CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6765 Dátum: 14 ápr 20, 02:20:28 » |
|
Miben illenek hozzád egészen pontosan?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #6766 Dátum: 14 ápr 20, 06:14:00 » |
|
Makara gondolsz vagy Kid fegyvereire?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6768 Dátum: 14 ápr 20, 08:44:12 » |
|
Milyen avája volt Ayuminak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6769 Dátum: 14 ápr 20, 08:51:42 » |
|
Ilyen tojásokat én is akarok, csak nincs itthon festék... meg változatlanul nem szeretem az ilyen ünnepeket, de az ötlet nem rossz. Felhívott nemrég egy öregebb hangú pasas, beleszól: Ildikó, te vagy az? Első gondolatom az volt, hogy gman miért zaklat korán reggel... aztán kedvesen mondom biztos téves számot tetszett hívni. Visszakérdez: Milyen vasárnap? Kicsit wtf életérzésem támadt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 20, 08:53:19 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6770 Dátum: 14 ápr 20, 09:26:48 » |
|
Ildikóval nem beszélünk, mert drága. Holnap jön, biztos fáradt lesz angyalom, ahogy ismerem, végigpattogta ezt a pár napot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #6771 Dátum: 14 ápr 20, 09:42:23 » |
|
En repatortat eszek muhaha.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6772 Dátum: 14 ápr 20, 09:54:33 » |
|
Milyen avája volt Ayuminak?
Ami most van, csak fehér haja volt a csajnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6773 Dátum: 14 ápr 20, 09:56:03 » |
|
Ildikóval csináltatok sajttortát a héten.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6774 Dátum: 14 ápr 20, 10:03:18 » |
|
Mindig is kíváncsi voltam milyen a sajttorta mert még sose ettem. Egyszer csak sikerül. Majd valamikor újra akarok madártejes sütit csinálni, de valahogy sose jutok el oda, mert elfoglalják a konyhát. De most hála apunak ki tudok ülni az ablakba sörözni és pipázni, szeretem amikor hazahozza a munkáját. Csak kár, hogy közbe takarítanom kéne, pedig nagyon nincs hozzá hangulatom, inkább olvasni akarok vagy filmezni. ^^"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 20, 10:07:33 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #6775 Dátum: 14 ápr 20, 10:11:33 » |
|
Mi barátommal tegnap voltunk a Tchibo-ban és kipróbáltuk a sajttortát. Isteni volt. *.* Rég ettem ilyen finomat. Úgyhogy érdemes kipróbálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6776 Dátum: 14 ápr 20, 10:24:06 » |
|
Miben illenek hozzád egészen pontosan? Hülyék és idegesítőek? *legalább elmondhatják rólam a "rajongóim" hogy azonosulok velük*Makara gondolsz vagy Kid fegyvereire?
Kid fegyvereire. Makával valahogy nem vagyunk lélektesók.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6777 Dátum: 14 ápr 20, 11:20:52 » |
|
Mi ilyen tojásokat csináltunk, de már tegnap és az evést is tegnap délután volt meg. Ma mindenki csak punnyad. Nagyon jó volt. Ma meg gyönyörű az idő.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 20, 11:32:29 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6778 Dátum: 14 ápr 20, 11:23:58 » |
|
Nagyon jók lettek. Kreatív. Mi most azt akartuk hogy egy kis tálba teszünk vizet, bele nyomjuk a körömlakk ecsetnek a végét, és akkor ilyen szép kis minták jönnek ki, bele a tojást és mikor kihúzzuk, voálá! De 6 éve nem csináltunk húsvéti tojást. És az ebéd is holnapra tolódott a műtét miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6779 Dátum: 14 ápr 20, 11:41:16 » |
|
Mini ezek nagyon jók. Meg is találtam a kedvencemet. Vagyis kettőt. Azok a kis virágok meg külön tündériek. És irigyellek, hogy ott jó idő van, itt csodálatosan be van borulva és fúj a szél, szerintem esni is fog. Anyu meg ma megkérdezte, holnap mikor kelek suli miatt. Úgy látszik nem szokta még meg, hogy szünet van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 20, 11:41:55 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|