24 nov 16, 12:00:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 207 208 [209] 210 211 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1209003 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
Veracchi
Legendás Sannin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3120 Dátum: 14 márc 23, 17:41:35 »

Bra, szerintem csak a barátnőddel foglalkozz meg a kicsivel. Ők legyenek a fontosak neked. Ha az apja a gyereknek már rájuk is rossz hatással van, csak akkor emeld fel a szavad ha nem tetszik a dolog.

Henike cöh, hidd el, azért annyira nem vagyok az. Jó néha muszáj piszkálni valakit hogy lenyugodjak. Azok a tervek meg mondhatni tényleg elég vadak.

Fegyelmezi módszerre egy példa: töritanárom 12.ben azt csinálta, hogy aki nem figyelt órán, annak bevágott két 1-est. Utána mondjuk csöndben is maradtak. Volt, hogy nekem tartott kb órát, többieknek bevágta a jegyeiket, aztán félévkor meg mentek könyörögni, hogy ne buktassa meg őket így érettségi előtt. És bizony nem mindenkinek adta be a derekát.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 23, 17:47:17 írta Viir » Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Hakuu
Elit Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Puding erőmű vezető

« Válasz #3121 Dátum: 14 márc 23, 17:47:31 »

A mi fegyelmezési módszereink keményebbek.  ikszdé  Mondjuk lehet ez szinplán elvont gondolkodás. (Kicsit Death note filingje van.  Gondolkozik)
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3122 Dátum: 14 márc 23, 19:03:44 »

Volt itt valaki terhes vagy közeli barátja rokona volt-e?
Ha apukák számítanak, akkor itt vagyok én.
Naplózva
Bra
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3123 Dátum: 14 márc 23, 19:39:05 »

Viir
Igazad van, csak olyan nehéz néha magamban tartani. Persze most a nyugalom fontos.
Meg öszintén belegondolva olyan fura. Mármint sosem volt ilyen közeli terhességben részem.
^^

Gman
Persze hogy számit. De most öszintén az apa is ilyenkor be van zsongva vagy hogy fogalmazzak? Mosolyog
Szóval oké filmekből ismerem a reakciót, de én inkább olyan Jim szerint a világ félét tippelném a reálisabbnak ahol pl az apás szülés ki van zárva mert az apa a látvány után nem úgy nézne a feleségére mint előtte. Nevet
Naplózva
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #3124 Dátum: 14 márc 23, 19:42:34 »

Szerintem bátor nő aki bevállalná azt. Soha az életben nem engedném be az apát szülés közben.  Gondolkozik  Alapból is megalázó, bárki bármit mond. Legalább az ne lásson abban a helyzetben aki számára "csábító" lehetek.  smirksweat
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #3125 Dátum: 14 márc 23, 19:43:23 »

A barátnőd tudja mit gondolsz a gyermeke apjáról amúgy, vagy teljesen magadban tartod?
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3126 Dátum: 14 márc 23, 19:46:47 »

Ocsmány dolog a szülés mindenképp, de az hülyeség, hogy nem tud az apuka úgy nézni az anyukára, mint előtte.

Amúgy igen, saját tapasztalat alapján állíthatom, hogy az apukának legalább olyan nehéz, vagy nem is nehéz, inkább más időszak az életében. Persze ki hogy éli meg, nekem minden bajom volt, még itt is hisztiztem egy sort. Nevet
Naplózva
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #3127 Dátum: 14 márc 23, 19:48:56 »

Apás szülést soha nem vállalnék be. Meg remélem a gyerekem apja is hasonlóképp gondolja majd, hogy nem akar bejönni. Bár... az a része nagyon csalogató, hogy elküldheted a fenébe, ahogy a filmekben látható néha. ikszdé Ha meg császárral szül az ember akkor meg főleg ne legyen bent. Tényleg amúgy azt lehet csak úgy kérni, vagy csak olyan esetben csinálják amikor muszáj?

Remélem tudja, mert ha nem akkor az előbb-utóbb nagyon kínossá tud válni. Főleg ha észreveszi rajtad, hogy kvázi undorodsz attól az embertől.
Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #3128 Dátum: 14 márc 23, 19:49:45 »

Igazából sajnos nem sokat tehetsz érte csak annyit hogy mellette állsz, amíg ő maga rá nem jön hogy mihez kezdjen vele (mármint a férfivel).
Még az is lehet hogy az apaságtól megváltozik a pasas, vagy annak alapján amit írtál (amit lentebb idézek) nem tudom hogy a barátnőd meddig marad vele.

Idézet
Legutobb mikor láttam részegen belekötött egy csapat cigányba.
Őszintén szólva ezek alapján van róla egy véleményem és az nem túl rózsás.  smirksweat

Agresszív alak? Mármint úgy alapból vagy pl a barátnőddel.
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #3129 Dátum: 14 márc 23, 20:10:53 »

Én már pusztán a vér látványától elájulok, remélem engem nem fognak vagdosni, mert az tuti ott el is ájulok.  smirksweat
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3130 Dátum: 14 márc 23, 20:22:54 »

Ez jó, én minden nap vérzek holnap lesz 3 hete, hogy műtöttek, és ma világosultam meg, hogy valszeg nem jó vele valami mert már nem kéne véreznie és újra műtenek (előre is bocsi modibácsik, de ki kell adnom magamból) a rohadt mocskos büdös román tevenyereg gyártó jó k.rva anyj.kat asszák meg akik kitalálták, hogy fizetősen lehet lézeresen operáltatni csak.. mi a rákos vérrögös kékeres szomért nem elég erre a TB -.-"

Bocsi és köszi, csak muszáj volt ezt írásban is kiadnom magamból ^^
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #3131 Dátum: 14 márc 23, 20:25:29 »

"Köszönjük, az üzenetet rögzítettük és feldolgozunk Kronosz."

Amúgy meg Vera, Hakuu én sem értem az apás szülést, de ennél még nagyobb furcsaság számomra, hogy fel is veszik... A férfi várjon kint és izguljon. Uff.
Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #3132 Dátum: 14 márc 23, 20:28:41 »

Jó az már tényleg csak a hab a tortán. Tudod ki a bánat akarja visszanézni, ahogy ott visít a nő az asztalon + gyanítom, hogy mindannyian tudjuk mi történik ott. Apuci meg ott vigyorog, hogy "Nézz bele a kamerába Drágám!" Valahogy úgy érzem, hogy első dolgom lenne felkapni egy szikét vagy valami apró dolgot az asztalról és izomból hozzávágni ahhoz a masinához.

Kroni, nyugszikfekszik. ^^"
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 23, 20:30:22 írta Viir » Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3133 Dátum: 14 márc 23, 20:31:49 »

Nyugszom Én. Ismersz jégember vagyok baromi nehéz felhúzni, de ezzel..... de, nyugi nem akarok róla többet beszélni, csak ezt így kiakartam nyilvánítani, hogy hátha valaki majd emiatt megváltja a világot és a lézerest megcsinálják ingyenesre, mert sajna nincs rá feles 40.000 Ft-om... :S (TB támogatással 40.)
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #3134 Dátum: 14 márc 23, 20:36:05 »

Szerintem nem baj, hogy fizetős az ilyen.

Az apás szülést én sem értem. Mondjuk kolléganőm apukája operatőr és felvette mikor születtek a gyerekek, és mikor kicsik voltak meg is nézték.

Rájöttem, hogy onnan lehet tudni, hogy sokat tanultam ma, hogy egyfolytában éhes vagyok, ma megettem 3 napi kajámat. Remélem holnap lesz haszna is. Szomorú
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Oldalak: 1 ... 207 208 [209] 210 211 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins