gman
|
|
« Válasz #7110 Dátum: 14 ápr 22, 18:13:49 » |
|
Az én gmail címem makger91@gmail.com. Írjatok lányok, Ildikó nem nézi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7111 Dátum: 14 ápr 22, 18:22:13 » |
|
Mondhatni szép kis férj vagy te, gman. Enyém látszik az adatlapom, de először kikéne törölnöm a felesleges leveleket, hogy megérkezzenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7112 Dátum: 14 ápr 22, 18:25:21 » |
|
Gman, levelezzen veled a Mailer Daemon. Nekem az első email-címem freemailes volt, de nem vagyok rá büszke. Gmail-ből meg sikerült lefoglalni időben a "keresztnevem.vezeteknevem" felhasználónevet, szerencsére viszonylag ritka nevem van, és nem Kovács Istvánnak hívnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7113 Dátum: 14 ápr 22, 18:29:19 » |
|
Szerintetek, ha egy lány azt mondja hogy: bunkó nagyképű f*sz vagyok. Azt azért mondja mert tényleg így gondolja, vagy csak amolyan tsundere és nem mondja ki a valódi érzéseit? Szerintem a 2.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7114 Dátum: 14 ápr 22, 18:33:24 » |
|
Az attól függ hogy miért mondja. Mondjuk mindkét opció akár egyszerre is lehetséges, ilyen kiszámíthatatlanok vagyunk mi nők. A tesóm azt mondta hogy amikor a férjét megismerte akkor ki nem állhatta és valóban úgy érezte akkor hogy utálja.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7115 Dátum: 14 ápr 22, 18:36:04 » |
|
Jó Ayumi a te véleményedre nem adok. Te még egy utolsó féreg begyógyszerezett, tömeggyilkos, beteg, megháborodott, világtalan, alkoholista, szemétnek se mondod meg a véleményed, hanem próbálsz jó pofozni és mindenkivel jóba lenni. Aztán bevágsz 1-2 ilyen smlieyt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7116 Dátum: 14 ápr 22, 18:40:25 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 22, 18:41:04 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7117 Dátum: 14 ápr 22, 18:40:47 » |
|
Mondhatni szép kis férj vagy te, gman. Tetszem neked, valld be!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7118 Dátum: 14 ápr 22, 18:43:49 » |
|
Szerintetek, ha egy lány azt mondja hogy: bunkó nagyképű f*sz vagyok. Azt azért mondja mert tényleg így gondolja, vagy csak amolyan tsundere és nem mondja ki a valódi érzéseit? Szerintem a 2. Egy filozofikus videóval válaszolnék a kérdésre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7119 Dátum: 14 ápr 22, 18:45:08 » |
|
Mondhatni szép kis férj vagy te, gman. Tetszem neked, valld be! Mégis mi tetszene neki? A szőrös lábszárad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7120 Dátum: 14 ápr 22, 18:47:44 » |
|
Mondhatni szép kis férj vagy te, gman. Tetszem neked, valld be! Csak is. Mióta megismertelek a fórumon csak rólad álmodozok. Oké, nekem ez nem megy. Jobban szeretek normálisan beszélni, mint ezt a Jágó stílust használni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 22, 18:50:25 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7121 Dátum: 14 ápr 22, 18:50:06 » |
|
Kiprovokálják ezt a stílust. Mindig velünk csjokkal kötekednek, mindegy hogy nyíltan, vagy male tsundere módban, de udvarolnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7122 Dátum: 14 ápr 22, 18:51:00 » |
|
Lew ezt a kérdést még egy nő sem tudja eldönteni. Mondanám, hogy hangsúlytól és előzményektől függ. De attól még kedvelhet, hogy látja, hogy tényleg "egy bunkó nagyképű f*sz vagy".
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7123 Dátum: 14 ápr 22, 18:52:34 » |
|
Mégis mi tetszene neki? A szőrös lábszárad? Szerintem a hátam tetszene neki. Ott a legvastagabb a szőrréteg. Lew, vidd ágyba! Ha tiltakozik, komolyan gondolta.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 22, 18:55:20 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7124 Dátum: 14 ápr 22, 18:55:12 » |
|
Ha annyira szőrt akar látni akkor ott van neki a 2 macska. A pasikat nem ezért "tartjuk".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|