Saphira
|
|
« Válasz #5565 Dátum: 14 ápr 13, 17:39:00 » |
|
A marihuána lassítja az időérzetet azzal, hogy csökkenti a dopaminszintet, míg a kokain és az amfetamin gyorsítja. Ha sokáig szeretnétek élni, füvezzetek, ha rövid, örömteli életre vágytok, ott a kokain és az amfetamin! Ma is adtam egy jó tanácsot a fiataloknak. Napi jótett kipipálva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5566 Dátum: 14 ápr 13, 17:42:55 » |
|
Mi lenne velünk nélküled Saphira? Noooooooooo! A cghub oldal elveszett és senki se tudja mi történt vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5567 Dátum: 14 ápr 13, 17:44:50 » |
|
A bölcs vénektől kérdezem, kik már átlépték az önálló élet csodás kapuját: a történelem szóbeli érettséginél hasznát vettétek a forrásnak, amit kaptatok? Holnap lesz "kis történelem szóbelim", és annyira vérkomolyan veszi a tanár meg igazából mindenki, hogy kezdek félni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 13, 17:47:32 írta CrazyCat »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #5568 Dátum: 14 ápr 13, 17:47:24 » |
|
Nem jó szerintem a kérdés. Nem az számít, hogy használt-e, hanem, hogy tedd bele a mondandódba, mert ha nem úgy tűnik, mintha nem értenél hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5569 Dátum: 14 ápr 13, 17:48:28 » |
|
Az mondjuk való igaz, hogy a tanár mondta, hogy lesz "forráshasználat pontozása". Akkor végül is kell, hogy haszna legyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5570 Dátum: 14 ápr 13, 17:51:20 » |
|
Ha nem felolvasod a forrást, akkor konkrétan minimum 4-est kapsz, szóbelin. Írásbelin meg van 12 oldalnyi helyed összehazudni valamit, úgyis a tanárnak kell összekaparnia belőle a pontokat és hidd el, hogy megkeresnek benne minden fél pontot is.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5571 Dátum: 14 ápr 13, 17:52:35 » |
|
Én hozzá se nyúltam a forrásokhoz és egy rohadt szót nem szólt. De ha nálatok ezt pontozzák... tégy úgy mintha olvasnád és idézgess belőle 1-2 helyen.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5572 Dátum: 14 ápr 13, 18:00:14 » |
|
A bölcs vénektől kérdezem, kik már átlépték az önálló élet csodás kapuját: a történelem szóbeli érettséginél hasznát vettétek a forrásnak, amit kaptatok? Holnap lesz "kis történelem szóbelim", és annyira vérkomolyan veszi a tanár meg igazából mindenki, hogy kezdek félni.
Én olyannyira hasznát vettem, hogy 100%os lett a szóbelim egy olyan tételből, amit egyszerűen elfelejtettem megtanulni. xD És ezt csak a forrásoknak, meg persze a nagy eszemnek köszönhetem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5573 Dátum: 14 ápr 13, 18:01:10 » |
|
Tényleg gman, neked mi lenne a választott hatosod? Az enyém: Entei, Luxray, Arceus, Deoxys, Zekrom, Mega Mewtwo Y.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5574 Dátum: 14 ápr 13, 18:02:41 » |
|
Nekem még a térkép is segített pár évszámban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #5575 Dátum: 14 ápr 13, 18:03:31 » |
|
Ha már érettségi. A Pesten hallottam csoportban volt.
Kálvin tér, kijáratnál ellenőrzés. Srác zenével a fülében jön fel, menne el az ellenőr mellett, az utánaszól. S:srác E:ellenőr E: jegy, bérlet? S: miért? ellenőrzi? E: szerinted miért állok itt? S: nehéz volt az érettségi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5576 Dátum: 14 ápr 13, 18:05:21 » |
|
Nem is ittunk sokat és nem is fordul elő gyakran. Mondjuk Hakuu full józanon se talált volna magától haza. A tájékozódásom, Zoroéhoz hasonló. Ebben is csak az jó,hogy Vera nem vágta kiről beszélek de bologat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5577 Dátum: 14 ápr 13, 18:05:41 » |
|
Zseniális. EZ egyszerűen zseniális trollszöveg. Gdat majd válaszolok neked a másik topicban, csak egyelőre nem nagyon van ötletem. xD Ja, Minagi, ezt a trailert nézd meg, ebben a játékban szerepelt Tricia meg Grace Park is:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 13, 18:12:43 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5578 Dátum: 14 ápr 13, 18:13:00 » |
|
...
Ezt én is olvastam. Legalább ezek a válaszok valamennyire megnyugtattak. 15 tételből fele egész jól megy, a másik fele meg... meh. De forrást tudok használni, azzal már megismertetett minket a tanár, úgyhogy remélem, holnap is sikerülni fog a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5579 Dátum: 14 ápr 13, 18:14:11 » |
|
Lucario, Gengar, Snorlax, Gardenvoir, Salamance és Torterra. Legendásokat nem használok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 13, 18:16:59 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
|