Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #2670 Dátum: 14 márc 15, 19:20:54 » |
|
Outlast-ból van, mi? Amikor láttam az első trailert, fura volt nekem. Olyan réginek tűnt.  Pedig nem az, na meg, állítólag horror játékok között nem is rossz. --------------------------- Iszonyatosan szeretem, hogy mikor nézek egy fekete-fehér filmet és esetleg többször láttam már, mindig mikor újra nézem, csodálkozom, hogy ez a film fekete-fehér, mert mindig úgy emlékszem vissza rá, mintha színes lett volna. Erre a legjobb példám a Folytassa kémkedés. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 15, 19:28:58 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
 |
« Válasz #2671 Dátum: 14 márc 15, 19:32:52 » |
|
Ma a szülinapom ünnepe van. Beléptem első évzred életévembe.  Olyan finomat ettem most. Jó meglepetés egy mászkárpónés-kókuszos torta. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #2672 Dátum: 14 márc 15, 19:33:16 » |
|
Ha nagyon tetszik valami akkor úgy bele lehet élni magad mintha ott lennél és akkor már nem emlékszel fekete-fehérre. _________ Széchenyi István jött ki.  Ma a szülinapom ünnepe van.
Akkor boldogat.  16-a miatt, mert akkor van a névnapom.
Akkor előre is boldogat. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 15, 19:36:15 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #2673 Dátum: 14 márc 15, 19:35:37 » |
|
Akkor boldog születésnapot Hakuu.  S egyedül töltötted a szobádban ahogy írtad? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #2674 Dátum: 14 márc 15, 19:42:04 » |
|
Én is úgy szoktam (általában).  Valamiért lehangolt vagyok.  Lehet hogy az időjárás teszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
 |
« Válasz #2675 Dátum: 14 márc 15, 19:49:47 » |
|
Megcsináltam a tesztet de az jött ki hogy: Megismétlem.  Úgylátszik hogy hozám hasonló nem volt közöttük.Ezért csak újító lehetek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
 |
« Válasz #2676 Dátum: 14 márc 15, 19:54:33 » |
|
"Outlast-ból van, mi? Amikor láttam az első trailert, fura volt nekem. Olyan réginek tűnt. Pedig nem az, na meg, állítólag horror játékok között nem is rossz." Igen, abból van. Nálam a kedvenc horror játék, és sok dolog vezetett idáig, hogy az lehessen. Kár, hogy nem rohangálnak az Outlastben kóborló emberkékhez hasonló pasik az utcán. Akkor nem lennék ennyire távolságtartó.  Boldogat Hakuu! Köszönöm Ayumichan 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 15, 19:55:50 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
 |
« Válasz #2677 Dátum: 14 márc 15, 19:55:16 » |
|
Nekem is holnap van a névnapom.  Gyerekek én Petőfi lettem.  Ah köszönöm.  Hát barátom is át jött, meg sütiztünk de amúgy igen, jót pihentem ma.  Amúgy Ayu nem csak te, teljesen kész voltam ma. De később jobb lett, vidámabb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #2678 Dátum: 14 márc 15, 19:57:44 » |
|
Nekem az egész napom ilyen.  Félhomály volt... ki se mentem a lakásból... és délután még majdnem el is aludtam a lehangoltság miatt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
 |
« Válasz #2679 Dátum: 14 márc 15, 20:07:58 » |
|
Szívesen küldenék a sütiből, attól tuti jobb kedved lenne. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #2680 Dátum: 14 márc 15, 20:12:10 » |
|
Az lehet.  Kár hogy kaját nem lehet emailben továbbítani. De nekem van olyanom hogy mogyorókrém (ilyen csíkos mint a Milkyway csak nem Milkyway), az is megteszi. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2682 Dátum: 14 márc 15, 21:00:25 » |
|
Tényleg jó kis szélvihar van itt Pesten, a Nyugatinál is lehetett látni egy csomó csillagot úgy ki lett fújva a szmog a városból  Ja és telihold is van. Apropó, az egyetlen hasznos dolog amit a suliban valaha is tanultam az az, hogy ha a Hold 'D' betű alakú akkor dagad, azaz növekvő, ha 'C' betű alakú akkor meg csökkenő. 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #2683 Dátum: 14 márc 15, 21:26:58 » |
|
Ez komoly.  Ki veszi észre a lányt a képen? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #2684 Dátum: 14 márc 15, 21:32:39 » |
|
Én nem látok ott semmilyen lányt...  Ha csak nem a papagáj nőstény akkor úgy is fel lehet fogni hogy lány. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|