24 nov 16, 09:18:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 209 210 [211] 212 213 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1208768 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
K ichigo
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #3150 Dátum: 14 márc 23, 21:11:31 »

Ebben az időszakban ez nem is meglepő.(hogy sokszor felbukkan)Még au emberek fejében is.
Noeminek igaza egy érettségi szinte semmi ahhoz képest.

Legfeljebb ennyi a közös:
- Mi a közös a terhes nőben és egy átlagos diákban?
- A 9 hónapig tartó, rendszeres reggeli rosszullét.
Mindössze ez lerövidítve.
Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #3151 Dátum: 14 márc 23, 21:12:55 »

Érettségitől félni húha, na az az egyetlen dolog, amitől csak akkor rémültem meg, amikor rájöttem a 18.szülinapomon, hogy baszki, az a következő tanév és ott sipákoltam a Westend előtt az éjszaka közepén, hogy el fogom cseszni. Aztán lenyugtattak és rájöttem, hogy meglesz akármibe kerül is. Nevet

Szülés ehhez képest... ég és föld.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 23, 21:13:26 írta Viir » Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Hakuu
Elit Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Puding erőmű vezető

« Válasz #3152 Dátum: 14 márc 23, 21:15:39 »

Hát olyan sok dolog van amin még nem vagyok túl. Engemmég félelemmel tölt el a lámpalázam miatt. Meg úgy a feleléstől való lázam miatt is. Viszont gondolom a szülés keményebb az biztos. Szomszédunkban is most szült a lány, és mesélte, hogy kemény.
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #3153 Dátum: 14 márc 23, 22:07:45 »

Az érettségi szerintem nem lesz nagy dolog, ezt így előre be tudom látni (mondjuk ezt is csak azért, mert minket tizediktől fogva felkészítenek rá egyre nagyobb felelésekkel, kisérettségikkel, stb). Legalábbis humán tanárgyakból. A matek ennél már neccesebb lesz, de ott meg legalább nem kell dumálni... mindennek meg van a maga előnye és hátránya Nevet
Naplózva
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #3154 Dátum: 14 márc 23, 22:15:59 »

A matek ennél már neccesebb lesz, de ott meg legalább nem kell dumálni...
Emelten viszont lesz szóbeli.*Shit.
Naplózva

Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #3155 Dátum: 14 márc 23, 22:19:31 »

Nos itt nem készítenek, tehát izgulok. Matek... Haha jó vicc. Hogy abból, hogy érettségizek le. Szomorú Van egy-két téma kör ami nagyon meg, de a törtek egyáltalán nem. Mármint számolóval de. Elvileg használhatom, van róla papírom. De attól még félek. :\ Viszont tuti nem megyek emeltre diszkalkuliával. Így is kész kín a fejben számolás.
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #3156 Dátum: 14 márc 23, 22:20:40 »

Még jó, hogy semmi esély nálam a matek emeltre. Nevet
Papírod arra, hogy számológépet használj? Azt mindenki használhat. Vagy ezt csak én nem értem? Nevet
Naplózva
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #3157 Dátum: 14 márc 23, 22:21:56 »

Matekból nem úgy van, hogy akkor több időt adnak a feladatokra? Mert gépet mindenki használhat.
Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Ms. Trager
Vendég
« Válasz #3158 Dátum: 14 márc 23, 22:24:25 »

Ha úgy értékelnek, akkor teljes felmentést kapsz, és nem kell érettségizned matekból. Én is voltam ilyen vizsgálaton, az utolsó vizsgálatnak pont egy hete. Most elvileg hetente kell külön, speciális foglalkozásokra járnom. 1 év múlva kontroll, ha nem javul semmi, felmentenek (bár addig még simán meg is bukhatok idén...). Ezzel próbálkoztál már, Hakuu? Talán sikerülne, ha nagyon próbálkozol, bár ez nem egyszerű dolog.

(Egyébként aki felmentett, annak elvileg más választott tantárgyból kell érettségiznie.)

Mondjuk sose értettem, hogy a tömeg, százalék és egyéb, amúgy a hétköznapokban fontos műveletek mellett mi a francnak kell még sok hülyeséget benyalatni az emberrel, ha nem matematikusnak készül.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 23, 22:25:09 írta Ms. Trager » Naplózva
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3159 Dátum: 14 márc 23, 22:30:11 »

Ennyi erővel mi értelme van megtanulni a történelmet  a Kr.e előtti időszakokról? sőt..

