24 nov 23, 05:18:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 475 476 [477] 478 479 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1218883 alkalommal)
0 Felhasználó és 230 vendég van a témában
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #7140 Dátum: 14 ápr 22, 19:21:17 »

Szerintem meg ha az emberek ártanak egymásnak egy párkapcsolatban ott mind a két félben van hiba. xD

Annyira jók ezek a közhelyek. *-*
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #7141 Dátum: 14 ápr 22, 19:38:20 »

Beigazolódott a feltevésem és a te humorod értékeléséhez magasabb szintű intelligencia szükséges, de ha egyszer leesik az embereknek nagyon jól szórakoznak rajta Nevet Ez történt most velem is Nevet

óhh Lew elpirulok, ha végre ezt egy nő írta volna khm, viszont így ezt tudom nyújtani:  Pirul

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=CsAr0EHGoc8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=CsAr0EHGoc8</a>

és még az s-t sem kellett kitörölnöm!
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #7142 Dátum: 14 ápr 22, 19:42:05 »

Idézet
Hát ezt még én is tudom cáfolni, Ayumi. A nők nagyobb szemetek tudnak lenni párkapcsolatok terén. Jó persze ez is csak általánosítás, de szerintem így van.
Általánosítás. Valóban van olyan helyzet hogy a nők szemetek és felültetik a palit általában ők fogják ki később a verekedős bunkó állatot, de azért nem ártatlanok a palik sem. Én valamiért olyan helyzetbe kerültem hogy nem voltam elég jó senkinek (a bunkók mindig megtaláltak volna csak nem kértem belőlük).
Igen, van sok kedves és aranyos pasi aki igazi úriember csak ők "nem találtak rám", nem vagyok én sem hibátlan, "dagadt" vagyok, hajlamos a lustulásra és gasztronómiai hiányosságaim is vannak (jó azért egy "pörköltöt nehézségű" dolgot össze tudok hozni nem arról van szó hogy anyámat kell kérdezni hogy ha a buborékok feljönnek akkor kész a forróvíz  ikszdé de pogácsát pl nem tudok sütni) és néha durcás is.  - úgyhogy közel sem vagyok tökéletes, de más sem az.
Az is "gond" volt hogy könnyen "lángra lobbanok" mindenféle előzmények nélkül, utána eljutottam oda hogy nem is keresem, egyszerűen hidegen hagy, úgy is mondhatnám hogy "elzártam a szívem".
Úgyhogy -mielőtt férfi gyűlölőként definiálnának- nem gyűlölöm az erősebbik nemet, csak "bezárkóztam a saját kis világomba" hogy ne tegyenek több kárt a szívemben a "reménytelen szerelmek".
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #7143 Dátum: 14 ápr 22, 19:55:49 »

Már megbocsájts, szerintem nem is gyűlölködő vagy sokkal inkább kesergő és önsajnáltató. Ilyen hozzáállással az életben nem is fog normális pasi megtalálni. Pasiból sem kell olyan senkinek amilyen te vagy (még annak ellenére sem, hogy azért a nőkből gyakran előbújik a gondoskodó anyai ösztön).
Én is sajnáltathatnám magam, hidd el rengeteg okom van rá (lehet több mint neked a belsőt és a külsőt tekintve is, sok olyan amin még, ha kevésbé lennék lusta se tudnék változtatni), de rég rájöttem, hogy ez nem vezet sehová és mióta egy nagy mosollyal tudom azt mondani, hogy a rossz dolgok bekaphatják, nem érdekelnek, nem is veszem észre őket annyira.
Szerintem olyan pasiaim voltak, olyan pasim van hogy sok lány megirigyelhetné. Még ha az exeim nem is voltak igazán észlények, (a mostanival ellentétbe aki tudja hogy hiába vagyok bunkó mégis közel állok a tökélyhez és feleslegesen panaszkodik, hogy sokat drezúráztatom a némi rend mániám miatt, meg mert... na nőből vagyok inkább nem sorolom mennyi okot adok a panaszaira xD). Nyelvesít
És ez csak egy példa az élet egyetlen (szerintem nem is igazán lényeges) területéről.

Persze nekem is vannak gyenge pillanataim ilyen volt nyáron 3 hét táboroztatás után amikor az utolsó hét már gólyatábor volt és az egyik büdös paraszt részeg kölök órákon át csesztetett azzal, hogy mér húzom annyira a lábam és nem tett kellemes megjegyzéseket. Az eset után bevonultam a sátramba, álomba sírtam magam, majd felkeltem hajnalba és visszamentem mosolyogva bulizni.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 22, 20:04:04 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7144 Dátum: 14 ápr 22, 20:02:18 »

Most olyan jót nevettem.

"A férfiak bántják a nőket." Ayumichan: így van!
"A nők bántják a férfiakat." Ayumichan: általánosítás!

Noe, ne beszélj már szlávul.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7145 Dátum: 14 ápr 22, 20:04:25 »

A nőnek könnyebb pasit fogni, mint fordítva. Nekünk nem csak annyi a dolgunk, hogy széttegyük a lábunk!
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #7146 Dátum: 14 ápr 22, 20:04:55 »

Saphi: Mit tettem? Mit írtam?
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #7147 Dátum: 14 ápr 22, 20:05:22 »

Általánosítás. Valóban van olyan helyzet hogy a nők szemetek és felültetik a palit általában ők fogják ki később a verekedős bunkó állatot, de azért nem ártatlanok a palik sem. Én valamiért olyan helyzetbe kerültem hogy nem voltam elég jó senkinek (a bunkók mindig megtaláltak volna csak nem kértem belőlük).
Igen, van sok kedves és aranyos pasi aki igazi úriember csak ők "nem találtak rám", nem vagyok én sem hibátlan, "dagadt" vagyok, hajlamos a lustulásra és gasztronómiai hiányosságaim is vannak (jó azért egy "pörköltöt nehézségű" dolgot össze tudok hozni nem arról van szó hogy anyámat kell kérdezni hogy ha a buborékok feljönnek akkor kész a forróvíz  ikszdé de pogácsát pl nem tudok sütni) és néha durcás is.  - úgyhogy közel sem vagyok tökéletes, de más sem az.
Az is "gond" volt hogy könnyen "lángra lobbanok" mindenféle előzmények nélkül, utána eljutottam oda hogy nem is keresem, egyszerűen hidegen hagy, úgy is mondhatnám hogy "elzártam a szívem".
Úgyhogy -mielőtt férfi gyűlölőként definiálnának- nem gyűlölöm az erősebbik nemet, csak "bezárkóztam a saját kis világomba" hogy ne tegyenek több kárt a szívemben a "reménytelen szerelmek".
Erre mondaná azt az öreg pásztor, akit egy hét erejéig cimborámnak tudhattam, hogy szopni meg majd megtanulsz. Mosolyog

Mi a fészkes frászkarika az a drezúráztat?

Menj már gman, neked még annyi dolgod sem volt. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #7148 Dátum: 14 ápr 22, 20:06:55 »

Pirul ja hogy olyat nem használ az itteni magyar nyelv?

amúgy olyasmi mint a "cseszeget, hogy csinálj meg valamit"
a drezúra szó pontos jelentése "szigorú nevelés", de inkább csak ilyen népiesen beolvadt a tájszólásomba, mint a zsuvi és a bordel stb.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 22, 20:08:37 írta noemimi-chan » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7149 Dátum: 14 ápr 22, 20:07:39 »

Nekem szerencsém volt, de nem minden nő ilyen fura!
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #7150 Dátum: 14 ápr 22, 20:07:52 »

Most olyan jót nevettem.

"A férfiak bántják a nőket." Ayumichan: így van!
"A nők bántják a férfiakat." Ayumichan: általánosítás!

Noe, ne beszélj már szlávul.
Én is általánosítok, sajnos a másik nem helyébe nem tudom beleképzelni magam, sose voltam férfi nem értem az agyműködésüket a nők iránti véleményüket illetően.  ikszdé
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #7151 Dátum: 14 ápr 22, 20:14:28 »

Noé és az ízes tájszólás, egyszer meghallgatnám. Nevet

De gman, az összes nő ilyen fura, csak nem mindenkivel. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #7152 Dátum: 14 ápr 22, 20:16:09 »

Sajnos az én tájszólásom rosszul működik, kaméleon típusú, Pesten nem beszélek "a"-san. Csak bizonyos esetekben.
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #7153 Dátum: 14 ápr 22, 21:44:35 »

Úgy röhögtem a székely (vagyis román állapolgárságú) unokatestvérem monológján. Dániában dolgozik és kérdeztem a munkákról.
Mondta, hogy először azt veszik fel, aki dán, aztán aki beszél dánul... közben gondoltam, hogy utána az jön, hogy aki ért hozzá, de ő folytatta azzal a lendülettel: Aztán aki nem román. Nevet
Naplózva
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #7154 Dátum: 14 ápr 22, 22:01:15 »

Én se a páwakat se a bunkó pasikat nem szeretem! Nyilvan sose volt egy bunkó szinpatikus inkabb kerülöm az ilyen embereket. Amúgy meg ez a kapcsolatos dolog, személyiség függő. Van, hogy a pasi rontja el de van, hogy a nő személyisége elviselhetetlen. Ha meg nem tudnak "komprumisszumokat" kötni akkor fölösleges.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 475 476 [477] 478 479 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins