gman
|
|
« Válasz #6345 Dátum: 14 ápr 18, 07:24:38 » |
|
Mert csúnyák és gusztustalanok!!! És niggerek!
Az első kettő rám is igaz, mégis szeretsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6346 Dátum: 14 ápr 18, 07:29:53 » |
|
Majd akkor én befejezem. Vagy csak amióta találkoztál a földönkívüliekkel? Tényleg, akkor mennyi minden változott meg benned? Az emberekre azóta más szemmel nézel?
A Szürkék próbálnak arra tanítani hogy: - Fogadjam el minden embertársam, próbáljam megérteni Őket, hisz egy intelligens, kulturált társadalomban csak így lehet élni békében - Szeressem a természetet, óvjam, ápoljam minden teremtményét - Ne féljek szeretetet adni, és szeretetet kapni. Fontos, hogy legyen, mi kössön a bolygóhoz, melyen átutazóba vagyok. Nem csak nekem, Nekik is. - Próbáljam az emberiség és a dolgok jó és rossz oldalát is felfogni, elfogadni, nem pedig a csak nekem tetszőt. Mert így lesz teljes a kép. Éljek át minden negatív és pozitív érzést. - Figyeljek a fizikai testemre, de mentálisan, spirituálisan is gondoskodjak magamról. Nem csak egy test vagyok, ahogy más sem. Te nem krisnásokkal találkoztál véletlenül?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #6347 Dátum: 14 ápr 18, 07:35:23 » |
|
De durva. Én a trópusokon lennék öngyilkos azt hiszem. gman olyan pozitív vagy Miért pont niggerek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6348 Dátum: 14 ápr 18, 07:37:45 » |
|
Majd akkor én befejezem. Vagy csak amióta találkoztál a földönkívüliekkel? Tényleg, akkor mennyi minden változott meg benned? Az emberekre azóta más szemmel nézel?
A Szürkék próbálnak arra tanítani hogy: - Fogadjam el minden embertársam, próbáljam megérteni Őket, hisz egy intelligens, kulturált társadalomban csak így lehet élni békében - Szeressem a természetet, óvjam, ápoljam minden teremtményét - Ne féljek szeretetet adni, és szeretetet kapni. Fontos, hogy legyen, mi kössön a bolygóhoz, melyen átutazóba vagyok. Nem csak nekem, Nekik is. - Próbáljam az emberiség és a dolgok jó és rossz oldalát is felfogni, elfogadni, nem pedig a csak nekem tetszőt. Mert így lesz teljes a kép. Éljek át minden negatív és pozitív érzést. - Figyeljek a fizikai testemre, de mentálisan, spirituálisan is gondoskodjak magamról. Nem csak egy test vagyok, ahogy más sem. Te nem krisnásokkal találkoztál véletlenül? Sajnos errefelé nem sűrűn járnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6349 Dátum: 14 ápr 18, 07:40:56 » |
|
A tavalyi Pannónia Fesztiválon találkoztunk velük Szántódon, az út szélén énekelgettek, jó fejek voltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6350 Dátum: 14 ápr 18, 07:42:11 » |
|
Nyilván nem tetszik nekik a debreceni éghajlat és a pálinka, alkohol koncentráció.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6351 Dátum: 14 ápr 18, 08:01:25 » |
|
Az az igazság Masashi, hogy úgy gondolkodsz, mint bármelyik átlagos kissé idealistább tizenhatéves. Ehhez nem kellenek szürkék, ehhez elég némi befeléfordulás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 18, 08:04:46 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6352 Dátum: 14 ápr 18, 08:03:12 » |
|
Tudod, hogy nélkülük nem lettem volna hajlandó erre? Csak ebbe gondolj bele, még magamért se tettem volna ezt meg, nem másért, főleg emberért. Engem Ők motiválnak. Nekem Ők kellettek ahhoz, hogy ezt megtegyem. Lehet, hogy másnak nem erre van szüksége. De én nem állok közel az emberhez, mint fajhoz, és mindeddig teljes mértékben elítéltem. Ha nem lennének ilyen tapasztalataim, most is ezt tenném, ez nem is kérdés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #6353 Dátum: 14 ápr 18, 08:08:25 » |
|
És még azt hittem, hogy rossz napjaimon én vagyok antiszociális.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6354 Dátum: 14 ápr 18, 08:08:44 » |
|
Elég hülyeség, hogy neked ehhez idegen lények kellettek. A legtöbbünk felnövünk magunktól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6355 Dátum: 14 ápr 18, 08:11:47 » |
|
Bennem élnek a más életből összegyűjtött érzelmek, dolgok és vágyak. Sose tekintettem otthonként erre a helyre, és soha nem akartam önként elfogadni, ami itt van. Lehet, hogy hülyeségnek gondolod, de amíg nem érted meg azt a sok dolgot amiért én ezt igénylem, addig nem fogod érteni, és továbbra is ostobaságnak véled.
De ez nem változtat a tényen, és így, legalább nem jutok oda, ahova a legtöbb tinédzser lány, vagy ember. Több dolgot nyerek a világból, mint amit nyerhettem volna, ha nem így alakulnak a dolgok. És mindig azt tapasztalom, amit kell. Így tehát számomra érthető, tiszta minden.
Mivel apám se volt lényegében, Ők töltik be ezt a szerepet. Olyan nagy szégyen, hogy hallgatok Rájuk?
(mondjuk már leírtam hosszabban, hogy pontosan miért alakultak így a dolgok, de ez teljes mértékben logikus, ha a cél ez volt)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 18, 08:14:29 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #6356 Dátum: 14 ápr 18, 08:14:25 » |
|
Legyél asztronauta!! És még nyerhetsz. Elutazol egy távoli galaxisba, és olyan dolgokat láthatsz amiket mi nem fogunk. Ugye mert ez nem igényünk. De tényleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6357 Dátum: 14 ápr 18, 08:17:09 » |
|
Meglehetősen logikátlan és ostoba lépés lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6358 Dátum: 14 ápr 18, 08:29:52 » |
|
Te nem niggerekkel találkoztál véletlenül? Hakuu drága, a nigger szó mindent viccesebbé tesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #6359 Dátum: 14 ápr 18, 08:32:47 » |
|
Azt hiszem, abban a mondatban amit idéztél... Igen tényleg viccesebbé teszi. Valahogy a kertvárosi gettó jut eszembe a nigger szóról. Mondjuk én nem hiszek az űrlényekben, de a csillagászat érdekel. Mindig nézem a tv-ben ha a bolygókról van szó, vagy az ürről.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 18, 08:35:09 írta Hakuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
|