24 nov 23, 05:11:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 480 481 [482] 483 484 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1218721 alkalommal)
0 Felhasználó és 299 vendég van a témában
K ichigo
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #7215 Dátum: 14 ápr 23, 23:27:43 »

Most már jónak tűnik.
Lehet csak nehezen szabadult a szerdától.
Vagy másnapos lett a szerver. Nevet

Furcsa néha pár oldalt begyorsítja az ha behozok egy nagyobb "fogyasztású" játékot.
Tud csak akarni kell.

Az milyen fokozat ha egyik haverom lefejelte a templomot? smirksweat Gondolkozik
Ének más kérdés.Azt tudom. Nevet
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #7216 Dátum: 14 ápr 23, 23:33:37 »

Hát az szerintem már eléggé súlyos.

Még nem láttam részegembert és nem is voltam az, szóval erről nem tudok nagyon mit mondani erről.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #7217 Dátum: 14 ápr 23, 23:38:43 »

Nyugi ennél van sokkal súlyosabb is.
1-2 egész vicces amíg nem velem/veled történik.Ez most ragozási probléma,de úgy általánosan.

Lehet Énekeset majd elküldöm.

Nem láttál még részeg embert? Érdekes. Gondolkozik Vagy csak saját környeztedre gondolsz(barátok,rokon)?
Látom sokat nem tudtál mondani róla.Majd mások. Nevet

Jú éjt! bye bye

Azért 2222nél kívántam. Nyelvesít
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #7218 Dátum: 14 ápr 23, 23:47:43 »

Saját környezetemben. Osztálytársaim már többször voltak részegk, csak én láttam őket abban az állapotban.

Még fiatal vagyok. Majd a szakértők mondanak róla egysmást.

Jó éjt.  bye bye

Na gyorsan megyek én is most már, csak gyorsan még írok visszajelzést a fejezethez (best OC story EVER). Csak jönnénének ki kicsit gyorsabban a fejezetek! Mindegy, amíg ezt a színvonalat tartja, addig nincs mire panaszkodnom.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #7219 Dátum: 14 ápr 24, 00:20:09 »

Elszállt a szerver?  smirksweat
Milyen jó hogy nem voltam itthon.

A részegséggel meg úgy vagyok hogy sosem szabad túllépni a limitet mindenkinek más a határa ami alatt még van "öntudata" és bír 2 lábon járni.  Én sem léptem át (azt nem mondanám hogy soha vagy 2x igen, de hát ki ki kellett ismerni hogy ezek a határok pontosan hol vannak) rendszerint eszméletemnél vagyok. Nem is kellemes amikor az ember fia/lánya másokra van utalva mert nem tudja hogy mit csinál.  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #7220 Dátum: 14 ápr 24, 04:47:09 »

Am a rendőrnénin is ugyan ez a ruha van xD... ti szakik xD

Hugi bele hát, de attól még meleg vagyok!
   Kroni mi arra a szexi fehernemure gondoltunk. Durci   
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7221 Dátum: 14 ápr 24, 05:03:08 »

Azt még meg is értem, hogy perverzek vagytok és engem olyan cuccba akartok látni na de gmant? ikszdé Am mivel otthon nem ő hordja a nadrágot.... lehet, hogy alapból ilyen cuccokat hord Gondolkozik
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #7222 Dátum: 14 ápr 24, 05:23:56 »

Ne forgasd ki a szavaimat. Csak vicces lennel benne, ez perverzseg nelkul is igy van.  Nevet  Az lehet, vagy cseled lany ruhat xd
Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #7223 Dátum: 14 ápr 24, 06:36:29 »

Hencu megsúgom így elkésve, igen, a szaké kegyetlenül rossz. (És milyen kis aljas vagy lehomizod a bratyódat, ügyes kislány. ikszdé)

Tegnapra visszamenőleg meg nem értem, hogy most ofő szemében miért én vagyok a szemétláda, amiért elmondtam neki mi a probléma az egész osztály tanításával ami néha egyenlő a 0-val mert év eleje óta gépezünk, filmet nézünk, meg 3 hónapig 1 db helyettesítőtanárt küldtek be 2 órára olyan tárgyból amiből jövőre vizsgázunk és nagyon nem hoztuk fel magunkat azóta hiába lett már nem egyszer szólva emiatt. És azon röhögtem, hogy a többiek is mellém álltak. Kés csoda ha mindenki egyetért valamiben.
Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #7224 Dátum: 14 ápr 24, 07:17:16 »

Teljesen jogos a felháborodása. El vagytok kényeztetve, nem kell tanulnotok, csak filmeztek és gépeztek erre lázadozni kezdtek, na szép. Nevet
Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #7225 Dátum: 14 ápr 24, 07:52:02 »

De Mini épp ezek ellen lázadozok év eleje óta. ikszdé Szóval velem van a baj, hogy el akarom végezni ezt a sulit. Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 24, 07:54:30 írta Veracchi » Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7226 Dátum: 14 ápr 24, 07:56:33 »

Egy pillanatot sem aludtam az éjjel és nem tudom miért. Ildikó meg szintén nem aludt, mert ennyire hűséges. Ha ő nem tud aludni, én aludnék ha hagyná. Már megint megszégyenített. Nevet
Ma valami finomat főzök.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 24, 08:06:27 írta gman » Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7227 Dátum: 14 ápr 24, 08:48:17 »

Ma lógok. Illetve bemegyek egy háromórás gyakorlatra, de a többit ellógom. Azt érzem, hogy a zoknik a szennyes kosárban értelmesebb dolgokra képesek, mint én.
Meg kedvet kaptam a conhoz. Rég voltam már és olyan izgalmasnak tűnik képek alapján. Kár, hogy ha vennék egy jegyet akkor nem tudnék enni már a hónapban. 
Naplózva
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #7228 Dátum: 14 ápr 24, 09:34:38 »

Én azon akadtam ki, hogy csak 2 napos jegy van, szóvá is tettem dehát ismerve őket nagyon buták. ikszdé De nyárra ki akarok menni mert felcsillant a szemem egy cp miatt és lehet egyszer ráveszem magam, hogy meg is csináljam. Rita te meg pihend ki magad. :3

Nekem meg adott ofőm egy 5-öst. Azt hittem meg akar majd buktatni, tévedtem.
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #7229 Dátum: 14 ápr 24, 09:37:30 »

Nekem is kedvem lenne egyszer elmenni con-ra, de mint annyi mindennel ezzel is úgy szoktam lenn, hogy majd a következőre.

Tegnap elköltöttem egy csomópénzt ilyen fül-izékre (mint a fülbevaló, csak a porcra is rá kell csíptetni), rájöttem csak megint kidobtam az ablakon a pénzt, na, de ilyet sem kell többet venni. Nevet
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Oldalak: 1 ... 480 481 [482] 483 484 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins