Aes Sedai
|
|
« Válasz #4920 Dátum: 14 ápr 08, 14:19:35 » |
|
Milyen jó érzés, amikor az embert ezzel szólítja meg egy kollégája: " Neked meg van a Trónok Harca harmadik évada ugye? Oda tudnád adni?"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4921 Dátum: 14 ápr 08, 14:23:21 » |
|
Szódabikarbónát hol lehet kapni szerintetek? Vagyis inkább úgy kérdezem, hogy melyik részlegen kell keresni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4923 Dátum: 14 ápr 08, 14:25:26 » |
|
Nem. Régebben ellenszenves volt. De pár hónapja már nem. Az utóbbi időben én is sokkal jobban megkedveltem, de nem lehet csak azért mert nem egész oldalas hsz-eket ír és így el is olvasom? :O Nekem am a kötekedős (vicces) oldala is szimpi :Đ Ja és Vera! Cart nem gusztustalan csak nagyon "nyitott" más "dolgokra" Am szerintem Jay és Néma Bob maratonnál nincs jobb!
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4924 Dátum: 14 ápr 08, 14:25:37 » |
|
A fűszereknél látom néha. O.o Most épp egy boltban vagy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4925 Dátum: 14 ápr 08, 14:28:08 » |
|
Igen a fűszereknél szokott lenni. Kroni, valahogy nem akartam ezt látni inkább... jobb volt a békesség. Jay és Néma Bob maraton... remélem ebbe bele érted a Shop Stop-ot és társait is. Suliban egyik héten nagy unalmamban néztem is a 2-t mert a többiek meg valami mesefilmet néztek... de hát mondom sajnálom nem vagyok egy gyermeki lélek hagyjatok filmezni csöndbe leszek én.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4926 Dátum: 14 ápr 08, 14:28:20 » |
|
Neem, munkahelyemen vagyok. De nemsokára indulok és akarok venni fogfehérítés céljából.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4927 Dátum: 14 ápr 08, 14:32:07 » |
|
Ugyan mi baj lehet? Am aszem a pudingporok környékén meg a fűszereknél szokott lenni, de ez a tecsóban van így, máshol passzolom.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4928 Dátum: 14 ápr 08, 14:35:51 » |
|
A szódabikarbóna felsérti a zománcot. mert nem egész oldalas hsz-eket ír Volt, aki azt is elolvasta. Én mindenesetre jobban élveztem azokat az időket, amikor még nagy viták folytak a vita topicban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 08, 14:37:00 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4929 Dátum: 14 ápr 08, 14:41:39 » |
|
Bakker neten nem ezt írták. Franc pedig annyira beleéltem magam, hogy fehérebb lesz a fogam + fogkő ellen is jó. Nah mindegy köszi, hogy szóltál. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4930 Dátum: 14 ápr 08, 14:43:27 » |
|
Pedig mostanában felszabadultabbnak/ könnyedebbnek tűnsz. Meg amúgy általában én is elolvastam azokat, csak nem mindig értettem Nem vagyok elég okos sajnos mindenhez, de ez az én hibám.. még így is gyengítem mondjuk a rendőrökről kialakult sztereotípiát legalábbis remélem, mert a többiekhez képest akikkel dolgozom elég intelligensnek érzem magam xD Nekem egyszer adtak szódabikarbónát és akkor azért hogy kihányjam a felesleges kaját, mert lezabáltam xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4931 Dátum: 14 ápr 08, 14:48:33 » |
|
Seva, használj Dentomin-t. Naturális ásványi fogpor, talán patikában kapható. Igazából nagyon jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4932 Dátum: 14 ápr 08, 14:51:19 » |
|
Eleinte gusztustalan, olyan mintha iszappal mosnál fogat, de hozzá lehet szokni. Én is ilyet használok már egy ideje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4933 Dátum: 14 ápr 08, 14:52:35 » |
|
Látod, a soul sistered és a mester is ajánlja. Ha elsőnek a por, majd rögtön rá teszed a fogkrémet, akkor elég megszokható. Amúgy igen, olyan lesz ahogy Mester leírta.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 08, 14:57:26 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4934 Dátum: 14 ápr 08, 15:32:13 » |
|
Cart, téged csak jószívűségből nem tett bele Syzy, nem akarta elvonni a figyelmed a pálinka főzésről a munkahelyeden Aes, Lew és Coelho között...? Biztos jól szórakozol pedig Mik ezek a színes hírek a fejlécen? Miért kellenek? Zavart érzek az erőben...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 08, 15:34:02 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|