Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4680 Dátum: 14 ápr 07, 12:50:05 » |
|
Ezzel engem nem veszel meg még ha Ildikó főz akkor se. Nem is vagy szép, nem kellesz. De ha leírod, mi alapján látod ezt jó ötletnek akkor hajrá, kíváncsi vagyok. Amúgy nehogymár csak 2017-ben lehessen jelentkezni. Ez nem ér. Az még olyan soká lesz, kijövök a gyakorlatból. (Azt a rekesz sört én biztosítom, bármikor be lehet rajtam hajtani ingyen és bérmentve. )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 07, 12:51:25 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4681 Dátum: 14 ápr 07, 12:52:12 » |
|
Az oké hogy szétverte a közoktatást, megjegyzem a felsőoktatás sem versenyképes és döglődik. Az eu-val viszont nem lennék ennyire támadó, nyilván fel lehet állítani a pro és kontra érveket, és érdekes hogy még senkit sem láttam erről a mérleget egybevetve nyilatkozni, vagy csak a pozitív hozadékot, vagy csak a deficitet emelik ki, ezért kurva nagy a bizonytalanság az átlagember fejében az EU-val kapcsolatban. Nem jó a kommunikáció róla, az más kérdés hogy ez szándékosan van így vagy szándékéson van így.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4682 Dátum: 14 ápr 07, 12:53:38 » |
|
Nekem sok nő kell, neked meg táplálék. Ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4683 Dátum: 14 ápr 07, 12:58:35 » |
|
Az oktatás úgy sz*r ahogy. Jó ezzel is lehet vitatkozni, sőt, de mindenki a saját bőrén tapasztalja aki iskolába jár. Nekünk például még a tanáraink is néha vörös fejjel jönnek be órára és azt se tudják mit kéne csinálni mert egyik héten ezt mondják nekik másik héten meg azt a Klebersberg Központnál. Az meg már csak a hab a tortán, hogy azt se tudjuk hogy fogunk levizsgázni jövőre. Szép lesz előre látom. Nem kell nekem kaja, azt amit a napi 2-szeri étkezésnél megeszek egy ideje azt még egy ovis is meg tudja csinálni. Sorry de nem lehetek a háremed tagja. Hm, azon gondolkozom, hogy jó ötlet-e Khaleesinek elnevezni a nyulamat, vagy legyen inkább Eperke...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 07, 13:00:34 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4684 Dátum: 14 ápr 07, 13:06:30 » |
|
Vera legyen inkább Hodor!
Syzy: Akárhogy nézem inkább rossznak látom mint jónak, túlságosan lekorlátoz és elnyom minket szerintem. Túlságosan befolyásolja mit mennyiért adjunk, illetve, hogy mivel szabad és nem szabad kereskedni. Ne döntse már el egy 3. nagy hatalom, hogy mire költse egy ország a pénzét.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4685 Dátum: 14 ápr 07, 13:26:01 » |
|
Ilyenkor sajnálom hogy már nincs itt Lámpás. Neki biztos lenne hozzáfűzni valója a témához.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4686 Dátum: 14 ápr 07, 13:26:46 » |
|
Ezt hívjuk szuverenitás átruházásnak, illetve beszélhetünk az Eu kizárólagos és megosztott hatásköreiről. Valamit valamiért játék az egész sosem fog minden problémát megoldani és sosem fog kizárólag csak problémát okozni. Persze attól még neked is igazad van. Mert neked nincs? gondoltam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 07, 13:27:20 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4687 Dátum: 14 ápr 07, 13:35:16 » |
|
Kroni: Nem fogják Hodornak hívni a LÁNY nyulat... : DDD Tudtam én, hogy hülye vagy, de hogy ennyire?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4688 Dátum: 14 ápr 07, 13:38:26 » |
|
De ugye azt azért tudod, hogy a khaleesi az egy rang és nem egy név?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4689 Dátum: 14 ápr 07, 13:41:40 » |
|
Hogyne tudnám. -.-" De a Daenerys nem illene hozzá, ez meg igen. Neki is lesz majd egy sereg kisnyula mint a khalasar meg egy khal-ja aki egy kanbunyó után elpusztul így nem tud átkelni a Keskeny-tengeren... Bár mondjuk nem világos, hanem tarka, de egyszerűen nem tudom milyen nevet adjak neki, ez a kettő ugrott be random múltkor, mondjuk az Eperkét Nee-chan ajánlotta. Lehet végül elnevezem Baracklekvárnak. Előbb még el is kéne hozni, ránézek és lehet úgy döntök.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 07, 13:42:48 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4690 Dátum: 14 ápr 07, 13:46:39 » |
|
De Hodor úgyse hiszem, hogy tudja magáról fiú-e vagy lány xD.. legyen már Hodor *.* Barack lekvár? Akkor már legyen Obama. Am legyen a neve Bani
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4691 Dátum: 14 ápr 07, 13:48:31 » |
|
Hogyne tudnám. -.-" De a Daenerys nem illene hozzá, ez meg igen.
Nyugi, nem feltételeztem rólad, hogy nem tudod. Csak nem tudtam kihagyni. De egyébként vannak emberek, akik tényleg nem tudják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4692 Dátum: 14 ápr 07, 13:54:05 » |
|
Jéé most vettem észre, Viir-ből Verrachionális lett :Đ ugye nem az én hatásomra váltottál? Off.: (ha létezik még off ebben a topicban xD) Szal nem tudjátok a GOT-nak most tényleg 1 napos csúszással jöna szinkronos változata? Ez nekem túl gyorsnak tűnik és eddig ez az egyetlen sorozat, amit jobbnak találok szinkronosan mint felirattal, egyes embereknek szörnyű az igazi hangja xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 07, 14:01:24 írta kronosz7 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4693 Dátum: 14 ápr 07, 14:08:40 » |
|
A tegnapi Freedom Café koncert amin voltam érdekel valakit.. oh, hogy poilitika... okay Annyit hozzáfűznék az Uniós témához, hogy körülnézek a városban, országban és minden második épületet EU-s támogatásból újítottak fel, regionális fejlesztésre irdatlan pénzeket kapunk meg eleve több jön vissza, mint amennyit befizetünk a közösbe, és az EU az aki meg tud védeni Putyin admirálistól ha az medveháton lovagolva átrambózik a határon De persze az EU iszonyú dolog, megmondták:( Amúgy szerintem senkit sem leptek meg az eredmények meg hogy ki győzött, engem csak az ijesztett meg hogy egy bizonyos párt 20%-nál is többet szerzett. Fehér, heteroszexuális középosztálybeli lányként nincs sok mindentől félnem, de nem érezném jól magam egy olyan országban ahol neonácik vannak hatalmon
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4694 Dátum: 14 ápr 07, 14:10:06 » |
|
Ezért szerencse, hogy nem is indultak neonácik a választásokon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|