Ayumichan
|
|
« Válasz #5370 Dátum: 14 ápr 11, 23:38:39 » |
|
Azért vigyázz a pókokkal. Oké hogy elkapják a többi rovart de szaporodnak, a végén lesz ilyen póktanya nálad. Valamelyik nap találkoztam egy pókkal, itt hát a teste nem nagy de a lábai na azok jó hosszúak voltak.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #5371 Dátum: 14 ápr 11, 23:43:19 » |
|
Azért az igyekszem elkerülni.A végén még én lennék a a "Pókember". Legrosszabb esetben jöhet egy kígyó,és így menn tovább a lánc. Most jut eszembe Április 12. Ma van a Nemzetközi Űrhajózás világnapja!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5372 Dátum: 14 ápr 11, 23:56:01 » |
|
Aztán majd te lennél a kígyó vacsorája. Ma van a Nemzetközi Űrhajózás világnapja! Akkor egybe van a szülinapoddal ez a nap. Mondjuk a pókok még itt is elszaporodhatnak. Szerencsére nem láttam sokat itt, de ha 2 van az már szaporodik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5373 Dátum: 14 ápr 11, 23:58:26 » |
|
Lehet hogy vacsora lennék,de még nem ilyen korai fokán a láncnak.Majd egy másik fajnál.Kivéve ha én eszem meg. "Akkor egybe van a szülinapoddal ez a nap." -Erre mindig is büszke voltam,amióta tudom. Ui:Lehet így első olvasásra zavaros a kiemelt részem így önmagában.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 12, 00:00:39 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5374 Dátum: 14 ápr 12, 00:05:03 » |
|
Megennéd a kígyót? Mondjuk állítólag finom, olyan ízű mint a hal. Okt. 25.-én nincs semmi jelentős esemény. A 23.-i esemény áll hozzá időben a legközelebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5375 Dátum: 14 ápr 12, 00:08:37 » |
|
Nem pont a kígyóra gondoltam,de az sem kizárt.A lényeg az a fok amit épp elérne ez a lánc. Hal íze lenne? Annyira már nem vagyok oda érte. Okt 25 most rád vonatkozik? Majd "Holnap ránézek a válaszodra.Mielőtt túlzottan chat felépítésű folyam alakulna ki. Jó Éjt. Szerk újabb Hsz helyett,gyors. Válaszok: 1.Ízzel nincs bajom,csak pár éve már nem úgy reagál rá a szervezetem mint régen.Magyarán akadályoz,"gyengít". Meglepő hogy nem az összes,inkább csak a panírozottak és hasonlók. 2.Sejtettem de biztosra mentem mivel hirtelen hoztad fel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 12, 00:19:32 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5376 Dátum: 14 ápr 12, 00:14:55 » |
|
Egyesek holnap kitépkedik a saját hajukat mondjuk ez már tényleg átment chetbe. Pedig a hal finom (attól függ melyik hal, a hekk pl jó, a pangasius már nem annyira mert zsíros). Okt. 25 az én szülinapom. Jóéjt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 12, 00:17:17 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5377 Dátum: 14 ápr 12, 09:23:01 » |
|
Ezekről a rovarokról az a desktop destroyer játék (90's kids will understand!!!!4!!!4) jut eszembe ahol lehetett lángszórózni, termeszezni, láncfűrészezni, stb. stresszlevezetőnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5378 Dátum: 14 ápr 12, 09:30:30 » |
|
Az de király játék volt. The Generation Y remembers.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5379 Dátum: 14 ápr 12, 09:50:52 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 12, 09:51:47 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5380 Dátum: 14 ápr 12, 10:09:05 » |
|
Elsőre csináltam egy olyan Naprendszert, ahol minden bolygó belezuhant a Napba. Profi vagyok. (Remélem nem mindegyik ilyen.) De ezzel jól el lehet szórakozni. Amúgy Ayumi megsúgom, nem lehetnél Pókember... még ha létezne olyan pók akkor se.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 12, 10:09:43 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5381 Dátum: 14 ápr 12, 10:21:41 » |
|
Eltelt 15ezer év és még keringenek *-* Bár szerintem élet nem fog rajtuk kialakulni. xD Nem volt könnyű Istennek 6ezer évvel megteremtenie a Földet amikor ilyen pontosan kellett meghatároznia a gravitációs mezőket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5382 Dátum: 14 ápr 12, 10:35:38 » |
|
Szegény bolygókat elég idióta röppályára állítottam be, mert eltévedtek 200 év után... De legalább még nem pusztultak el. Így jár az aki nem figyel oda és kapkod. + Rájöttem, hogy nem leszek se tervezőmérnök se idegenvezető. Amúgy várd meg, lehet majd ilyen... pármillió év után...megjelenik egy sejt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 12, 10:38:08 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5383 Dátum: 14 ápr 12, 11:21:08 » |
|
A spore jobb játék ennél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
Mikita
|
|
« Válasz #5384 Dátum: 14 ápr 12, 11:35:26 » |
|
Nagyon tetszik.110K évig bírta a bolygóm Alaposan meg lett tervezve,elég csak a hsz-eket olvasni: "I made a moon by crossing the path of a gas giant and and a dust planet! It lasted for about 20,000 years!" Na erre kíváncsi leszek: "I'm just waiting for my super giant to nova. So far, it's 2+ million years old."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|