Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5220 Dátum: 14 ápr 10, 19:07:01 » |
|
Uh ebben a legjobb a T.A.T.U. volt, ők tudták mitől döglik a légy, a kis leszbi showjukban. De rég is volt, bár én szeretem jó pár számukat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5221 Dátum: 14 ápr 10, 19:07:49 » |
|
Mint a TATU-nál volt. Róluk is beharangozták hogy leszbik. Mondjuk a TATU-t azt szeretem (mármint a zenéjüket). És Minagi olvas a gondolataimban. 2. Mert a korombeli, de inkább nálam fiatalabb lányoknak bejön a cukipofája.
Lehet hogy 1-2 korodbeli vagy fiatalabb homi tinifiúkának is bejön.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 10, 19:10:23 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5222 Dátum: 14 ápr 10, 19:15:40 » |
|
Hát ha valaki meleg, hadd jöjjön be neki, az már úgyse az én posztom. Ismerek is tán olyan fiút, akinek egy ideig esete volt Bieber barátunk. Azóta remélem, jobb belátásra tért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5223 Dátum: 14 ápr 10, 19:18:30 » |
|
A TATU-t én is szerettem, de szerintem akkor még a vállalt homoszexualitással többet feltűnést tudtak kelteni, végül kiderül, hogy csak az egyik volt lezbi a másik meg két kapura játszott. De nézzétek inkább ezt mint hogy butaságokról beszélgettek:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 10, 19:33:36 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5224 Dátum: 14 ápr 10, 19:21:57 » |
|
Én a TATU-t csak a Rammstein, Moskau c. számából ismertem meg névre is, mivel ott is énekeltek. Meg amikor Marilyn Mansonos botrány vidiket néztem, ott is beugrott már ilyen jellegű vidi róluk.
Nekem nincs bajom a homoszexualitással, de ne az utcán, mások előtt csinálják, és ne hirdessék, meg ne vonuljanak fel. Az a baj hogy úgy híreszteli a legtöbb ezt, mintha teljesen oké lenne. Persze az állatvilágba is van ilyen, de ne állítsák be úgy, hogy ez tök oké.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5225 Dátum: 14 ápr 10, 19:22:33 » |
|
Jaj, dehogy olvasok Ayumi! Amúgy iszonyú botrány volt emlékszem, jól csinálták. Amúgy én úgy tudom, hogy egyik se volt az, deúgy tűnik, Noémi szerint egyik biszexuális volt. Nem tudjuk megnézni Noémi. töröld ki a http után az " s"-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5226 Dátum: 14 ápr 10, 19:25:38 » |
|
Ha rákattintasz az idézetre akkor ki tudod vágólapozni a linket. Ilyen esetekben többnyire ezt csinálom.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5227 Dátum: 14 ápr 10, 19:27:32 » |
|
Igen, tudom, de meg kell tanulnia érvényesen linkelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5228 Dátum: 14 ápr 10, 19:28:27 » |
|
A http -be szokott tenni egy s betűt, így a link: https. Azt kell kivágni (mármint az "s" betűt). Nem mindig csinálja ezt, de nálam is előfordul, nem nagy kunszt kivenni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 10, 19:29:02 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5229 Dátum: 14 ápr 10, 19:33:09 » |
|
Noémi szerintem meg vedd ki az s-t, a http után, akkor biztosan működni fog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5230 Dátum: 14 ápr 10, 19:34:41 » |
|
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Oké kivettem de legszívesebben azért sem tettem volna
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5231 Dátum: 14 ápr 10, 19:36:43 » |
|
Mint Lew, a hogy és a vessző esete...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5232 Dátum: 14 ápr 10, 19:36:57 » |
|
Cöh, sok tudatlan nem olvasó. -.-' Noémi, elsőnek én ajánlottam kedvesen. T_T Jaah, azt láttam már korábban. Nem új a videó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 10, 19:41:09 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5233 Dátum: 14 ápr 10, 19:41:33 » |
|
TATU-t én nagyon szerettem. Főleg házibulikban milyeneket táncolunk rá. Látod Noé, mennyi jótanáccsal látnak el. De akkor minek vetted ki? Legyél makacs. : DDDD Olyan jó amikor le akarok tölteni egy 40 gigás valamit és nem fér már rá a gépemre, lehet takarítani kéne rajta...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 10, 19:43:35 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5234 Dátum: 14 ápr 10, 19:41:51 » |
|
Mondták már előttem, hogy a https-ből az s-t ki kell törölni hogy lehessen linkelni youtube videókat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|