Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #4125 Dátum: 14 ápr 02, 15:21:15 » |
|
Igaz. Én 14 évesen csináltam az elsőt, azóta már kellett még egyet, mert szépen lejárt. - pont vizsgaidőszak alatt, örültem is neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #4126 Dátum: 14 ápr 02, 15:24:05 » |
|
Nem, de viccesen jött volna ki, az én írásomra A kis haverjaid eltörték a kisujjamat, reggelre olyan görbe lett, hogy rá se ismertem. :O A mai nap igen érdekes volt, de inkább kínos, de ennyi elég is. Hogy érted, hogy a kis haverjaim? Mi történt? Pedig nem rád küldtem Őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #4127 Dátum: 14 ápr 02, 15:31:16 » |
|
Nagyban próbálnék aludni - ami valamiért nem jött össze - erre azt veszem észre, hogy elgörbült a kisujjam és a csuklóm sincs rendben. Rajtad kívül semmi új nem történt velem tegnap, csak is te leehetsz a hibás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #4128 Dátum: 14 ápr 02, 15:36:15 » |
|
Ó, te szegény. Nekem most csak izomláz van a kezemben. Pedig nem csináltam semmit, nem is emelgettem, és a derekam is fáj... na de hát ez már csak ilyen. Épp ettem nagyban a kekszet valamelyik nap, amikor egy nagyon erős, vörös fény villant meg rajta. A közelben sehol nem volt a gépen kívül fényt kibocsájtó tárgy, emellett minden el volt tökéletesen sötétítve, és a fény mellőlem/mögülem jött. Megírtam a haveromnak de ő... ő jól tompítja az ilyeneket. " Túl sok az LSD..." Oké. Másképp ő se bírná ezeket mert fél ettől. Érdekes, azok az ismerőseim akik komolyabban megismerkednek velem, mindig beszámolnak fura álmokról, amik az időkieséseimmel is párhuzamba vannak. Dermesztő hallani, mindig várom, történik-e valami izgalmas.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4129 Dátum: 14 ápr 02, 16:00:37 » |
|
Ez, egyszerűen zseniális emberek. Én is kifogom próbálni. https://www.youtube.com/watch?v=WHNYoow3x7M#rvnytelen YouTube Link#
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #4130 Dátum: 14 ápr 02, 16:17:27 » |
|
Hogy az emberek mit ki nem találnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4132 Dátum: 14 ápr 02, 16:27:18 » |
|
Néha nagyon kellemesen csalódok az emberiségben. A legváratlanabb helyzetekben hihetetlenül jófej emberek tudnak felbukkanni. https://www.facebook.com/GoresMeats?fref=tsEz egy létező hentesbolt Facebook oldala. És valaki elkövetett ott egy ilyen trollkodást: Válaszoltak neki! Méghozzá értő módon! Mennyire jó arcok. Meg vagyok hatódva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4133 Dátum: 14 ápr 02, 17:03:03 » |
|
Nem vagyok az a típus, akit különösebben meghatnak a választási kampányok, de mikor két kifogyott tollal a táskámban baktatok hazafelé, azon agyalva, hogy hánykor kell kelnem, hogy még legyen időm beugrani a papír-írószerbe reggel, és az egyik párt hirtelen az orrom alá dug egy promóciós tollat, az azért megdobogtatja a szívemet. Csak jó valamire ez az egész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #4134 Dátum: 14 ápr 02, 17:08:05 » |
|
Nálam hasonló volt a helyzet. Véletlenül otthon hagytam valamelyik szombaton az öngyújtóm és épp öngyújtókat osztogatott a kedvenc pártom, rögtön éltem a lehetőséggel. Amúgy lassan már lemehetne ez az egész, elég zavaróak a kampányvideók, kb. minden youtube videó elött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #4135 Dátum: 14 ápr 02, 17:08:12 » |
|
Nálunk a fiatal hentes megkérdezte a darált hússal kapcsolatban, hogy csonttal kell vagy nélküle. Egyszerre mondtuk anyával, hogy nekünk csonttal is jó, ha viszi a gép. Istenem, minek tanul az ilyen. Szegény...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4136 Dátum: 14 ápr 02, 17:13:39 » |
|
Miért nem teszel fel adblock-ot Haku?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #4138 Dátum: 14 ápr 02, 17:17:21 » |
|
Akkor én most elkezdem pontokba gyűjteni, miért ne kezdjen ki valaki az én fajtámmal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu