Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6000 Dátum: 14 ápr 16, 18:07:43 » |
|
Hm... szerintem az arcodhoz ez a sötét, lilás árnyalat pont passzolna is. Ugye a bőrszín végett. Bár nyáron fakulni fog, elég gyorsan ha kimozdulsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6001 Dátum: 14 ápr 16, 18:12:15 » |
|
Sötétkéket akarok. Lehet hogy nemsokára lesz kék festék. Egyébként állítólag jól áll fekete felsővel jól néz ki úgy is mindig feketébe járok. Miért van az hogy a körmömtől nem bírok gyorsan írni mert lepattog a kezem a klaviatúráról. Na ha beindul a gyár ennek vége lesz. Körmök pápá.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6002 Dátum: 14 ápr 16, 18:17:02 » |
|
Nekem elég nagy karmom van, szóval ismerős, bár nekem megy az írás, az ujjbegyem és a karmom ér hozzá a vele szemközt lévő billentyűhöz, de megpróbáltam kezelni. Egyszer kellett levágni azért, mert akadályozott, de az az xBoxozásban volt. Egyébként az én billentyűzetemről lekopott a festék, egy betű sincs ráírva, hogy melyik billentyű melyik betű lenne vagy gomb...ez a nagy körmök másik hátránya. De legalább jól kicsesznék azzal, aki ellopja a billentyűzetem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6003 Dátum: 14 ápr 16, 18:20:28 » |
|
Az élet olyan, mint egy kocsi, ha nem megy, be kell rúgni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6004 Dátum: 14 ápr 16, 18:22:56 » |
|
Szerintem az élet olyan mint dehunter, szeretni kell és megbecsülni, hogy van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6005 Dátum: 14 ápr 16, 18:24:19 » |
|
Én meg olyan vagyok, mint a tenger....háborgok. Haverom meg folyton ezt mondogatja mindenkinek: Szép vagy - xy -, szebb a napnál. Csak ki ne süss!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6006 Dátum: 14 ápr 16, 18:26:51 » |
|
Sosem értettem az ilyen nagy körmöket én nem bírnám ki. Juj bekékültem, de fura, azt hittem még van pár hsz-em mire elérem, nem figyeltem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 16, 18:28:41 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6007 Dátum: 14 ápr 16, 18:29:56 » |
|
Okos kislány. Ildikó még csak nem is festette soha. Szeretem benne az ilyen "picsátlanságait".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6008 Dátum: 14 ápr 16, 18:32:00 » |
|
Most a köröm vagy a hajfestésre gondolsz, gman?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6009 Dátum: 14 ápr 16, 18:34:33 » |
|
Mindkettőre. Annyira fölösleges dolgok ezek, hogy nagyon. Nem lesz szebb tőle a nő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6010 Dátum: 14 ápr 16, 18:35:24 » |
|
Szerintem mindenre. gman nem szereti ezeket a dolgokat. Hát vannak olyanok akiket a smink szépít. Szerintem meg a fekete köröm szép.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 16, 18:37:54 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6011 Dátum: 14 ápr 16, 18:37:07 » |
|
Szerintem meg mindenki maga dönti el, hogy hogy tetszik magának. Hiába élsz úgy ahogy, ha másnak akarsz tetszeni, magadnak meg nem. Mindenkinek úgy se jöhetsz be. Én festem a hajam, és a körmöm is, mert nekem így tetszik. Ettől nem leszek se picsa, sem pedig kurva. Vannak olyanok akik túlzásba viszik, azok nekem sem jönnek be, de mindenkinél van egy egyéni határ, amit meghúz. Szőkíteni és műkörmözni pl. nem fogok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6012 Dátum: 14 ápr 16, 18:39:43 » |
|
én már szőkítettem a hajam és nagyon szép színe lett a hajam kb felének (a másik kihullott ) Mondjuk nem ment az arcomhoz az a szín.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #6013 Dátum: 14 ápr 16, 18:41:38 » |
|
Gman, tudtad, hogy a punk lányok szeretik az extrém hajszíneket és sminkeket stb? És azt is tudtad, hogy a punkok nagy arányban lezbik/biszexek? http://vimeo.com/32788886
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #6014 Dátum: 14 ápr 16, 18:42:46 » |
|
Gratula,Mini. Mások csak beszéltek a színváltásokról,de te most be is előzted őket.Már ahogy. Nem tudom ér-e de mivel szeretm a kerek értékeket,számok stb.-Kívánj valamit hátha valóra válok. Még gyors 4001edik előtt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 16, 18:43:41 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
|