Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4950 Dátum: 14 ápr 08, 17:06:25 » |
|
Saphi jajj. Pedig ő olyan szép volt. Durva, hogy már ennyi idő eltelt. Elvileg nekem nem is kéne paypal mert olyan internetkártyám van, de azért megcsináltam inkább.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4951 Dátum: 14 ápr 08, 17:27:18 » |
|
Lehet nekem is netről fog kelleni rendelni, és még sose csináltam. Nem volt az office shoesben 3-as converes a 4-es meg nagyon nagy volt. T_T Illetve még azt is megtudtam ma a kontaktlencsésnél, hogy lapos a szaruhártyám (ill. hivatalosan cilinderes lenne a szemem, de úgy cilinderes, hogy pont hordhatok kontaklencsét mert üti egymást a 2 szemem rosszasága )
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4952 Dátum: 14 ápr 08, 17:35:15 » |
|
Ne aggódj, mi megértünk Noémi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4953 Dátum: 14 ápr 08, 17:37:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4954 Dátum: 14 ápr 08, 17:45:51 » |
|
oh Mini tudtam, hogy te majd jobb kedvre derítesz, nem mint egyesek Nehéz ki lábon élni , legalább 36-osra megnőhetett volna a lábam igazából. Biztos ezért olyan instabil az állásom, mert kis talpazatnak kell viselnie ezt a magas alakot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 08, 17:46:48 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4955 Dátum: 14 ápr 08, 17:52:39 » |
|
Noé a kislábú. Legalább nem vagy hobbit örülj neki. Kölcsön adom a 39-es mamutlábaimat ha kell. És amúgy nem nehéz onnan rendelni csak ki kell tapasztalni. :3 Jól összehoztad akkor a szemeidet hallod-e. Kontaktlencse meg nekem se ártana, de inkább szemüveget kéne újat csináltatnom. Elfogyott a teám, nekem meg nem is adsz Mini? Na szép. Így akarjak én veled pálinkázni majd a Dunaparton?
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4956 Dátum: 14 ápr 08, 17:59:40 » |
|
oh Mini tudtam, hogy te majd jobb kedvre derítesz, nem mint egyesek Rám mindig számíthatsz, baba! Vera, a pálinka és a tea között mi a hasonlóság? Abból adni fogok, ha kérsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4957 Dátum: 14 ápr 08, 18:06:28 » |
|
Megsúgom, mint a kettő csodaszer. Meggyógyít ha beteg vagy... stb. Begyújtottam most a pipát, olyan jó büdös.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4958 Dátum: 14 ápr 08, 18:09:00 » |
|
Najó, ez igaz. Nem baj, ha akarod majd a pálinkából nem adsz Noéminek bosszúból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4959 Dátum: 14 ápr 08, 18:09:16 » |
|
nem mint egyesek Köztünk már oly régi s erős a kötelék hogy Tabi sohasem fogja szétszakítani. Meg nálam van vodka szóval engem kell szeretned.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4960 Dátum: 14 ápr 08, 18:11:00 » |
|
Azért a 39 még nem mamutláb. A lúdtalpbetétem miatt mondjuk negyven és feles cipő kell. Bosszantó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4961 Dátum: 14 ápr 08, 18:11:39 » |
|
Begyújtottam most a pipát, olyan jó büdös. Inkább gyűjts be egy rakás nejlonszatyrot az sokkal büdösebb. De előtte ellenőrizd a szatyrokat, hogy egyikben sincs-e véletlenül 50 milla. Azért kár lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4962 Dátum: 14 ápr 08, 18:13:21 » |
|
Köztünk már oly régi s erős a kötelék hogy Tabi sohasem fogja szétszakítani. Meg nálam van vodka szóval engem kell szeretned. Ez a különbség köztünk, téged "Kell" vagyis kényszeríted szegényt, meg még zsarolod is a múlt miatt és egy kis pia miatt. Neked eszközök kellenek ahhoz hogy szeressen,inkább ciki ez Syzygy. Én jobb vagyok, adok neki sütit és sört.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4963 Dátum: 14 ápr 08, 18:15:06 » |
|
Én és Ishida szeretjük Syzyt ! Olyan mély barátság és erős kötelék van köztünk amit ti fel sem tudtok fogni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4964 Dátum: 14 ápr 08, 18:16:16 » |
|
Inkább gyűjts be egy rakás nejlonszatyrot az sokkal büdösebb. De előtte ellenőrizd a szatyrokat, hogy egyikben sincs-e véletlenül 50 milla. Azért kár lenne. Azért az előrelépés megkérdőjelezhetetlen a nokiás doboztól. Én jobb vagyok, adok neki sütit és sört.
Úgy látom az eszközeink nem is annyira különbözőek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|