Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5970 Dátum: 14 ápr 16, 16:08:37 » |
|
Te most próbálod elérni, hogy gman dicsérjen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5971 Dátum: 14 ápr 16, 16:11:02 » |
|
Dehogy... nem kell a dicsérete. Nem ez volt a cél. +1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5972 Dátum: 14 ápr 16, 16:12:44 » |
|
Én csak az idézetet meg a választ nem értem. Hogyan is függ ez össze?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5973 Dátum: 14 ápr 16, 16:13:25 » |
|
Basszus... rosszra nyomtam. Nem azt a részt akartam idézni, jó hogy szólsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5974 Dátum: 14 ápr 16, 16:14:18 » |
|
Igen, igazaból csak ezert kérdeztem én is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5975 Dátum: 14 ápr 16, 16:17:51 » |
|
Most már értem, bocsi Hakuu. Tényleg hülyén néz így ki...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5976 Dátum: 14 ápr 16, 16:27:32 » |
|
Nekem is lett szemüvegem, de csak ritkán hordom, nem is kell szerencsére állandóan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5977 Dátum: 14 ápr 16, 16:34:46 » |
|
Nekem csak olvasó szemüvegem van, viszont olyan vagyok mint egy bagoly. nagyon bután áll.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5978 Dátum: 14 ápr 16, 16:36:48 » |
|
Nekem fekete-fehér színű szemüvegem van. De valamiért rózsaszínes lett. Elképzelhető hogy a hajfestékem miatt? Pedig ritkán hordom tehát nem tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5979 Dátum: 14 ápr 16, 16:41:14 » |
|
Talán mert ilyen nincs is, mert eléggé meg lennének b*szva, e-miatt és nem hülyék.
Hát ha ezzel az erővel nem kéne lennie rablóknak, dílereknek, gyilkosoknak, ittasan vezetőknek és gyorshajtóknak se. Mégis, ezek mind léteznek. xD Nah, hogy véget ért az előadásom válaszolok erre is. Az általad felborzoltakhoz nem is megy ki rendszeresen a hatóság, hogy "Jó napot L. Rolandó! Tessék megmutatni a számlát erről az óráról ami múlt héten még nem volt itt." A kontaktlencse hátracsúszást sem kell olyan ijesztőnek gondolni. Csak rosszul hangzik meg kellemetlen. A lencse meg ha gyakran kiesik, akkor rossz a görbülete, szólni kell az optikában, meg kell nézetni az ember szemét és azután valószínűleg drágábbat kell venni, speciális görbületűt. (Jó lenne egyszer másod diplomának megcsinálni egy orvosi labor analitikát *-*, de nem bánom, hogy nem az volt első helyen megjelölve, csak néha hiányzik a biosz. )
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5980 Dátum: 14 ápr 16, 16:42:25 » |
|
Skarlát vörös hajad van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5981 Dátum: 14 ápr 16, 16:46:42 » |
|
Igen, olyan volt, és lehet, hogy megint olyan lesz, ha nem kékesfekete, vagy lila. Igazából tehát a skarlátvörös időszakában lett olyan a szemüvegem. De azóta már az egész RGB színskála átment rajtam. Esetleg ha valami jó, lila színárnyalatot tud hajra valaki, akkor azt szívesen megnézném. A padlizsán bizonyos árnyalatai annyira általánosak már, hogy inkább más után néztem, de még én se tudom. Még ezt is bevállalnám http://www.kephost.com/images4/2014/4/16/a1_2014_4_16_ld194gzjws.jpgVagy ezt: http://www.kephost.com/images4/2014/4/16/a1_2014_4_16_yrzvc4h6ot.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 16, 16:47:26 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5982 Dátum: 14 ápr 16, 16:48:03 » |
|
Sokáig szemüveges voltam, aztán kiderült, hogy nem is rossz a szemem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5983 Dátum: 14 ápr 16, 16:50:07 » |
|
Nekem újra kéne csináltatni a szemüvegem, meg kontaktlencsét is, speciel nekem jól is jönne mindkettő, mert rám lett szólva, hogy tárgyalásra ha majd megyek vagy megbeszélésre nem kéne a lencsét hordani mert csillog a szemünk tőle és az nem feltétlen előnyös. + Kéne alapjáraton is a gépek miatt mert pár hete olyan szép vörösek lettek, hogy egész nap viszkettek és kellett vennem szemcseppet mert kiderült, hogy teljesen ki vannak száradva. Noé, amúgy az említett valaki fogjon le ha fórumozni akarsz dologra... tudod, hogy rám számíthatsz, én is már csak ezt csinálom nagyrészt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 16, 16:54:04 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5984 Dátum: 14 ápr 16, 16:55:38 » |
|
A kontaktlencse hátracsúszást sem kell olyan ijesztőnek gondolni. Csak rosszul hangzik meg kellemetlen.
Igen tudom, vagyis gondoltam. Meg aki lencsét hord az ilyen gondolom vagy megszokta, vagy bele jön egy idő után, viszont akkor ijesztő volt nekem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|