Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6885 Dátum: 14 ápr 20, 23:23:52 » |
|
Azok jó arcok dehi. Én az ESTJ-ket tudnám egy kanál vízben megfojtani. Nagyon gyakorlatiasak. Rendre elítélik a gondolkodásmódomat, mert semmit nem látnak belőle és ennek hangot is adnak mindig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6886 Dátum: 14 ápr 20, 23:25:41 » |
|
Aki még nem töltötte ki az tegye. Annyira érdekel kinek mi jön ki. Amúgy ezek alapján. Ms. Tragernek ugyenez. Nem tudom ez mit jelent de ez jött ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6887 Dátum: 14 ápr 20, 23:28:33 » |
|
Olvasd el azt amit belinkeltem, mert nekem is ugyan ez jött ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6888 Dátum: 14 ápr 20, 23:31:04 » |
|
Trager. Az I azt, hogy befelé forduló vagy. Nem az a mindenkinek megnyílós pofázós, hanem inkább magába mélyedős. Az N, hogy intuitív. Annak az az ellentétpárja, hogy van aki nem az intuícióra hallgat, hanem az érzékelésére. Mit lát, hall stb. a világból. Ezeket el is találtam. A másik kettőben tévedtem. Bár nem vagyok benne biztos. A T azt jelenti,hogy inkább racionálisan gondolkodsz, mint az érzelmeidre hallgatsz, ami azért fura, mert nem ezt gondolnám rólad. A P-J ellentétpárba nem megyek bele, mert azt meg nem tudom normálisan leírni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6889 Dátum: 14 ápr 20, 23:33:06 » |
|
42 a 65-ből. Ilyen szépeket ír nekem: You hate people. It’s true. But you haven’t totally given up faith in humanity and that’s impressive. You still have a little more hate left in you to give. Treasure that hate and save it for a special occasion.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6890 Dátum: 14 ápr 20, 23:35:15 » |
|
Kitöltöttem, de fail mert pl: munkák címszó alatt teljesen más érdekel, van érzékem, szóval gondolom az lehetett hogy ellentétésen válaszoltam a visszatérő kérdésekre. Nem sok értelme volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6891 Dátum: 14 ápr 20, 23:36:58 » |
|
Nekem nagyon durván részletesen az lett, ami kijött. Neked mi jött ki am Syzy? És neked Ayumi? Meg, hogyhogy angolul ír?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6892 Dátum: 14 ápr 20, 23:37:04 » |
|
Még Minagi írta a duma8-ba. Láttam, de akkor nem volt türelmem kitölteni. Most jutottam el oda. Nagyon érdekes. Tejóég, olyan régen raktam be? Emlékszem, akkor Aes-nek valami diktátoros jött ki. Büszke is volt magára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6893 Dátum: 14 ápr 20, 23:37:10 » |
|
Befelé forduló: igaz, ezt aláírom ( itt a fórumon mondjuk nem mindig). Intuitív: Ez is igaz, azt hiszem le se tagadhatom. Az induktív képességeim amúgy is jók, meg is van rá az okom, hogy miért vagyok ilyen/legyek ilyen.A T, miszerint racionális vagyok is igaz, de az az igazság hogy nem mindig mutatom ki azt, mit gondolok és gyakran csak az érzelmeimből fog fel az ember dolgokat. A másikat viszont így abszolút nem értem, ha van lelki erőd hozzá kifejthetnéd valamikor. Olvasd el azt amit belinkeltem, mert nekem is ugyan ez jött ki Még 3 főbosst kellene megölnöm, de ha azoknak a mozgását és a karim mozgását képes vagyok ilyentájt nyomon követni, akkor üsse kő, ez a pár sor nem fog ki rajtam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 20, 23:38:43 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6894 Dátum: 14 ápr 20, 23:37:33 » |
|
ENFP elvileg, bár a munkák közül egyik se érdekel túlzottan. A többit még nem néztem meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6895 Dátum: 14 ápr 20, 23:39:51 » |
|
És neked Ayumi? Meg, hogyhogy angolul ír? Ő egy másik tesztet töltött ki, hogy mennyire utálod az embereket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6896 Dátum: 14 ápr 20, 23:40:09 » |
|
A munkák rám nagyon igazak, csak filozófusnak vagy papnak lennék jó. Oda kell tegyem magam, hogy ne haljak éhen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #6897 Dátum: 14 ápr 20, 23:41:25 » |
|
ESTJ lettem. Mindig is tudtam, hogy unalmas ember vagyok. :| Vagy csak olvasni nem tudok. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6898 Dátum: 14 ápr 20, 23:42:53 » |
|
Papnak? Tibi atya feelinggel még jó munka is lehetne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6899 Dátum: 14 ápr 20, 23:44:20 » |
|
Basszus ennél a tesztnél lettünk Sevaval soul sisterek! Nem mondod Gdat, hogy ennyire igaz rád minden? Humor részre mit írt a szöveg? Azok a legjobbak, amik a képek fölött vannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|