gman
|
|
« Válasz #3930 Dátum: 14 ápr 01, 11:00:05 » |
|
Április bolondja! Át lettél baszarintva a láthatatlan szavakkal!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3931 Dátum: 14 ápr 01, 11:01:29 » |
|
Aes, ezzel most megelőztél, dehát aki a moderátor... Amúgy ejnye, ilyet nem szabad. Neked amúgyis van pasid. Vesd magad rá inkább, jobban örülne. : DDD Olyan jó, suliban politizál az osztályfőnök ahogy visszajött műtéte után. Maradt volna otthon még 2-3 hétig.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #3932 Dátum: 14 ápr 01, 11:04:17 » |
|
Igen, igen láthatatlan szavak. Vera, minden lány sztár tanárról álmodik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3933 Dátum: 14 ápr 01, 11:18:43 » |
|
Ezek szerint akkor én nem vagyok lány? Régóta sejtettem de most ezek szerint ki is derült, lebuktam, p*csába. Hencu ezt most miért kellett? (Amúgy meg vagyok elégedve a tanári kar összetételével hiába 1 férfi van heti 3 órára, de veszélyes is lenne ha a szépfiú tanítana minket, tavalyi 2 órán mindig dicsért, hogy honnan tudom ezeket a dolgokat amiket tanított meg hogy milyen okos vagyok. Végén még fennállt volna a veszélye, hogy ez történik velem:)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 01, 11:37:00 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #3934 Dátum: 14 ápr 01, 11:26:01 » |
|
Ne haragudj Vera, nem tudtam, hogy a túl komplikált női gondolkodásod miatt, buktatom le, hogy férfi vagy. De a kapcsolatunkról legalább nem tud senki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #3935 Dátum: 14 ápr 01, 15:04:41 » |
|
Mi is át lettünk b*szva.... Infó tz-nk volt ma, az én billentyűzetemet tönkre tették, a barátnőm egeréből a golyót pedig kiszedték. De jó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #3936 Dátum: 14 ápr 01, 15:09:56 » |
|
Ez azért szemétség. Tanárnak szóltatok, nem? Ha NIKen ilyet csinálnának fegyelmi alatt nem állna meg az ügy.
Mondjuk nem is tudom, miért jó egyeseknek az, hogy kibaxnak a másikkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #3937 Dátum: 14 ápr 01, 15:13:23 » |
|
Szóltunk, de nem mondott rá semmit, csak vállat vont és elsétált... nem tudom, mi van. Mi sem szívattunk senkit, nem értem, hogy találomra miért szórakoznak mással. Mindegy, ha beírja, akkor majd valami plusz munkával megpróbálom kijavítani. Annyira nem szeretek magyarázkodni az egyeseimmel kapcsolatban, szóval nem tudom. Konkrétan még azt se tudni, ki tette, vagy hogy volt-e a személyünk ellen irányuló bármilyen előítélete, szerintem nem, soha nem láttam az illetőt, ahogy az osztálytársam sem. Csak zavar, hogy ennél a két gépnél volt gáz csak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #3938 Dátum: 14 ápr 01, 15:17:30 » |
|
Akkor szerintem nem szándékos szívatás volt. Másrészt a tanároknak kötelessége megóvni az iskolai berendezések biztonságát, szóval jelentenie is kellett, hogy nem működik valami. Másrészt, miért nem ültetek át másik géphez, vagy kértetek új egeret/klaviatúrát? Legyetek élelmesebbek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #3939 Dátum: 14 ápr 01, 15:21:04 » |
|
Így is 3 ember volt, aki aznap nem írt, mert nem volt gép, és minden más eszközt használták. Nem, nem igazán volt lehetőségünk. A stúdió termek akkor pedig a vizsgák miatt foglaltak voltak, és lesznek is egy darabig. Nem igen volt más ötletünk. Vagy csak nem vagyunk elég leleményesek. Én kétségbeesésembe elkezdtem úgy "írni", hogy a meglévő mappák betűit és számait másoltam ki, azokból tettem ki a szavakat és számokat. Sajnos hosszú távon nem értem el vele semmit... szóval félbe is hagytam, elég lehetetlen akció volt. De legalább megpróbáltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #3940 Dátum: 14 ápr 01, 15:24:50 » |
|
Ha más nem, akkor képernyő-billentyűzet. Amúgy nem hiába járok saját laptoppal suliban, nálunk is elég rosszak a gépek, pedig egy főiskoláról/OKJről beszélünk - GDF-SZÁMALK.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #3941 Dátum: 14 ápr 01, 15:26:33 » |
|
Ó, hát olyanhoz én nem értek. Olyan vacak gép az, hogy még az XP-s Paint is befagy, nemhogy mire kikeresem, az hol van. Egyébként lehet, hogy segített volna, de nem tudom... ha most nem értékeli a hálózaton akkor még sunyiba egy másik gépen előtte bemásolom a mappába, hátha a dátum nem szúr szemet neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #3942 Dátum: 14 ápr 01, 15:33:35 » |
|
A dátummal lehet ügyeskedni Nálunk a virtuális gépek ilyenek. 5 perc mire betölt a NetBeans - JAVA prog - és ha ablakos alkalmazást írunk, akkor fagy mint az istennyila.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #3943 Dátum: 14 ápr 01, 15:47:23 » |
|
A dátummal lehet ügyeskedniXP-nél ezt tulajdonképpen hogy? Én nézegettem, mit lehet vele tenni de nem lettem okosabb. Érdekes ilyenben nem vagyok otthon, bár sok helyzet remélem nem lesz, amiben szükséges az ilyen. Remélem... Na ja, sose értettem, hogy egy... számítógépcentrikus suliba mi a viharért nincsenek használható gépek. Hogy fogok így 3D Maxon modellezni és animálni, ha se a Corelt, se a Photoshopot nem tölti be, de még a Paintet se, ami amúgy is annyira kezdetleges, hogy semmit nem tudok vele kezdeni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #3944 Dátum: 14 ápr 01, 15:50:55 » |
|
Nálunk külön termek vannak ahol 3ds MAX-olunk, meg PS-elünk. Ott elég jó gépek vannak. Mondjuk ott is van, hogy a Max nem akar betölteni. Asszeme a rendszeridőt kell visszaállítani, újra elmenteni a dokumentumot, majd visszaállítani a rendszeridőt. Bár biztos, hogy admin jogosultság kell hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|