-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
Mikita
|
|
« Válasz #5280 Dátum: 14 ápr 11, 15:06:44 » |
|
Szerintetek ez hogy lehetséges? A lányok biztos értik, min akadtam fenn. Ez a kép eléggé Wtf,más szót nem tudok rá. Bárkik is szerekesztették össze,az nem aprózta el. Érdekes.A haja elég jól bírta Környezettudatosság : Lustaság 2 - 1 Végre elszántam magam, hogy levigyem a palackjaimat a szelektív kukába.(Mennyivel egyszerűbb lenen bevágni őket a lépcsőfordulóban a ledobóba. -.-)
Én pl. tegnapelőtt jártam először a szemétledobóban (szomszéd ajtó),lassan 2 év után már ideje volt,hogy megismerjem a háznak ezt a részét is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5281 Dátum: 14 ápr 11, 15:11:21 » |
|
Mindig meglepődve tapasztalom amikor valakinek Blíccses vagy narutos avtar/sig kombója van.
Komolyan van akinek még mindig ennyire tetszik?
A Naruto mangát még elolvasom éppen, de a Bleach...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5282 Dátum: 14 ápr 11, 15:14:33 » |
|
A Blícset olvasom, mert Kenny épp most veri rommá a nagyképű fantázia valóraváltó embert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5283 Dátum: 14 ápr 11, 15:22:47 » |
|
Nem feltétlen az animének kell tetszenie, elég ha a karakter tetszik. Nekem nem jött be a DeathNote, még is csomó ideig volt kint L avának
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5284 Dátum: 14 ápr 11, 15:26:47 » |
|
Ez a bogár! Borzalmas.
Nekem is Narutos az avám. Aláírásom meg kb 1000 éve nincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5285 Dátum: 14 ápr 11, 15:33:55 » |
|
A bogár tényleg szörnyű.
Az alám nekem Bleeches, mert cuki az avámon szereplő karakter pedig szintén olyan animéből van amit annyira nem csíptem, de a karakter jól néz ki.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
Mikita
|
|
« Válasz #5286 Dátum: 14 ápr 11, 15:39:23 » |
|
Nem feltétlen az animének kell tetszenie, elég ha a karakter tetszik. Nekem nem jött be a DeathNote, még is csomó ideig volt kint L avának Pontosan. Ez a bogár! Borzalmas.
Egy párszor már megnyomkodtam a monitoromat miatta.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 11, 15:43:09 írta -Uchiha Itachi- »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5287 Dátum: 14 ápr 11, 15:40:57 » |
|
Grimmjow annyira cuki, mint amennyire Itachi szerethető karakter.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5288 Dátum: 14 ápr 11, 15:57:33 » |
|
Tudom, hogy nagyon cuki, nem kell még hangsúlyoznod.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5289 Dátum: 14 ápr 11, 15:58:21 » |
|
Utálom Itachit. A kedvenc részem amikor Sasuke megöli.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5290 Dátum: 14 ápr 11, 16:02:42 » |
|
Én meg utálom azt a te avád.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5291 Dátum: 14 ápr 11, 16:05:25 » |
|
Én meg imádom ha az emberek utálják ezt a bogarat Szerintem ki kéne raknia mindenkinek és..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5292 Dátum: 14 ápr 11, 16:15:27 » |
|
Én meg rájöttem, hogy azután, hogy ma húsüzemet voltunk megnézni ahol volt némi megvendégelés is nem fog olyan jól esni a húsvéti sonka. Amúgy is okosak vagyunk, hogy húsvét előtt nézünk meg olyan helyet ahol disznó husit dolgoznak fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5293 Dátum: 14 ápr 11, 16:37:38 » |
|
Utálom Sasuke anyját, a namekokat, a sárga robotokat, Lew aváját és a jég démonölőt is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
Mikita
|
|
« Válasz #5294 Dátum: 14 ápr 11, 16:41:35 » |
|
Utálom Itachit. A kedvenc részem amikor Sasuke megöli.
Nem gondoltam volna hogy vannak Itachi haterek...de pont Itachi-t?Why?! Szerintem ki kéne raknia mindenkinek és.. Egy hasonló kellene,amin egy bazi nagy légy van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|