CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6750 Dátum: 14 ápr 19, 21:15:12 » |
|
Végül is a tanár dönti el, milyen jegyet ad, másnak nagyon nincs beleszólása. A biológia tanár is kijelentette, hogy nála nagyon számít az órai részvétel is, mert ott sok minden 'kiderül'.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #6751 Dátum: 14 ápr 19, 21:16:58 » |
|
Nálunk a matek tanár olyan, hogy annak ad lehetőséget a javításra aki figyel. Azért hozzá teszem a matek óráink úgy telnek, hogy mindenki üvölt és eszik. De amúgy ha órán figyelsz és dolgozol értékelheti az órái munkádat 5-ösre és így nem buktathat meg. Talán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6752 Dátum: 14 ápr 19, 21:20:34 » |
|
Haha, nálunk is pont a biológia tanár ilyen. Emlékszem ép a szaporodásnál tartottunk, amikor azt mondta hogy: - Nyilván ha a kisbaba megszületik, láthatod hogy fiú-e vagy lány. A fiúknak pucujuk van.Istenem, ez pont szíven ütött a tanár szájából. Mert ő ugye valami Teleki Sámuel botanikuskert tulajdonosa. És pont tőle nem vártam volna el hogy így fogalmaz. (Na, ebből se jövök ki jól) Remélem nem buktat meg... valahogy magas nekem ahogy ő magyaráz, és ő máshogy vezeti az órát mint ahogy a könyvben van, én meg a saját írásom füzetből nem tudom kiolvasni. Egyébként ő elvileg azért enged át mindenkit, mert pótvizsgára nem akar bejönni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #6753 Dátum: 14 ápr 19, 21:29:36 » |
|
Megvan valakinek a The Hobbit nevű társasjáték? Ha igen írna róla véleményt? :3 Filózom, hogy megvegyem-e húgomnak a szülinapjára, de első körben az eladó lebeszélt róla, hogy túl gyerekes. Bár alapból azon kiakadt, hogy felnőttnek ilyet akarok venni. :F
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #6754 Dátum: 14 ápr 19, 22:25:40 » |
|
Sajna nem ismerem a társasjátékot, de szerintem nem lehet olyan gagyi, biztos csak a csávó "túl menő" az ilyenekhez. Nemszeretem mikor BMEme-t nézegetek és találok teljesen jó és hozzám illő képet, de önérzetes vagyok így nem osztom meg facebookon. Pedig: https://www.bmeme.hu/memes/2014/04/3714_8i270msv7y_normal.jpg
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6755 Dátum: 14 ápr 20, 00:04:33 » |
|
Szerintem a The Hobbit eleve nem egy olyan kategóriájú alkotás (ha most eltekintek a társasjátéktól), ami feltétlen kisgyerekeknek szól. Úgy végképp, hogy sok idősebb korosztályból alászálló rajongótábora is van. De ez az animére is vonatkozik. Én egy Walking Deades Monopoly-t akarok. Lehet itt kapni egyáltalán?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6756 Dátum: 14 ápr 20, 00:43:27 » |
|
Nekem a BSG társas kéne állítólag nagyon jó, bár GoT-os is
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6757 Dátum: 14 ápr 20, 00:46:44 » |
|
DW-s nincsen? Mondjuk nem vagyok az a társasjátékozós típus.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6758 Dátum: 14 ápr 20, 00:58:09 » |
|
Ayumi az új avatarod miatt mindig azt hiszem gman vagy. Lehet neki is volt hasonló, nem tudom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6759 Dátum: 14 ápr 20, 00:58:21 » |
|
A Monopoly pedig egész jól összehozza az embert, családot. Csak elég hosszú a játékidő, 4 órás nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6760 Dátum: 14 ápr 20, 01:14:23 » |
|
Ayumi az új avatarod miatt mindig azt hiszem gman vagy. Lehet neki is volt hasonló, nem tudom...
Így már Ayumisabb az avatárom? mondjuk érdekes mintha kisebb lenne a kép de ez is 199es.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6761 Dátum: 14 ápr 20, 01:22:22 » |
|
Nekem gman szőke nős avája ragadt meg legjobban, abban a fekete ruciban. Meg az a rózsaszín régről. Az illett legjobban a személyiségéhez, olyan gmanes volt, és sokáig tartott. De az is hány éve volt már...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6762 Dátum: 14 ápr 20, 01:34:08 » |
|
gman avatárjaira nem nagyon emlékszek, csak annyira hogy volt neki Excallibur a Soul Eaterből, meg pár nőci. De ha ez az avatár is gmanes akkor nem tudom mit tegyek ki. Ki kéne rakni megint a cicámat. Csak mindig sajnálom lecserélni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6763 Dátum: 14 ápr 20, 01:41:30 » |
|
Nekem a Poison Ivy-s avája maradt meg inkább, de az is volt a legjobb szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6764 Dátum: 14 ápr 20, 01:50:33 » |
|
Exvalibur... gman és Ex nagyon hasonlítanak. Egyszer kitehetné, mondjuk jó hosszú időre. Én meg a Soul Eaterből valamelyik szőke csajt. Pont illenek hozzám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|