gman
|
|
« Válasz #2895 Dátum: 14 márc 20, 06:46:18 » |
|
A gyantázás tényleg fájna, ugyanis a hegyi gorilla hozzám képest metroszexuális. Két kinder buenoért azért bevállalnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2896 Dátum: 14 márc 20, 07:00:48 » |
|
Ki javítom magam : Helyes fiatal rocker pasikról. gman könnyű téged megvesztegetni, csak egy kis csokiért ekkora fájdalmat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2897 Dátum: 14 márc 20, 08:22:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2898 Dátum: 14 márc 20, 09:14:12 » |
|
Sajnos itt nem tudom megnézni a videót. De az biztos, hogy én utálom, hogy nincs ülőke. Tegnap este voltam színházban. Szerelmi bájital c. vígopera volt a műsor és olaszul ment felirattal. *.* Ma reggel meg láttam egy néger lányt a buszon a kezében magyar nyelvtan könyv volt. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2899 Dátum: 14 márc 20, 10:04:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2900 Dátum: 14 márc 20, 10:17:19 » |
|
Ezt láttam már. Kiábrándító.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2901 Dátum: 14 márc 20, 10:21:11 » |
|
A Taj Mahal ledöbbentett. Valahogy nem gondoltam volna, hogy egy ilyen szép hely mögött ez van. Kicsit eszembe jut, hogy az Aréna oldala szepen kivilágítva, rendezett füves és szemben a romos fal és vasút. Nagyon eltudja rontani az öszhangot. Elgondolkodtató, hogy az emberek mennyire igyekeznek szép látszatot kellteni, de annyira felszínesen teszik ezt. És sokak életében is ez van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2902 Dátum: 14 márc 20, 12:28:00 » |
|
Ismertem már, mondjuk a Mona Lisa előtti tömeget most sem értem Nevezzetek taplónak, de annak ellenére hogy vicces ez az 'ide néz-oda néz' aspektusa a képnek, magában a festményben semmi különleges nincs. Persze, technikailag rendben van, összhatás is kellemes, de ezer meg ezerszámra vannak ennél sokkal gyönyörűbb képek is már csak a Louvre-on belül is. Ilyen embertömeg mellett meg már csak annyira se éri meg 'megnézni".
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2903 Dátum: 14 márc 20, 12:29:42 » |
|
Szerintem a Central Parkos meg kifejezetten menő így.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2904 Dátum: 14 márc 20, 12:46:29 » |
|
A Central Park nagyon jól néz ki felülnézetből, kifejezetten lenyűgöző. De a Taj Mahal-nál lévő annyira nem is meglepő. Nem hitte el ma a vonaton a kalauz, hogy tanuló vagyok. Néz rám nagy szemekkel, majd megkérdezi, hogy Ön még diáknak tetszik lenni? Egyszer néznek 16 évesnek aztán kb 26-nak. Zseniális. Csak ilyenkor elgondolkozom azon, hogy 1 ugyanazon embert hogyan képesek ekkora kortávolságba tenni egymástól.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 20, 12:49:25 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2905 Dátum: 14 márc 20, 12:57:35 » |
|
Central park azért is jó, mert egy bazi nagy park van a város közepén, ahova rohadt jó lehet lemenni. Bár este nem, elvileg nem túl barátságos a park este fele, főleg a melegek miatt. Egyik legjobban ezt az Angyalok Amerikában c. sorozat mutatja be. (Syzgy!!) A legtöbb kép undorítóan photosoppolva van, olyan színekkel amik alapjáraton természet ellenessé teszik a képet, a látványt. Basszus Sabaku mennyire tahó vagy. De csak mert kértél, amúgy meg egyet értek veled. Niagarára - többek között - elakarok egyszer menni. Vera, nálam meg mindig csodálkoznak hogy felnőtt jegyet kérek. Mindig kérdezik, hogy "Tényleg? Nem inkább diákjegyet akarsz?". Mondom nagyon köszönöm, de sajnos nem, különben megbüntetnek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 20, 12:59:57 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2906 Dátum: 14 márc 20, 13:05:26 » |
|
Milyen nemű melegekről van szó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2907 Dátum: 14 márc 20, 13:06:32 » |
|
Mona Lisa egyetértős. Amúgy Pécsen da Vinci kiállítás lesz és ennek örömére felállítják az általa megálmodott nagy lószobrot a Széchenyi téren. Tegnap este láttam, de még csak torzó volt szegény. A kiállítást is meg akarom majd nézni. Debrecenben is volt ez már amúgy. Central Park nekem is tetszett. Ezzel a diák/nem diák dologgal úgy vagyok, hogy mit kérdezősködik a sofőr? Aki vásárol az tudja milyen jegyet akar és kész. Nem az ő dolga. Kalauznál szintén ugyanez. 50 éves ember is járhat egyetemre és lehet diákja. Fókuszáljon az okmány ellenőrzésére ne a tulajdonosáéra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2908 Dátum: 14 márc 20, 13:20:29 » |
|
Melegek? Én lehet inkább a fekák miatt félnék. (gman, tippelj.) Minagi amúgy náluk ez ilyen beidegződés lehet... Seva neked meg igazad van, úgy tudnak hüledezni hogy csak na. Mintha nem is tudom, olcsóbb lenne attól a kenyér, hogy egy mint írtad például 50 éves ember egyetemre jár. Én meg a 20 évemmel kérem a jegyet aztán néz mint Rozi a moziban. :") (Nem mintha sűrűn járnék vonattal haza de mostanában muszáj, délbe nincsen busz. >.<)Mondjuk az egyik buszsofőr akivel reggel járok jó arc, apum egyik nagyon jó barátja, mindig megkérdezi amikor kérem a jegyet, hogy "Nyugdíjas igazolvány nálad van? :DDD" Kiállításon is de rég voltam. De holnap a sulival főpróbára megyünk a Vígszínházba. *-*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 20, 13:22:03 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2909 Dátum: 14 márc 20, 13:25:50 » |
|
Csajokra tippelek természetesen, mert őket jobban szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|