24 nov 16, 21:48:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 199 200 [201] 202 203 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1209810 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #3000 Dátum: 14 márc 21, 21:20:16 »

Már elnézést, hogy ezt mondom, (de megengedhetem magamnak, úgy döntöttem), ez egyéni szocprobléma.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #3001 Dátum: 14 márc 21, 21:33:06 »

Az én apám jó ember volt.
Igaz szerette a piát az élete vége felé de sokkal több pozitív emlék fűz hozzá mint negatív.
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3002 Dátum: 14 márc 21, 21:34:24 »

Nem is vetítette ki másra a dolgot, szóval senki sem mondta, hogy nem egyéni. Teljesen felesleges leharapni a fejét.

Egyébként a tavasz nemcsak az emberekről szól, legkevésbé sem arról, hogyan öltözködnek. A tavasz nem marad el, legfeljebb van, aki nem figyeli eléggé, és nem veszi észre. Azt meg mindig is utáltam, amikor vadidegenek belekötnek és azon rágódnak, ki mennyire rétegesen vagy lengén öltözködik. Hadd döntse már el mindenki, milyen ruhában érzi jól magát, vagy mikor megy strandra. Mást sem érdekel, van-e masni a hajadban.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 21, 21:35:19 írta Saphira » Naplózva

Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #3003 Dátum: 14 márc 21, 21:59:27 »

Nos, mivel erröl a témáról van szó, hozzá fűztem a gondolatomat. És ez a véleményem. Amúgy le írhatod, szabad ország, csak nem értem, hogy jön ide. Mert nem emlékszem, hogy bármi személyeset megosztottam volna.   Mellesleg ha az ember feltud úgy öltözni ami már nem megy át egy erkölcsi normán, akkor tényleg az ő dolga. Mondjuk fázos vagyok így nem igen vetkőzök neki ilyen korán. Viszont sokan nem ilyen fázósak.
Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #3004 Dátum: 14 márc 21, 22:08:54 »

A Napéjegyenlőség tiszteletére ezt kívánom az utolsónak(ezeket volt) ma Éjfélig számítva kacsint
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 21, 22:14:25 írta K ichigo » Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3005 Dátum: 14 márc 21, 22:10:24 »

Te most kihez beszélsz? Sevának írtam.

Vagy az Noenak szólt? Egyébként nem hiszem, hogy ebben az időben még bárki is úgy öltözködne, hogy túlszárnyalja az erkölcsi normát. Azt majd augusztusban. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 21, 22:13:15 írta Saphira » Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #3006 Dátum: 14 márc 21, 22:15:15 »

Ha marad ez a szép idő és ilyen ütemben melegszik a levegő akkor már május elején is.  Nevet
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #3007 Dátum: 14 márc 21, 22:22:31 »

Szerintem nekem volt címezve.

Csak azért jegyeztem meg a dolgot, mert abszolút nem tartottam a kommentet témához illőnek. Mert nyilván vannak esetek, amikor az embernek nincs oka pozitívan gondolni valamely felmenőjére, de nem is arról volt szó, hogy minden anya és apa szent. Hogyha valaki már felhozza a "hánytatott életem" témát illik azt kifejteni szerintem, nem csak leírni, hogy bezzeg nekem milyen szar.

(Természetesen ezen hozzászólásom erőteljes túlzásokat tartalmaz.)
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #3008 Dátum: 14 márc 21, 22:23:46 »

Az én fejemet se kell leharapni csak mert kifejtettem a véleményemet. Hú de fárasztó. -.- Jajj de nagyon védjük hirtelen más emberek életét. Édes faszom. -.-

Naplózva

Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #3009 Dátum: 14 márc 21, 22:34:06 »

Az első fele nem, neked szolt.  >.<#  A második fele.. azt csak úgy megjegyeztem, mivel ma pont erről volt téma, hogy mennyien vannak rövid nadrágban. De ez nem konkrét emberhez irányult. De Noé én nem is konkrétan az apámmal való kapcsolatomra gondoltam, az se rózsás de nincs okom miért eljátszam a hattyú halálát. Hanem átlagosan a legtöbb baratomnak az apja nem éppen egy leány álom. És az az apa amelyék felneveli a gyerekét és nem csalja annak az anyját az tiszteletet érdemel. Biztos van egy jó pár csak mivel az én környezetemben negatív tapasztalatok vannak... Ezért nem tudok pozitívan tekinteni erre. Csak gondoltam annyira nem érdemes kifejteni, mert nem hinném, hogy sok mindenkit érdekel. Ezért csak a rövid véleményem irtam le. Persze az olyan dolgokat amik tényleg magán élegi gondok azokat közelebbi személyekkel osztom meg.
Naplózva

Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #3010 Dátum: 14 márc 21, 22:34:44 »

Az miért nem számít erkölcstelenségnek, ha egy 60 éves maminak zöldes-lilás-kékes-pirosas az amúgy szénaboglyára hajazó... haja?

Például a szomszédoddal? Nevet Áh, bocs csak fáradt vagyok már kissé.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 21, 22:37:09 írta Nikuccia » Naplózva
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #3011 Dátum: 14 márc 21, 22:37:14 »

Ez inkább izléstelenség kategória, viszont ha így érzi jól magát... Maximum kinevetik.
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #3012 Dátum: 14 márc 21, 22:42:51 »

Ha viszont így gondoltad tényleg elhamarkodott, túlzottan megkeseredett személyiségre valló megjegyzésnek tartom, ami abszolút nem illik ide.
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3013 Dátum: 14 márc 21, 22:46:04 »

Én nem védem senki életét, mert pont hidegen hagynak. Meg az is, ahogy öltözködnek.

De lehet akkor csak én találom viccesnek, hogy vannak, akik azon rágódnak, hogy mások a 22 fokban rövidujjúban mennek ki, és ezzel elveszik a tavaszt. Mágikus ereje lehet a ruháknak.
Naplózva

Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #3014 Dátum: 14 márc 21, 22:48:59 »

Vannak emberek, akik a Jetit úgy ismerik, mint egy létező, de misztikus állat. A világ tele van hülyékkel gondolom Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 199 200 [201] 202 203 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins