Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6570 Dátum: 14 ápr 18, 20:34:02 » |
|
Nekem marad Squalo meg Mukuro. Bermuda undorító. Amúgy tudod, hogy csak cukkolunk.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #6571 Dátum: 14 ápr 18, 20:37:56 » |
|
Vissza kapom ami a nyul husert jar.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6572 Dátum: 14 ápr 18, 20:40:51 » |
|
Animés mangás (vagy mi ez) offolásból ennyi elég volt.
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6573 Dátum: 14 ápr 18, 20:47:53 » |
|
Ha teszem azt, rokonnak van boltja, vállalkozása, és nála dolgozom 4 órát naponta ingyen, az beszámít az érettségihez szükséges 50 órába?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #6574 Dátum: 14 ápr 18, 20:50:23 » |
|
Nekem Hibari és Mukuro! Ó, Aesnek rossz kedve van? Egyébként mindig oké, ha minden szar off megy itt, de most úgy látszik, nem. Mindegy, akkor térjünk vissza a földönkívüliekre. Vagy inkább arra, hogy egyesek hogy a francba szednek össze 1000 hozzászólást pár napos itt tartózkodás alatt... Ha teszem azt, rokonnak van boltja, vállalkozása, és nála dolgozom 4 órát naponta ingyen, az beszámít az érettségihez szükséges 50 órába? Közmunka!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #6575 Dátum: 14 ápr 18, 20:51:33 » |
|
Nem. Pedig ezt en is akartam. Nevelo apam konyvelo es kertem, hogy intezze mar el mert neki is van cege de nem lehet. Elvileg a kozossegert kell dolgozni, igy nem fogadjak el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6576 Dátum: 14 ápr 18, 20:54:36 » |
|
Istenem, de minek találták ki ezt a hülyeséget... mintha nem lenne elég baja az egész nap* szorgalmasan* tanuló* diáknak. (csillaggal jelöltek kérdésesek)Nem. Pedig ezt en is akartam. Nevelo apam konyvelo es kertem, hogy intezze mar el mert neki is van cege de nem lehet. Elvileg a kozossegert kell dolgozni, igy nem fogadjak el.
Valahogy nehéz elhinni, hogy a közösség érdekében tették kötelezővé. Bár minden bizonnyal kell valamit találni. Óvodába esetleg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6577 Dátum: 14 ápr 18, 20:57:22 » |
|
Masashi, elvileg csak akkor, ha az iskola szerződést kötött azzal az adott bolttal, vagy mi. Nekünk legalábbis ezt magyarázták osztályfőnökin, persze az iskola cseszik bárkivel is szerződést kötni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #6578 Dátum: 14 ápr 18, 20:59:38 » |
|
De magan ceggel nem lehet!!!! Amugy nem halalos, en tanulok es dolgozok is mellette. Csak ez olyan mintha ki kene fizetni az erettsegit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6579 Dátum: 14 ápr 18, 21:00:08 » |
|
Óvodába esetleg? Ott is elvégezheted, ha van szerződés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #6580 Dátum: 14 ápr 18, 21:05:01 » |
|
Masashi inkabb menj kutya otthonba. En is ott csinalom. Ha nem szereted a gyerekeket az ovodat nem ajanlom. Nagyon kis gonoszak a 4-6 evesek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6581 Dátum: 14 ápr 18, 21:28:06 » |
|
Életmentő vagy Hakuu. Éreztem, hogy öngyilkosság lesz gyerekek közé engedni. Meg fordítva is. Nagyon nem szeretem őket, elég volt itt a kórházban amikor Twillight-ot nézettek velem vagy mit. Megpróbálom, köszönöm. A kutyusokat úgyis imádom és emlékszem, mindig azt akartam már eleve, hogy minden kóbor kutyát befogadok akit csak meglátok. ^^ De ezt még élvezettel is csinálnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6582 Dátum: 14 ápr 18, 21:49:18 » |
|
3 év alatt 50 óra kb. a vicc kategória. Nálunk is voltak diákok és nagyon jól érezték magukat. Fogadj örökbe egy szürkét. Megihletett a téma, nem tudok nem írni róla.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 18, 21:55:22 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6583 Dátum: 14 ápr 18, 21:56:56 » |
|
Már van gyerekem csak sajnos úgy gondolták hogy az apjánál nyugodtabb élete lesz egyelőre, mint itt anyuval. 3 év alatt 50 óra kb. a vicc kategória. Nálunk is voltak diákok és nagyon jól érezték magukat. Nekem 2 évem van rá, már csak. Tavaly nem tudtam róla. És jövőre 18 leszek... szégyen, hogy öregszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6584 Dátum: 14 ápr 18, 21:57:07 » |
|
Nekem úgy van meg 28 hogy l*f*szt se csináltam kb Meg is lepődten azt hittem max. 15 van ha szerencsés vagyok. Nekem Squalo meg Fran Bár meglepően sok szerethető karakter van a mangában, főleg úgy hogy én általában mindnenkit utálni szoktam pár kivétellel. Persze Tsuna egy seggfej, de ez meg főszereplő-szindróma. Ookamin, Yoh-on, Edwardon meg Gintokin kívül shounenben nem is találni normális főszereplőt.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|