24 nov 16, 11:24:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 208 209 [210] 211 212 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1208920 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #3135 Dátum: 14 márc 23, 20:38:39 »

Az a fura, hogy sokan bent akarnak lenni. o.o
Leginkább azért akarnak bent lenni (gondolom én) mert vigyázni akarnak szerelmükre, gyermekük anyjára és kellemetlen, hogy épp szenved, viszont azzal, hogy bent vannak, a nők tudtára adják, hogy ott vannak és vigyáznak rá amennyire csak tudnak. Jó ez a része, ha így van nem fura, de mégis, van amikor jobb, ha vár az apa. Nevet
Ha valaki ezt fel is veszi, elég perverz... Nevet Viszont, ha úgy nézzük, hogy megörökítették közös szerelmük (jó esetben) gyümölcsét... akkor is perverz. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 23, 20:39:31 írta Minagi » Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #3136 Dátum: 14 márc 23, 20:41:42 »

Minagi lássuk be, ez nem lehet más dolog, csak perverz. Pojén
Ah, vigyáznak a szerelmükre, menten elolvadok.  Sír (BAZINGA! ikszdé) Jó ha ezt előtte közli, hogy aggódik értem, áldásom rá, de be akkor se jöjjön, üljön a kis popóján és rágja le a körmét tövig meg vissza. :3

Noé, és még mindig éhes is vagy? o.o
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 23, 20:45:40 írta Viir » Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Hakuu
Elit Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Puding erőmű vezető

« Válasz #3137 Dátum: 14 márc 23, 20:43:35 »

Nos, az hagyján, hogy utána megetetném vele a felvételt a kamerával együtt, de ki az a nő aki vissza nézné, hogy mennyit szenvedett? Ráadásul, nem mutatnék meg ilyesmit a gyerekemnek. Gondoljatok bele mennyire elveszítené a szülő a tekintélyét a gyerek felé.  És ez minden esetben perverz.  Pojén

Abban az esetben baj, ha nem végzik rendesen a munkájukat és mint most Kroni vissza kell menjen és újból fizessen.
Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #3138 Dátum: 14 márc 23, 20:44:47 »

Ennek ellenére mégis sokan felveszik mint egy emlék,vagy legfeljebb példa másoknak,de csak kevesen nézik is vissza smirksweat

Biztos annak is van valamennyi előnye ha benn van az apa,meg az ellenkezójének is.
A legfontosabb feladata az apának ilyenkor a "tejfakasztási hagyomány folytatása"utána pedig bemegy a megszületett gyerekhez és anyához(vagy kihozzák).
Lényeg hogy ne legyen messze,és oda találjon.Túlzásba vinni nem szabad.
Itt is van erre egy példa,hogy mi történik ha eltúlozza valaki, ikszdé
http://www.kemma.hu/komarom-esztergom/kek-hirek-bulvar/gyereke-szuletett-oromeben-ontudatlanra-itta-magat-544237#p2

(2)
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #3139 Dátum: 14 márc 23, 20:45:23 »

Igen Vera. Szóval, ha gondolod hozhatsz nekem kaját, van egy üres ágyam is. Nevet

Szerintem egyáltalán nem veszítené el a szülő a tekintélyét. Mire fel?
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Bra
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3140 Dátum: 14 márc 23, 20:45:31 »

Minagi
Azt nem tudja én mit gondolok a srácról de finoman utalgattam hogy mi van ha ez az...
De annyira ragaszkodik a babához hogy azt mondta egyedül is felnevelné. Ez vajon mát a hormonok hatása? :/

Én sem akarnám az apás szülést amiatt amit Hakuu mondott. Ne lásson az akinrk csábitó vagyok Nevet
Meg az mégiscsak valamilyenfajta beavatkozás.

Én úgy tudom a császárról csak a doki dönthet. Habár nem tudom. Huh de sokmindennek kell utánaolvasni. Mosolyog

Gman
Hisztiztél is?  Ohh My God
Mondjuk ezt azér jö tudni mert egyszer biztos nekem is szembe kell néznem az apa reakcióival. Nevet

Ayumichan
Ugy alapból nem agresszív csak "fiatal" 22. A barátnőm meg velem egyidős.
De ettől nekem ez akkor sem tetszik.

A hálapénzhez csak annyit hogy ez a doki akihez barátnőm jár jó doki. Állitólag egyesek fizetnek is hogy hozzá kerüljenek.

Majd holnap re, most készülö haza melóból.
Naplózva
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #3141 Dátum: 14 márc 23, 20:50:15 »

Ó Noémi repülök, mi kell, székelykáposzta vagy rakott krumpli? ikszdé

Szerintem se veszítené el, ez nem attól függ. Akkor maximum, ha kényszeríti rá, hogy "márpedig végignézed mert különben 1 hétig bezárlak a szobádba. .__."
Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #3142 Dátum: 14 márc 23, 20:51:36 »

A kettő, a második világháborúra utal, kedves K ichigo?Nevet

Hakuu, hálás vagyok, hogy nem tetted oda a "csi"-t, köszönöm. ^.^

Vera, amúgy nyugodtan hívj Mini-nek. Pirul Amúgy meg állítólag a legtöbb apa, akkor gondol bele, milyen komoly is a szituáció, hogy tényleg egy élő gyermeke van, mikor a gyerek a szemébe néz.

Noémi, gyere át, rakott krumpli van, és rengeteg süti. Egyél, igyál, amit csak akarsz.

Bra, nem hinném, hogy a hormonokkal van a gond, egyszerűen szeretne már gyereket, apával, vagy anélkül. Amúgy normálisabb, ha tudja mit gondolsz, ha jó barátnőd, szerintem.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 23, 20:54:11 írta Minagi » Naplózva

Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #3143 Dátum: 14 márc 23, 20:52:44 »

Hát szerintem azért, mert az a helyzet megalázó. És ha abban a helyzetben lát a gyerek, nem hinném, hogy továbbra is úgy tekintene rám. Legalábbis ha én láttam volna anyumról, már nem lenne olyan számomra... nem is tudom értitek. Hál istennek semmi ilyesmi nem készült.

Szintén mint a férjnél. Ha találok egy embert aki vonzónak talál ne ilyen miatt csökkenjen ez a szemében. Bár biztos, hogy nem tartana sokáig, maximum addig ameddig nem lesz kanos.

Mini: A te kedvedért nem rakom már oda, tudom mennyire idegesít. Nevet
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #3144 Dátum: 14 márc 23, 20:55:54 »

Oh pont a rakott krumpli a kedvencem. Honnan tudtátok lányok? Pirul

Én sem szeretnék apás szülést. De szerintem majd üvölteni fogok az illető után, ha eljutunk odáig. Még egy új elvágás miatt is szoktam, hogy védjen meg valaki a fájdalomtól. xD

Tudtommal magad választhatod meg azt, hogy hogyan szülsz, ha csak nem csak császárral szülhetsz. Legalábbis nálunk így van.

Ha valaki szeret, nem fogsz ilyen miatt kevésbé vonzóvá válni a számára, legalábbis szerintem. Én meg így is tudom milyen egy szülés, így is tisztelettel tekintek édesanyámra, ezen egy videó végképp nem tudna változtatni, max. még több tiszteletet szülne.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 23, 20:57:56 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #3145 Dátum: 14 márc 23, 20:58:35 »

Onnan Noémi, mert királynők vagyunk. Meg mert nekem is az egyik kedvencem és fél órát nyúztam anyámat, hogy süssön. :3
Mini, megbeszéltük.  Pirul

Na, akkor remélem itt is, mert én úgy akarok. És amúgy ugye, te is azt fogod, hogy elhordod mindennek, hogy miért csinálta ezt veled r*hadt szemétláda stbstb? ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 23, 20:59:13 írta Viir » Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #3146 Dátum: 14 márc 23, 20:59:27 »

A kettő, a második világháborúra utal, kedves K ichigo?Nevet
Részben,de néha így jelölöm hogy egy reakciómnál hányan előznek meg a küldés előtt smirksweat

pl (1)
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #3147 Dátum: 14 márc 23, 21:03:51 »

Csak a múltkor tök boldog voltál, hogy elérted az elsőt, gondoltam ezért, de értem. Nevet

Onnan Noémi, hogy szeretünk! Pirul (Én is nagyon szeretem amúgy.)

Igazából ebben igazad van, ha valaki szeret, emiatt nem fog kevésbé vonzónak tartani. Sőt, sok férfi, lehet azért megy be, hogy ezzel jelezzék egymásnak mennyire bíznak a másikban és még ez sem rettenti el őket. Nevet
Anyukámék nem voltak azok a fajták akik videót készítettek anno, durva is lett volna, viszont néha mesél. Főleg mikor látja, hogy az amcsi filmekben milyen könnyen szülnek a nők, a placentáról meg még ne is beszéljünk...
Naplózva

Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #3148 Dátum: 14 márc 23, 21:04:50 »

Mondjuk ez is néző pont kérdése, meg, hogy ki hogyan éli meg. Nyilván tisztelem mert nehéz dolog. De örülök, hogy nem láttam. Attól függetlenül legalább annyira félek tőle mint az érettségitől, ha nem jobban.
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #3149 Dátum: 14 márc 23, 21:07:23 »

Hát szerintem az érettségi sima ügy ahhoz képest. Legalább is én is féltem az érettségitől, most meg inkább bevállalnék 2-t egy vizsgaidőszak helyett, de a szüléshez képest még 12.-ben sem féltem az érettségitől.

Fuh de sokszor szerepel itt az érettségi szó.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 208 209 [210] 211 212 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins