Syzygy
|
|
« Válasz #3420 Dátum: 14 márc 27, 15:20:32 » |
|
Büntetőeljárás jog első körnél hallottam egy bűnügyis hallgatótól: Az első kör még csak ismerkedés. Pedig az a tárgykör még a könnyen megvalósítható csoportba tartozik. Egyébként ez a mondat nálunk is gyakran elhangzott vizsga előtt a folyosón.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #3421 Dátum: 14 márc 27, 15:22:56 » |
|
Elvileg igen. De engem személy szerint mindig megbuktatott az a tanár. Sokkal nehezebbekből mentem át elsőre. Valahogy nem voltam neki szimpatikus vagy nem tudom. Utolsó körön mentem át. És nem hiszem, hogy jobbat feleltem volna, mint előtte bármikor. Furcsa volt az az ember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3422 Dátum: 14 márc 27, 15:26:52 » |
|
Milyen bútorra? Kerekre vagy szögletesre?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3423 Dátum: 14 márc 27, 15:35:20 » |
|
Ráadásul az még "érdekes is".
7 félév polgári jog (+kereskedelem+család) anyagát kellene nekem most visszaböfögni államvizsgán úgy, hogy május végéig még 4 tárgyból kell ugyanezt megtennem. Gondolhatjátok mennyi minden fog megmaradni belőle a végére....
Amikor tudom hogy nincs értelme ekkora anyagrészt ilyen kevés időn belül megtanulni (haha persze ez inkább magolás gyakorlatilag) rohadt nehezen haladok ennek a tudatában. Meg ez is annyira a szerencsén múlik és azon hogy kik vannak a vizsgabizottságban, szörnyű komolyan hogy a tanulmányok végén is ugyanitt tartunk, hogy a szerencsefaktor a legnagyobb összetevő az érdemjegy szerzésében. Minél többet kérnek számon, minél nagyobb akadályt állítanak a hallgató elé, ez nem teszi az oktatást színvonalasabbá, erre külföldi egyetemeken rájöttek, itt viszont abszolút nem történt meg a szemléletváltás, piacképtelen az oktatás. Ráadásul ez egy szolgáltatás, mégsincs mellérendelő viszonya a feleknek.
Na jó még oldalakon keresztül írhatnám miért rossz az egész, de inkább megyek vissza tanulni gép módjára. DE MINEK?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 27, 15:36:34 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3424 Dátum: 14 márc 27, 17:44:08 » |
|
Na meg, ezek tényleg veszélyesek is, mert elég profin tudják az embert befolyásolni.
Ez nagyon igaz, sajnos. Elég durva egy "szekta" az biztos. Amúgy nem csak befolyásolni, de kisemmizni is elég könnyen tudnak. Medvééééék: http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/20-medve-aki-emberkent-cselekszik/Shiro sárkánnyá változott.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 27, 17:45:31 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3425 Dátum: 14 márc 27, 18:54:59 » |
|
Milyen bútorra? Kerekre vagy szögletesre? Leginkább egy puffra hasonlítok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #3427 Dátum: 14 márc 27, 19:18:25 » |
|
Sziasztok! Egyik haverom kér segítséget a szakdolgozatához. Egy kérdőívet kellene kitölteni ami itt is van: https://docs.google.com/forms/d/1kj5v8LKK2QI3_E8tBfI2h7nKuKrWCXbkAfyCER102nA/viewformMájusig van a határidő és a témája, A videojáték-ipar új értékesítési módszerei és a magyar játékosok. Nagyon megköszönném ha minél többen töltenétek ki. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3428 Dátum: 14 márc 27, 19:20:46 » |
|
Ki a francot érdekelnek a medvék és a farkasok? Ez túltesz mindegyiken: http://www.youtube.com/watch?v=dvWGLcdI8o8Kecske szimulátor!!!!!!!!!!!!!!!!! xDDDDD (Már ha komoly persze, a megjelenési dátum gyanús kissé ) De ennek kéne hogy legyen valamilyen 18+ Special Edition for Romanian Users kiadása is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #3429 Dátum: 14 márc 27, 19:33:28 » |
|
Minek ha megvan bennük a kellő löket,akkor még kecske nélkül is menne nekik Azt a grafikai hatást pedig nem is lehet lemsáolni,főleg az utána fellépő hatásokat Nem tudom miért de egyik lánynak a csoportban mostanában "mániája" lettek a kecskék.Még Apdródon is néztem neki Tesztre majd ránézek. Ui:szellemvadászokról egyből a Ghost Busters Jutott az eszembe. Első modellautómon is egy olyan Michelin logos alak szerepel.Még kiskormoból,de ÉP!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #3430 Dátum: 14 márc 27, 19:34:49 » |
|
A kecske mindenhol divattá nőtte ki magát. Az én osztályomban is 36 kölyökből 24 a kecskékről beszél, meg azokat akar tartani. Átmennek kultúrparasztba. Szerintem természetes folyamat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3431 Dátum: 14 márc 27, 19:55:14 » |
|
Ez valami összeesküvés lehet. A román titkosszolgálat munkáját látom ebben. Előkészítik az asszimilálásunkat, miután megalapították a dákoromán birodalmat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3432 Dátum: 14 márc 27, 20:00:03 » |
|
Az érzés, amikor egy 2011-ben feltöltött videódra youtube-on jön egy hozzászólás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #3433 Dátum: 14 márc 27, 20:29:18 » |
|
A kecskék kémek. Biztos vagyok benne. Rendkívül mozgékony és veszélyes ellenfelek, és hamarosan mindenhol megjelennek. Itt a vitathatatlan bizonyíték: http://www.kephost.com/images4/2014/3/27/a1_2014_3_27_58l7ybodto.gifVeszélyben vagyunk. Itt az atombomba sem segít. Azt hiszem a káposztaültetvényeket kell megtámadnunk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 27, 20:29:50 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3434 Dátum: 14 márc 27, 20:30:57 » |
|
Lehet hogy alienek küldték ide őket. Saláta ültetvényekről ne felejtkezzünk meg.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|