24 nov 26, 12:45:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 412 413 [414] 415 416 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1228118 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #6195 Dátum: 14 ápr 17, 16:53:21 »

Nem szokásom más zenei stílusát fikázni, de ez nem zene. Inkább arra hasonlít, amikor egy túl kicsi furatba próbálod belehajtani a túl nagy csavart. Próbálod, próbálod a menet már réges-rég megszakadt de akkor is beleerőszakolód. Na az ad ki ilyen hangot. Közben a kislányod néha megszólal hogy: Ohh noo.
Naplózva

Ms. Trager
Vendég
« Válasz #6196 Dátum: 14 ápr 17, 16:55:11 »

Én a rappel vagyok így. Se ritmus, se ütem, és mondanivaló is nulla. Amúgy ez elektronikus zene, na vajon miért? :/ Emberek hangjából már elegem van. Nem akarom, legalább a zenékben hallani. Ez meg annyira nem is emberi még.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 17, 16:56:35 írta Ms. Trager » Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6197 Dátum: 14 ápr 17, 16:56:49 »

Mert még nem hallgattáll Eminem-et. Bár mondjuk tény hogy ő is elment egy kicsit RnB irányba mostanában.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=lexLAjh8fPA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=lexLAjh8fPA</a>

Tessék még mondani valója is van.
Naplózva

Hakuu
Elit Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Puding erőmű vezető

« Válasz #6198 Dátum: 14 ápr 17, 16:58:13 »

Masashi te szereted a bvb-t nem? Vagy csak Ashleyt szeretted belole?  Pojén
Naplózva

Ms. Trager
Vendég
« Válasz #6199 Dátum: 14 ápr 17, 16:59:53 »

Lew: Hallgattam. Csak nem szeretem. Régen elment, most már unom, mint ahogy általában a legtöbb zenét. Én a dubstep, techno és glitch hop irányába terelődtem. Nekem az modernebb. Bár van egy... remix. Ami tetszik, kikeresem mindjárt. Csak hogy tönkre tegyem a lelki világod a túlfejlett űrzenéimmel. ikszdé

Szerettem a BVB-t anno. És most sincs vele bajom, csak már nem hallgatom, mert unásig hallgattam 2-3 évvel ezelőtt. Nevet Ashley volt a legszimpatikusabb, miután kiderült, hogy fiú. Nyelvesít

Ó de aranyos: https://www.facebook.com/photo.php?v=10202915107552402&set=o.186188768090508&type=2&theater Pirul
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 17, 17:02:53 írta Ms. Trager » Naplózva
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #6200 Dátum: 14 ápr 17, 17:14:05 »

Vera, ne légy ilyen... kis huncut. ikszdé

Tudod, hogy muszáj. Nevet Nem bírok magammal. Tegnap este hallottál volna, olyan elfojtott agresszióim törtek elő meccs közben, ahhoz képest a mai kis huncutságom semmiség. ikszdé

Eminemet régen nagyon szerettem, de már enyhén szólva másfelé tereltem a zenei világomat, bár néha még meghallgatok tőle pár számot ha éppen úgy van kedvem.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 17, 17:15:04 írta Veracchi » Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #6201 Dátum: 14 ápr 17, 17:15:27 »

Ambient a valódi zene !!!4444!!  Igazi érzelmeket ez fejez ki nem a szavak!!4444!!

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=MUgZ-D-SrZM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=MUgZ-D-SrZM</a>

Amúgy miért az, ha most linkelni akarok akkor automatikusan eltűnik az s, a http után?  Szomorú
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #6202 Dátum: 14 ápr 17, 17:23:46 »

Tuti sokan megtapasztalták milyen csaj mágnes tud lenni egy kisbaba vagy egy kutya. Nevet
Vagy macska.  Nevet Kár hogy ez ritka hogy egy pasas egy macskával az ölében vonul végig pedig sok csajt vonzana.
Szóval pasik, vegyetek/szerezzetek be egy macskát akkor lesz "jaj de szép, milyen aranyos ez a kiscica".  ikszdé

Érdekes napom volt a balaeseti oktatás 8 órás volt majdnem.
Reggel kiköptem a tüdőm hogy elérjem a buszt, aztán tableten írtuk a tesztet, a "vénasszonyok" meg beijedtek hogy úristen ezzel meg mit kell csinálni. 
Voltak olyanok akik (én is így jártam) hogy újra kellett írni mert mentés közben valami gubanc volt és sérült volt a fájl.
Aztán az Újgyőrin futok a 29eshez és elmegy a busz nélkülem.  Nevet
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #6203 Dátum: 14 ápr 17, 17:34:42 »

Ez attól is függ, hogy a macska hozzá szokik az ilyne kimozduláshoz. Például a miénk oda van a hegyért és uralja is, övé az egész, de ha konkrétan el kellene mennünk valahova akkor nagyon megijed. Ezért is volt régen állatorvosnál. Nevet

Lehet Syzygy megjavították! :O
Amúgy én olyan vagyok aki mindenfélét meghallgat, ha tetszik tetszik, ha nem, akkor az a szám nem jött be és uff. Hülyeség lekorlátozni magunkat.
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #6204 Dátum: 14 ápr 17, 17:36:10 »

.A kutya max. annyiban csajmágnes esetemben, hogy "de szép kutyus, megsimogathatom?" és hajlandó vagyok elbeszélgeti a gazdival. Nevet Se macska se kisbaba nem mozgatna meg még ennyire sem. ikszdé
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Ms. Trager
Vendég
« Válasz #6205 Dátum: 14 ápr 17, 17:53:52 »

A kutya arra is jó "eszköz", hogy egy pasi leszólítson kezdeményezésként. ._.

"Szia, szép kutya. Harap?"
"Nem dehogy."
"És a kutya?"

.... ilyen szövegeket se hallottam egyébiránt. Nevet
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #6206 Dátum: 14 ápr 17, 18:10:46 »

Írok nektek egy okosságot, halljátok szavam emberek! :

Mindenki meg akarja mondani nekem hogy mit csináljak, mi a jó nekem. Nem akarják hogy én találjam meg a választ, azt akarják, az övéket higgyem el. Az élet bonyolult, nem pazarlom az időt arra, hogy megértsem... Ha van egy álmom, nem mondok le róla. Nem hiszek annak aki azt mondja, nem vagyok rá képes. Nekem senkinek ...
Naplózva
Ms. Trager
Vendég
« Válasz #6207 Dátum: 14 ápr 17, 18:12:18 »

(Írtam volna mást is de így ütősebb)
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6208 Dátum: 14 ápr 17, 18:13:16 »

Ez igen Syzy. Nagyon szép saját gondolatok. Ilyen élet felfogással biztos sokra fogod vinni.
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #6209 Dátum: 14 ápr 17, 18:15:41 »

Bevallom, Ms. Tragertől loptam.  Szomorú

sajnos nem tudtam vele azonosulni, így nem lehettem hiteles.  Neeem
Naplózva
Oldalak: 1 ... 412 413 [414] 415 416 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins