Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2760 Dátum: 14 márc 17, 22:55:58 » |
|
Oké most komolyan, miért támadtak be minket a KATICÁK? Félek, hogy mikor elalszom egyik bemászik a számba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2761 Dátum: 14 márc 17, 23:08:01 » |
|
Ezek azok az ázsiai vagy afrikai tudom is én de azok az "egzotikus" katicák?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2762 Dátum: 14 márc 17, 23:14:08 » |
|
Nem tudom, ezek olyan katica kinézetűek, ahogy kiszoktak nézni. A hideget jelzik, ősz végén, de lehet most jelzik a meleget. Nem tudom, de kicsit ijesztő ahogy ellepik a ház falát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #2763 Dátum: 14 márc 17, 23:14:33 » |
|
Így belegondolva a mai megszokott úton is sokkal több Bodobács volt mint eddig. Alig tudtam őket kikerülni(viszonylag).Egy kis kárpotlás a múltért is hogy nem taposok rájuk Filmeknek tényleg nagy erejük van az utazásra csábítás terén is.Jó reklámnak is felfogható Például Japánt én is megnézném saját szemmel,de csak rövidebb időre. Ami mondjuk jobban érdekel az Anglia és Finnország.Bár utóbbi inkább tavasz-nyár körül. (Talán még 1-2Észak-nyugatibb ország) Mini,ennyi még ugye nincs ott(ilyen sűrűn)? http://zaol.hu/data/cikk/145/5027/cikk_1455027/0.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 17, 23:16:41 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2764 Dátum: 14 márc 17, 23:20:55 » |
|
Hát ha ilyenkor rajzanak (ami szerintem rendellenes ) akkor biztos nem a "mi" katicáink. Jaaj mi mindent elszaporítanak már itt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2765 Dátum: 14 márc 17, 23:41:51 » |
|
Atyagatya K ichigo, nem még nem, ez nagyon durva. Szerencsére, nem sok, a gépemet még csak három foglalta el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2766 Dátum: 14 márc 17, 23:49:56 » |
|
Én nem láttam mostanság (ősz óta) még egyet sem. *lekopog* Bár gondolom egy nagyvárosban azért sokkal kevesebb merészkedik mint olyan környéken ami közel esik természethez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #2767 Dátum: 14 márc 18, 00:26:51 » |
|
Lehet elsőre nem is kicsit elrettentő példát találtam. Mindesetre megnyugató hogy még közelében sincs a számuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2768 Dátum: 14 márc 18, 06:40:54 » |
|
Ez olyan gman, mint az amerikai filmeknél. Szerte a világban az emberek látják az amerikai filmeket és sokak elhatározzák, sokszor csak is emiatt, hogy elmennek megnézni például Los Angeles-t ahol a legtöbb film, sorozat készült. Megismerkednek még jobban a kultúrával stb. Eközben akik meg megmernek nézni pár Bollywoodi filmet, lehet bennük is felmerül, hogy meg lessék mi is van ott.
Én még nem tapasztaltam ilyet. Pl. nem láttam még Latin-Amerika mániás szappanopera rajongókat, irritáló japán akcentussal beszélő nem japán otakut viszont jó sokat. Mit tudnak a japánok ilyen téren, amit mások nem és én miért vagyok immunis a módszerükre?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2769 Dátum: 14 márc 18, 12:48:48 » |
|
Rájöttem miért gman. Mert te különleges vagy! Amúgy valaki fogékony az ilyenre, valaki nem. Sokáig elérhetetlenek voltak a japánok és eldugottak, ezzel meg kicsit megmutattak valamit magukból, kinyitották résnyire a kapujukat és beengedtek másokat is. Amúgy az irritáló japán akcentussal beszélő nem japán otakut aki még be is öltözik... a legrosszabb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2770 Dátum: 14 márc 18, 13:45:07 » |
|
A bodobács és a katica között maximum a mintázatuk, színük hasonlósága miatt lehet párhuzam, amúgy a bodobács egy poloska féle. És nem, semmi különös vagy rendellenes nincs abban, ha a 15-25 fokos melegben a bogarak előbujkálnak lassan a földből. Plusz március van. A természet ilyenkor nyitogatja a szemeit már réges rég. Amúgy a bodobácsnak felénk papucsbogár vagy téglabogár a neve, más helyeken néha hívják temetőbogárnak is, bár az igazi temetőbogárhoz nincs sok köze. Igazából semmi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 18, 13:48:59 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2771 Dátum: 14 márc 18, 14:11:10 » |
|
Nem mondtam, hogy különös, de csak most lett mániájuk nekem jönni, az ágyamba feküdni, és rám támadni. Eddig normálisan távolságot tartottunk egymás között, hiába volt tavasz már máskor is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2772 Dátum: 14 márc 18, 14:28:03 » |
|
Asszem ayumi írta, hogy szerinte ez természetellenes, holott cseppet sem. Amúgy nem kell tőle félned, szinte teljesen vegetáriánus, általában csak más elhullott rovarokat, kisebb emlősök tetemeit lepi el.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 18, 14:29:21 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2773 Dátum: 14 márc 18, 14:39:32 » |
|
Félelem nincs bennem, csak megijesztettek tegnap a sötétben mikor nekem jött pár. >_< Amúgy nagyon cukik és azt hiszem, ha egy növény tetves, azt leeszik. De tudom, hogy te is szereted őket. Látszik, hogy Vegák, olyan vérszegények szegények.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2774 Dátum: 14 márc 18, 15:09:10 » |
|
Nem is szeretem a bodobácsokat. A katicák ezerszer jobb fejek, cukibbak és még hasznosabbak is. De csak mert utálom a levéltetveket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|