kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4650 Dátum: 14 ápr 06, 23:52:28 » |
|
Lehet neked van igazad, meg tudom azt is, hogy kár ezen rágódni, de mégis milyen jó lenne nem lennének ennyire naivak, vagy csak nem a tv-n keresztül döntenék el mi van az utcán, hanem mondjuk kimennének és szétnéznének... na mind1..
Nem akarok ebbe inkább itt belemenni, mert berágna Aniki.. De a lényeg sem a fidesz sem az mszp-s egyveleg nem ér semmit. Pont ez a fajta nézet az ami miatt ilyen szánalmas ez az ország, hogy ezt a kettőt választják meg 20 éve folyamatosan és észre sem veszik.. Igenis buták az emberek akik ezekre szavaztak. Kivéve azaz 1% aki jól is jár vele... De maga az ország borzasztóan megfogja szívni megint.. azóta mióta belépett az ország az EU-ba egyre rosszabb a helyzet.. órákig tudnék erről beszélni, de akkor tuti berágnának rám, szal most nem teszem ^^ Legjobb am az lenne, ha az összes jelenlévő pártot elzavarnák a francba.. tartok tőle ennek csúnyább vége lesz mint a gyurcsány kormánynak :S pedig az is egy tragédia volt.. Az meg, hogy nem szívlelem azért van mert nem vagyok elég buta hozzá..
Na nem megyek bele ennél jobban.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4651 Dátum: 14 ápr 06, 23:52:51 » |
|
Jóreggelt. Nemrég végeztünk a "munkában", 2 órát vártunk a szavazóhelyen mire telefonáltak, hogy mehetünk haza. Majd beleszokok de ilyen napot se kívánok senkinek. Még jó, hogy kaptam róla igazolást, egész nap aludhatok suli helyett. Azt amúgy meg akartam kérdezni, hogy, hogyhogy ilyen későn engedtek haza? Nem mehettél csak úgy haza? Meg, önkéntes voltál?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 06, 23:55:45 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4652 Dátum: 14 ápr 06, 23:54:59 » |
|
Nem volt biztos csak egy ember aki tudott számolni és az is csak segítséggel xD... Amúgy felétek is segédmunkások voltak akik adtak borítékot, vagy ez csak itt volt divat?
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4653 Dátum: 14 ápr 07, 00:35:21 » |
|
Lehet neked van igazad, meg tudom azt is, hogy kár ezen rágódni, de mégis milyen jó lenne nem lennének ennyire naivak, vagy csak nem a tv-n keresztül döntenék el mi van az utcán, hanem mondjuk kimennének és szétnéznének... na mind1..
Nem vagyok buta, sem naiv, de mióta tudjuk kik ülnek a Parlamentben, még én is látom és érzem, hogy jobb lett az anyagi helyzetünk. Az meg hogy más hogyan él, nos lehet bunkónak nézni de lesz*rom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4654 Dátum: 14 ápr 07, 01:26:20 » |
|
Éééééééés dobpergéééés! Teljesen megérte a neurobiológiát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4655 Dátum: 14 ápr 07, 07:44:24 » |
|
Azt amúgy meg akartam kérdezni, hogy, hogyhogy ilyen későn engedtek haza? Nem mehettél csak úgy haza? Meg, önkéntes voltál?
Azért engedtek ilyen későn haza, mert reggel nyitás előtt megbeszéltük, hogy bent maradunk amíg mindent le nem rendeztek, ugye ahogy lezártuk a jegyzőkönyvet be kell mindent vinni, és utána bírálják el, hogy helyes-e vagy sem, és ha nem akkor mindenkinek be kell menni az Önkormányzathoz aláírni. Na már most az hozzánk hiába van közel, nem tudtunk volna felmenni, így jöttek volna értünk kocsival és így jobb volt, hogy nem otthonra telefonálgattak és gyűjtötték be az embereket. Csak az volt a baj, hogy Vecsés most választási központ lett és szokásosan nem tudtak semmit jól megszervezni, azért álltak ennyit sorban. De jó volt azért mert mi bent kajáltunk meg elbeszélgettünk, csak fáradtak voltunk. És nem, nem önkéntes voltam, rendesen beválasztottak. Idén meg még megyek 2x májusban meg ősszel. Kroni, röhögni fogsz, mert nekem pont kellett újraszámolnom egy rakás dolgot. Nem jött ki pár eredmény egálba aztán ott ment az agyalás, hogy most mit rontottunk el, aztán csak rájöttünk valahogy. És itt egy darab segédmunkás nem volt, mindent mi csináltunk. (És ennyit arról, hogy én ma rendesen kialszom magam. Valaki adjon már alvás skill-t pls! :3)Na Saphi ügyes vagy. Lehet ki kéne próbálni ezt is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 07, 07:52:14 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4657 Dátum: 14 ápr 07, 07:57:57 » |
|
Ezt így azért nem! Sajnálom, de vannak határok. Moderátor
Na erre kíváncsi lettem volna, bár kb a többi hozzászólásból levezetve be tudom lőni a tartalmat. Mondjuk nem értem, mert kurvára meg fogja határozni a következő 4 évünket a kormány, és már nem tizenévesek vagyunk hogy jaaj politika jaaj nem értem jaaaj, szóval minek cenzúrázni? Bár az is igaz, hogy ha nem tudunk érvelni rendesen hanem lehülyézzük a többi embert, akkor ennek a vitaindító beszédnek nem sok értelme volt, gondolom ezért törölték végül. Nem vagyok buta, sem naiv, de mióta tudjuk kik ülnek a Parlamentben, még én is látom és érzem, hogy jobb lett az anyagi helyzetünk. Az meg hogy más hogyan él, nos lehet bunkónak nézni de lesz*rom.
Látod ez te vagy, de sok ember pedig rosszabbul él mint 4 éve. De persze szarjuk le azt a kb 1,5 millió embert aki másra szavazott + akik meg nem mentek el azok a status quo-t választották még akkor is ha kiábrándultak mindenből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4658 Dátum: 14 ápr 07, 08:46:47 » |
|
Bár az is igaz, hogy ha nem tudunk érvelni rendesen hanem lehülyézzük a többi embert, akkor ennek a vitaindító beszédnek nem sok értelme volt, gondolom ezért törölték végül. Igen, pontosan ezért.
Akkor legyen ez egyértelmű: a szabályzat tiltja a politizálást, de a moderátoroknak igen nagy értelmezési szabadságot ad. Én szívem szerint sokkal többet engednék meg ezen a téren, de mivel a mai magyar politikát továbbra is a polgárháborús attitűd uralja (magamat is beleértve, nem álszenteskedek), ezért nem látom értelmét. Amíg a politizálás kimerül a másik párt szavazóinak a lehülyézésében, addig azt itt nem fogom hagyni, az ilyesmit tessék privátban vagy személyesen intézni, ahogy azt én magam is teszem. Moderátorként kötelességem megakadályozni, hogy csatatérré váljon a fórum. Ezeket a dolgokat meg amúgy is a szavazófülkében kell intézni elsősorban. (A megfelelő párt kiválasztásával, vagy ha ilyen nincs, akkor értelmes - végiggondolás után és nem lesz*rom mentalitású - otthonmaradással)
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4659 Dátum: 14 ápr 07, 08:50:29 » |
|
Amúgy én azt látom, hogy már nincs polgárháború. Kivéve persze amit a mamám csinál, de az megbocsátható, mert nyugdíjas és nincs jobb dolga.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4660 Dátum: 14 ápr 07, 08:55:29 » |
|
Még mindig a hülye politikán lovagoltok? Ignoráljátok, mint én és nem is lesz meghatározó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4661 Dátum: 14 ápr 07, 08:56:13 » |
|
Amúgy ebben van valami, ma már nem ölik egymást az emberek csak mert más párt szimpatizáns a másik, na most vagy nem járok emberek közé xD, vagy pedig mindenki úgy kiábrándult, hogy nem veszi a szívére annyira az egészet. A mamád véletlen nem mondta azt egy törött sörösüvegre hogy cigánykés? Óhh Aes már azt hittem azért törölted mert ******* szimpatizáns vagy. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4662 Dátum: 14 ápr 07, 08:59:51 » |
|
Ez a lehetőség teljesen nem zárható ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4663 Dátum: 14 ápr 07, 09:02:20 » |
|
Igazából ilyen téren a politika néha eléggé tabu téma emberek között is. Nem sokan tudják ki-kire szavaz, de én eltudom képzelni, hogy van aki barátságot mond fel, mert a haverja egy olyan pártra szavaz ami neki nem tetszik. Mert akkor a párt nézeteit vallja. Viszont én örülök, hogy ez ilyen durván azért nincs az országunkban, és az a gond, hogy szerintem elég nagy butaság lenne bárkit is ignorálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4664 Dátum: 14 ápr 07, 09:02:42 » |
|
Csináljunk szavazást és négy évente váltsuk le a főadmint!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|