De ezek dumálnak és jó hangosan. Zene az még ritkán is megy inkább a duma, de az nagyon megy náluk, ilyen erős hangszálakkal elmehetnének a megasztárba is (legalább nem tartózkodnának itt addig sem).
Ha valaki porszívózik (azért nem éjfélkor kell) arról legalább tudni hogy felszívja a port és max 15 perc de ez a dajdaj náluk reggelig megy.
Inkább nyelnének el egy jókora... nem mondom mit mert a fórumszabályzat nem akarja... de akkorát amekkorára én gondolok.
Utálom a szomszédságot.
Nincs egy ilyen erősebb zaj(ki)szűrős fülesed?
(3)
Gondolom hangszigetelés meg nehezen kivitelezhető.
Kipontozz részhez pedig:Mérgezett tonhal(lehet alapból nem ezt akartam
) vagy erőspistás sodrófa.
Szerencsére itt nincs sok éjjeli zaj ami zavarna.Nem olyen rég hajnalban volt egy egész lépcsőházas zajongás ala Kis gyerek + szülő,de átaludtam.
Ayumi vigasztaljon a tudat hogy van ennél rosszabb.Egyik nyáron úgy és akkor épitkeztek,hogy azon a nyáron nem is nőttem.Most már más miatt.(természet),de 25éves koromig van esély.
Ha bosszún törnéd a fejed abban tudod hogy jó páran tudnak segíteni a fórumon,csak meg kell kérdezned.
Tovább tartott a hsz mint gondoltam,mert dolgom volt.
Legutolsó sorban,ha pizza úgysem kell,akkor küld át nekik altatóval vagy méreggel tálalva.Rád bízom
Heni először azt hittem a nincs is nagyobb öngól csak a képre vonatkozik,de jobban megnézve előző mondatra is.
2036-Világvége veszély (2) Április 13 (péntek)
2029ből visszatérő vendég.
Asteroid 99942 Apophis in April 2029 would lead to an impact on April 1, 2036. As of 2013 it has been known that Apophis will be no closer than about 14 million miles — and more likely miss Earth by something closer to 35 million miles in 2036.
Aubrey De Grey predicts by around this year there is a 50/50 chance SENS Research Foundation and other indefinite life extension research will bring aging under a "decisive level of medical control"; paving the way for biological immortality in humans.
Harward egyetem 400éves lesz ha megéri.
Röviden összefoglalva.Ha ezt nem úszná(m) meg időben,akkor készüljetek fel a legrosszabra.
Gyanús ,miért pont a szülinapom utáni napon vannak ezek?