Ayumichan
|
|
« Válasz #5910 Dátum: 14 ápr 15, 22:25:45 » |
|
A macsekot 2010 őszén találtam és akkor volt pár hetes. (kb 3,5 éves) Állítólag a cukor nem jó a macskának se a fogának és megemészteni is nehezen tudják (legalábbis ezt hallottam valahol), ennek ellenére szereti a tejszínhabot (de azt azóta nem kap) sonkának nem bír még ellenállni, lógatom neki a levegőbe és 2 lábra állva ágaskodik érte.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5911 Dátum: 14 ápr 15, 22:29:16 » |
|
Igen, valóban nem jó, ahogy a tehéntej sem, mert tönkreteszi a gyomrát. Tévhit, miszerint jót tesz, sok kismacskája a rokonomnak azért pusztult el, mert csak tejet adtak neki. De az én macskám a káposztás kockától kezdve a paradicsomlevesig mindent megeszik. Utóbbit csak kanálból hajlandó, mert másképp nem... Ja, meg a rizibiziből a borsót. Ó, azzal olyan jól eljátszunk. Régen nem igen kedvelt engem, de manapság egyre jobban össze növünk. Talán lehet megbánta hogy széttépte mindkét kezem játékból. Azóta van komolyabban ez a ragaszkodás. De a kutya mindig elzavarja őt mert féltékeny. Bár van hogy balul sülnek el a dolgok és a kutya kap. Amúgy fél is a macsektól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5912 Dátum: 14 ápr 15, 22:38:47 » |
|
Kukorica. A kukoricának egyszerűen nem bír ellenállni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5913 Dátum: 14 ápr 15, 23:09:26 » |
|
Olyat nyáron ettek a fiúk. Élvezték. Meg kölyök pezsgőztünk még tavaly újévkor. Most újévkor a gyakori kérdéseken olvastam a kérdéseket. Kiemelem az egyik kedvencem: Mi van akkor, ha újévkor démont idézek, és véletlenül eltalálja egy tűzijáték?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5914 Dátum: 14 ápr 15, 23:14:44 » |
|
Mármint van ilyen konzerv morzsolt kukorica ha felbontom és érződik a szaga akkor a macska megbolondul tőle és minden áron azt akarja (és meg is eszi).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5915 Dátum: 14 ápr 15, 23:22:38 » |
|
Sajnos a miénk is ilyen. De van hogy a kutyának passzol le dolgokat a pultról. A kis okosak.. De ez a macska pl. mindenhova feljut. Régen művészet külön szakra jártam és elfelejtettem kitenni a folyosóra a húst olvadni, kint maradt a szekrény tetején, az meg fel Assasin Creedelte magát és levert mindent. Megevett fél kiló csirkemellet. Erről dehunter jutott az eszembe:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 15, 23:32:14 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5916 Dátum: 14 ápr 15, 23:38:05 » |
|
Nekem meg dehunterről jut eszembe a legutóbbi trollbarlang.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5917 Dátum: 14 ápr 15, 23:39:49 » |
|
Már reflexszerűen kérdeztem volna, hogy ott volt-e, mert nem láttam hogy igen. De leesett hogy én kilőttem magam akkor. Mi volt ott?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5918 Dátum: 14 ápr 15, 23:42:56 » |
|
A legjobb hely a világon. Lew melegedője. Csaták, képek, szerelmek, harcok. Oly sok minden. Akkor persze a Duma topic meghalt.
Amúgy az én macskám is oda van a kukoricáért. Nyáron egyedül befal egy csőkukoricát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 15, 23:43:47 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5919 Dátum: 14 ápr 15, 23:48:02 » |
|
Már nem nagyon emlékszek. Ment az "oltogatás" és egymás szívatása. Valakiket kicsaptak (írásjogmegvonás) politizálásért. (Syzygy meg még nem emlékszek) Volt egy kakesz nevű tag aki azt hajtogatta hogy engem meg****na. Csizidanit kicsapták egy hétre mert olyan méretű képeket illesztett be mindenhová hogy meg se lehetett nyitni a lapot. Ja és éjszakás voltam és írogattam hogy mindjárt megyek dolgozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5920 Dátum: 14 ápr 15, 23:49:46 » |
|
Trollbarlangból kicsapni valakit? Vagy csak félre értettem? ... Az durva... és nem én voltam az első. Szégyen... Na, legközelebb én is kicsapatom magam. Nem lesz nehéz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5921 Dátum: 14 ápr 15, 23:58:21 » |
|
Nem ez volt az első azt hiszem, Tavaly is voltak gondok. Igazából nem olyan könnyű, mint hiszed bár igaz, hogy "trollbarlang" azért vannak bizonyos szabályok amiket illene betartani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5922 Dátum: 14 ápr 16, 00:02:41 » |
|
A legutóbbi előttiben Lew kapott egy ejnyebejnyét mert pártok neveivel nyitogatott topikokat. Mondjuk az talán jobb volt (a januári) de részletekre nem emlékszek. A trollbarlangban meg azért van "szabály" mert lehet hogy a fórumszabályzat alól felment, de a törvény alól nem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 16, 00:03:29 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5923 Dátum: 14 ápr 16, 00:04:57 » |
|
Nem vagyok nyelvtan náci, csak szúrja a szemem már jó ideje és most már szólok. Kérlek Ayumi, ne azt mond s írd, hogy emléksze k, alszo k, iszo k stb... hanem emléksze m, alszo m, iszo m stb... Hm... egyedül Pocahontas tetszik nekem. http://www.neatorama.com/2014/04/14/Gender-Swapped-Disney-Characters/#!EfYpY
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 16, 00:17:25 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5924 Dátum: 14 ápr 16, 00:23:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|