24 nov 22, 20:31:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 479 480 [481] 482 483 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1216432 alkalommal)
0 Felhasználó és 29 vendég van a témában
Hakuu
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Puding erőmű vezető

« Válasz #7200 Dátum: 14 ápr 23, 20:44:19 »

Jaj ez a szöveg ><

Sosem ittam szakét, ennyire rossz??
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7201 Dátum: 14 ápr 23, 20:45:26 »

Mármint a távol-keletiekre gondolok.

Annyira jó lenne, ha a kiemelt szó rájuk is igaz lenne. ikszdé

Btw, nem ázsiai téma, de apám erdélyi ismerőse egyszer pálinkát itatott a románokkal. (Sorkatonai szolgálat alatt). Hát meglepődtek tőle, nem a magyar páleszhez voltak szokva. ikszdé
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7202 Dátum: 14 ápr 23, 20:46:04 »

Szögezzük le, hogy ők a szakét (ami kb. olyan alkoholtartalmú, mint a bor), kb. pálinkáspohár méretből isszák, és az kiüti őket. Amikor meglátták, hogy nagy korsókba öntözgetjük a bort, mindnek elkerekedett a szeme.
Pálinka és vodka közelébe nem is szabad őket engedni. ikszdé
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #7203 Dátum: 14 ápr 23, 20:48:23 »

Sosem ittam szakét, ennyire rossz??
Szakét azt én sem. Viszont a zöldalmás mézes fütyülős finom (meg a bodzás is).  Nevet
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7204 Dátum: 14 ápr 23, 20:49:42 »

Tudtommal az oroszok ezzel ellentétben a vodkát decis pohárból húzzák. xD Az ivás nem ázsiainak való, az már tény.
Naplózva
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #7205 Dátum: 14 ápr 23, 20:54:59 »

Huha pedig en azt hittem valami tomeny ital. Akkor tenyleg nem megy nekik a pia.  Gondolkozik De tok durva, hogy az meg art nekik. Az ize mihez hasonlit??
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #7206 Dátum: 14 ápr 23, 20:55:47 »

Sosem értettem, miért akkora dicsőség, ha valaki az átlagosnál jobban bírja a piát. Mármint én is bírom, de büszke azért nem vagyok rá.  Nevet
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7207 Dátum: 14 ápr 23, 21:01:21 »

Ivásban a legrosszabb szituáció az, amikor csak ketten isztok, és a másik fél érzi úgy, hogy öntudatlanságig issza magát, te meg felelősségteljes vagy. Az nem tud kellemes lenni, mert amíg a másik jól szórakozik, te szenvedsz, mert 1. nem vagy annyira részeg, hogy a másik hullarészeg hülyeségét kibírd. 2. tudod, hogy a havert neked kell majd valahogy haza juttatni. Persze ez fokozódhat több fősre is, ha egyedül maradsz az "ész" a csapatban.
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7208 Dátum: 14 ápr 23, 21:09:01 »

Am a rendőrnénin is ugyan ez a ruha van xD... ti szakik xD

Hugi bele hát, de attól még hetero vagyok! Aki cáfolná ezt az egy medvedisznóember!

A pia kutya jó, a részegség kutya jó, a hányást a jó kutya megeszi! Am nem az a jó, ha túlságosan bírod, hanem, ha tudod a határaid és folyamat annyit iszol, hogy folyamatosan reszeg vagy, majd reggel semmi bajod! Na ez menőség!

Aes szeretlek heteró módon, olyan szépeket írsz!
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7209 Dátum: 14 ápr 23, 21:12:07 »

Nekem nem rég volt ilyen élményem, nem volt igazán kellemes. Csak egy haverral voltunk, és ő úgy gondolta már a végén, hogy vicces a Deák tér közepén hugyozni meg ilyenek, én meg azért még észnél voltam, mert tudtam, hogy el kell érni a metrót meg hasonlók. És hát nem volt igazán jó móka, már a végére.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #7210 Dátum: 14 ápr 23, 21:13:33 »

Nálam még szerencsére sosem volt ilyen szituációban részem amit leírtál Aes. Akkor, ha ketten ittunk. Ritussal mindig támogatjuk egymást. Nevet
Egyébként ahogy vénülök úgy bírja rosszabbul a szervezetem a szeszt, lassan már csak a minőségit veszi be. :/

Am szép egész nap nem vagyok itt és azt mondják rám, hogy furán beszélek, pedig nem is. -.-" Mindig dicsért a magyartanárom, hogy szépen beszélem a magyart. Nevet (Ebben az aki ismeri osztálytársaimat, tudja, hogy van ráció.)
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 23, 21:14:36 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7211 Dátum: 14 ápr 23, 21:19:06 »

Amióta megismertem a jóféle borsodi házipáleszt, már alig bírom meginni a kommersz szarokat. Szilveszterkor ittam valami bóvli vodkát (régebben mindig ilyenektől rúgtam be), és azt hittem visszajön egyből. Kicsit csalódott lettem, mintha a saját tradícióimat tagadnám meg. Szomorú

Noe, jó neked. Nekem egy olyan haverom van, akivel megesik, hogy csak ketten iszunk, de neki nem sok önkontrollja van ilyen esetekben. És akkor beáll a fent említett szitu. ikszdé
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #7212 Dátum: 14 ápr 23, 22:55:47 »

Mi történt az oldallal, vagy nekem nem működött és még most se csak nagy nehezen?

Amúgy szerencsére nekem ilyen részegre még nem sikerült leinnom magam, de csak azért mert megálltam. Nevet
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #7213 Dátum: 14 ápr 23, 23:07:38 »

Nekem is elég nehézkesen jönnek be a dolgok, bár most egy kicsit begyorsult. Remélem így is marad. Nevet
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #7214 Dátum: 14 ápr 23, 23:10:21 »

Szép. Mikor lett volna időm itt lenni, akkor befagy, most hogy meg éppen olvasok valamit (mellesleg igen jót és nem kellett csalódnom) visszajött.

Áh, nem tudom, hogy fogom kivárni a végét annak a történetnek, amit olvasok. Olyan jó, pedig tudom, mi lesz a vége és mégis... egyszerűen jó olvasni az egészet, mert látszik rajta, hogy az irónő élvezi és törődik azzal, amit csinál. Egyszerűen annyi érzelmet ki tud váltani az emberből és tele van érzéssel, a szereplők közt a kémia remek és a egész csak egyszerűen nagyszerű. Na ezt mutatnám először bárkinek, aki azt mondja hogy a fanfic írás hülyeség (persze időrendbe állítva, mert az egész nagy sztori kisebb történetekben van).
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 23, 23:23:45 írta zitagirl » Naplózva
Oldalak: 1 ... 479 480 [481] 482 483 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins