten kellemes. Lezsibbad az elmém.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7239 Dátum: 14 ápr 24, 11:48:51 » |
|
Azt mondják, csinálni kell 30 napig és nem lesz többé depis az ember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7240 Dátum: 14 ápr 24, 12:01:29 » |
|
Én szaunázni járok. Megpusztulok a kabinba aztán ugrás be a hideg (5 celsius fok körüli) medencébe. Ezt négyszer ötször egymás után aztán kb reinkarnálódik az ember. Rendesen helyrerázza a szervezetet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7241 Dátum: 14 ápr 24, 12:03:47 » |
|
Lew. Hány deci pálinka volt a rekord?
6 deci és még + 1 3cl-es. De ki számolja. Mondjuk akkor amikor ezt megittam, fosva hánytam. ÉS még rá 2 napra is szarul voltam. Meg már állítólag detoxba akartak vinni, de hálistennek öcsém nem engedte. =)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 24, 12:09:08 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7242 Dátum: 14 ápr 24, 12:05:20 » |
|
Nem égettem oda. Odaég az magától.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7243 Dátum: 14 ápr 24, 12:33:01 » |
|
Erről a hidegvízdologról tudna nekem küldeni valaki valamilyen infót ?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7244 Dátum: 14 ápr 24, 12:44:46 » |
|
Lew. Hány deci pálinka volt a rekord?
6 deci és még + 1 3cl-es. De ki számolja. Mondjuk akkor amikor ezt megittam, fosva hánytam. ÉS még rá 2 napra is szarul voltam. Meg már állítólag detoxba akartak vinni, de hálistennek öcsém nem engedte. =) Győzteeeeem. Nekem 7 deci. Azóta nem ittam pálinkát és nem is fogok már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|