dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6645 Dátum: 14 ápr 19, 12:28:41 » |
|
Mindenféleképpen, de nem hiszem, hogy annyira sikeres lenne, hogy megérje a cégnek beperelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6646 Dátum: 14 ápr 19, 12:31:48 » |
|
Hát még én sem tudom. Gondolom 2-3 ezer játékos nem ér annyit, ha több millióan játszanak az eredeti 12 szerveren. Az meg biztos kicsapná a biztosítékot, hogy 18 év alatti kölyköké a szerver.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6647 Dátum: 14 ápr 19, 12:37:28 » |
|
Gman, 3-4 évesen már nézhet Fradi meccset. A lila majmok gyűlöletét 4-5 évesen kezdheted megtanítani neki. Addig nézzen Tom és Jerryt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6648 Dátum: 14 ápr 19, 12:37:56 » |
|
Rumli sem szereti a saját fajtáját. Fajtámat mi? Én nem is vagyok űrlény. T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6649 Dátum: 14 ápr 19, 12:44:19 » |
|
Gman, 3-4 évesen már nézhet Fradi meccset. A lila majmok gyűlöletét 4-5 évesen kezdheted megtanítani neki.
Érdemes már itt párhuzamosan kommunistázni és zsidózni is heti rendszerességgel. Szombatonként pedig 1-1 óra ballibezés ebéd előtt sokkal tudatosabb felnőtté teheti a gyereket, ezt majd mindenképp megfogja köszönni ha felnő. A cigány gyűlölet egyrészt genetikailag öröklődik, másrészt nagyon hamar empirikus megélésekben lesz része, szóval azzal nincs probéma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6650 Dátum: 14 ápr 19, 12:49:56 » |
|
Ebbe viszont csak akkor érdemes belefogni, ha emellett a gyerek 5 évesen már tanulja a gepfegyver használatát, házi szappan recepteket és a gáz előállítást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6651 Dátum: 14 ápr 19, 12:54:39 » |
|
Vilike ahogy látom csodálatos jövőt fog befutni hála eme csodálatos tanácsoknak. De szerintem inkább vidd ki a meccsekre ne otthonról nézze a tv-ben. Láthat szép színes tűzijátékokat meg hasonló vidámságokat. ~ Lassan ez ilyen Gyereknevelési tanácsok kezdőknek dolog lesz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 19, 12:55:14 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6652 Dátum: 14 ápr 19, 12:55:01 » |
|
De látod mi történik most ? Vissza a természeti állapotba, ahol egy jól behatárolt kis közösség tagja nevelik fel a gyermeket aktív közreműködéssel, sokkal életrevalóbb lesz, mintha csak az internet meg a tv-nek lenne szerepe benne.
Mondjuk gman génjeit most is zsákutcának tartom, szóval az élet "know-how"-jait nincs szándékomban megosztani a genetikai utódjával.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 19, 12:55:43 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6653 Dátum: 14 ápr 19, 12:56:57 » |
|
A cigány és zsidó gyűlölet tapasztalatokon alapszik és valóban tovább adják egymásnak az emberek mert könnyű belekeveredni egybe. A tapasztalatokon nyugvó ténylevonás egy-egy "fajról" meg nem hiszem hogy rasszizmus lenne. Általánosítás inkább, de attól még jogos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6654 Dátum: 14 ápr 19, 12:59:14 » |
|
A földönkívüli lények utálata az milyen "-izmus"? Antiufóizmus?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6655 Dátum: 14 ápr 19, 13:01:22 » |
|
Itt nem igazán kedveljük azokat, akik nem igazán kedvelnek minket errefelé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6656 Dátum: 14 ápr 19, 13:01:54 » |
|
Az is xenofób csak tágabb értelemben Viszont mennyire egységesítené az emberek ha lenne valami sokkal rosszab nálunk lenne kit utálni
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6657 Dátum: 14 ápr 19, 13:04:25 » |
|
Hátha lesz valami gyakorlati értéke is annak, hogy próbáljuk csoportosan azt a csöpp kis gyermeket terelgetni. Meghatódtam. T.T Aes, utánanéztem de nem találtam meg. Bár találtam egy aranyosat: Fobofóbia – Attól való rettegés, hogy valami fóbiád van. Yeah.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 19, 13:07:33 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6658 Dátum: 14 ápr 19, 13:09:08 » |
|
Nekem ez a kedvencem eddig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6659 Dátum: 14 ápr 19, 13:10:55 » |
|
Az is xenofób csak tágabb értelemben Viszont mennyire egységesítené az emberek ha lenne valami sokkal rosszab nálunk lenne kit utálni Az embernél rosszabb lényt/dolgot sose fogsz találni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|