Naplózva

Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #3160 Dátum: 14 márc 23, 22:33:55 »

Teljes felmentést nem szeretnék, olyan mintha feladnám. Nem tudom, de én használhatok dolgozatoknál is, mig mások csak sunyiban. Amúgy az elméletek mennek, csak a fejben számolás, de még ha le is vezetem. Hallottam ilyesmiről ott kell intézni ahol a lapot kaptam. Mármint ott vannak ilyen tanárok. De én inkább tesi felmentést akarok. T.T  Mondjuk meg egy része alaból is kell ezért nem is adnám föl, viszont sok részét tényleg nem használja az ember. A töri más, az a kultúrák része, jó ha ez az alap műveltség megvan. Bár nem kell szakértőnek lenni, ha nem annak készül az illető.
Naplózva

Ms. Trager
Vendég
« Válasz #3161 Dátum: 14 márc 23, 22:35:42 »

dehunter:  Alapműveltség... azért vannak dolgok amiket illik tudni, de a matematika szerintem egy olyan dolog, amire nem igen tud mindenki ráhangolódni, mert mondjuk születéséből adódóan se megy neki. A történelmet nem nehéz tanulni, emellett a memóriádat is fejleszted, ami megint fontos. De a matematika szerintem más.

Hozzáteszem, nem értek egyet azzal, hogy minden jelentéktelen dátumot megtaníttassanak velünk. Vannak alap dátumok, amik fontosságuk miatt lényegesek és azt mondom tanulják meg, de a többit felesleges. Ezzel csak a tantárgyat utáltatják meg a gyerekkel.

Hakuu: A teljes felmentés alatt is kötelező járnod matekozni heti rendszerességgel, és kötelező minden órán részt venned, minden dolgozatot megírnod. Csak nem fogsz bukni. Ez már csak azért is jó, mert így a stressz ami esetleg a dolgozatok tétje végett ér, nem lesz jelen. Utóbbi pedig szintén hozzá járulhat a rossz teljesítményhez ugye.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 23, 22:38:24 írta Ms. Trager » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #3162 Dátum: 14 márc 23, 22:36:28 »

Nekem a diszortográfia miatt több időm volt érettségin, mondjuk amit nem értettem az az, hogy a feleletre is több időm volt, amire osztálytársaim is azt mondták, hogy kicseszés, bár bioszon így is túlfutottunk az időn. Imádtam a biosz érettségi, kár hogy gagyi tételt húztam, mármint azért futottunk ki az időből, mert annyit tudtam róla pofázni, de unalmas volt (ökológia és enviromentalisztika).

Szerencsére már javult a dolog így csak diszgráfiás vagyok, de azt se sűrűn teregetem ki, csak ha nagyon kifutok az időből és pót zhznom kell. Főleg mert még gólyaként nem lett rossz a zh-m, de tudtam, hogy lehetne jobb is (szerves kémiából) és a második zh-nál gondoltam szólok a "problémámról", de a néni ráförmedt, hogy akkor minek jöttem egyetemre. Mondjuk jó, hogy az ilyenekből eddig mindig inkább erőt merítettem, mint, hogy eltántorított volna. Bár van olyan amibe azért nem vágtam bele, mert ismerem a határaim és így annyira nem vonzó a terület. Nevet

Hakuu szép hozzáállás, büszke vagyok rád. Nevet
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3163 Dátum: 14 márc 23, 22:39:11 »

Alapműveltség? Akkor áruld már el nekem, hogy Kr.e miért  állítottak "karácsony"? (akkoriban ők is állítottak fát)

Nevet

Ennyi erővel matek nem lehet alapműveltség?
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 23, 22:44:30 írta dehunter » Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #3164 Dátum: 14 márc 23, 22:42:16 »

(Egyébként aki felmentett, annak elvileg más választott tantárgyból kell érettségiznie.)
Nem csak elvileg, ez 100%, barátnőm például fel volt mentve matekból 9.-től és mikor érettségiztünk, akkor választania kellett. A biológiát választotta, az  se ment jobban, mint a matek neki, de legalább átment. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 209 210 [211] 212 213 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins