24 nov 23, 05:20:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 175 176 [177] 178 179 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1218939 alkalommal)
0 Felhasználó és 233 vendég van a témában
Ms. Trager
Vendég
« Válasz #2640 Dátum: 14 márc 15, 16:45:57 »

Egy ember nem lehet nyitott mindenre. Ha lát egy hosszú írást, olyan dologgal kapcsolatban, ami nem érdekli, vagy nem jártas benne, akkor valószínűleg nem fogja elolvasni. A mai fiatalság egyébként is kezd leszokni a hosszú olvasmányok, üzenetek elolvasásáról. Arról ne is beszéljünk, hogy gyakran a legrövidebb szót is próbálják rövidíteni.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2641 Dátum: 14 márc 15, 16:47:59 »

De ez durva nem? Minek élünk már, ha nincs értelme semmit megbeszélni?
Gyermekeket kell nemzenünk. Mármint nem kettőnknek, te perverz!
Naplózva
Chakna
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Otakugirl

« Válasz #2642 Dátum: 14 márc 15, 16:56:08 »

na ja, nagyon kevés az a téma amiröl interneten "etikus" beszélni. És valóban igyekszünk mindig mindent a lehető legrövidebben írni. Nálam ez olyan szinten, hogy kiterjed arra is, hogy ha valamit lehet precízen, sok energiával, hosszan megoldani meg 2 perc alatt 0 energiával, akkor az utóbbit választom, és ahova nem muszáj nem megyek el Nevet
Naplózva

"Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül."
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #2643 Dátum: 14 márc 15, 16:57:21 »

A lustaság első jele. Legalább kezded ezt felismerni, az meg az önismeret eső lépcső foka. Nyelvesít
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2644 Dátum: 14 márc 15, 17:03:46 »

Én nagyon sok hosszú irományt olvastam már ami nem érdekel, sőt tanárom megfogalmazása szerint "könyvet" (szakdoga) írok egy olyan témáról amiről sajnos rá kellett jönnöm, hogy annyira nem érdekel, legalábbis nem az a része ami a tanárnőt érdekli, de már 20 oldal készen van. ikszdé
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Ms. Trager
Vendég
« Válasz #2645 Dátum: 14 márc 15, 17:07:12 »

Nincs is kellemesebb dolog, mint kutyát sétáltatni, zuhogó esőben és szélviharban.

Nincs úgy különösebb bajom az emberekkel, de örülök ha kutyasétáltatás közben csak én és a kutyám tapasztaljuk, hogy mennyit szerencsétlenkedünk ilyen időben. Persze ennek előnye is van, végtére is az egyetlen hülye, aki ilyenkor kint van, az rendszerint én vagyok (és az aszfaltmászó kocsmatöltelékek, aki szerintem az orrukig se látnak, tehát ők különösebb gondot nem okoznak).

Szegény kutyás gazdákra mennyi ostobaságot vetettek ki mostanság. Eleinte úgy volt, hogy csak akkor fizetsz 50.000Ft-ot legalább, ha nem szeded fel a kutyád után amit leaknázott. Most meg már akkor is büntethetnek, ha kutyát sétáltató embernél nincs nejlon zacskó... már csak a hangadó az, ami jobban idegesít.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 15, 17:07:58 írta Ms. Trager » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #2646 Dátum: 14 márc 15, 17:12:01 »

Nagyon helyes, hogy büntetik, ha nincs nálad zacsi.

Nálunk a 11. kerületben szerencsére általában összeszedik, legalábbis azon a részen ahol én lakom. Itt odafigyelnek az emberek, hogy ne rondítsanak bele mások napjába, azzal, hogy mindenfelé kakit hagynak szét a járdán és a zöld területeken. Ahol dogozom (6. ker.) viszont hihetetlen, hogy mennyire nem foglalkoznak az emberek a kaki felszedésével a járdáról.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Ms. Trager
Vendég
« Válasz #2647 Dátum: 14 márc 15, 17:14:13 »

A járdát tulajdonképpen azért találták ki, hogy azon járj. Másrészt az ember még inkább rondítja a környezetet, még sem büntetik. Az értékrend elég erősen felborult, ami azt illeti.

Természetesen van előnye, ha össze szeded, de ebbe most ne menjünk bele, én úgy érzem, hogy inkább a pénzen van a hangsúly, mintsem a renden.

Azt mondjuk megértem, hogy kötelező pórázt tenni az állatokra az utcán.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 15, 17:14:59 írta Ms. Trager » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2648 Dátum: 14 márc 15, 17:23:16 »

Ha az ember a lába elé néz, nem lép bele a kutyaszarba.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #2649 Dátum: 14 márc 15, 17:30:38 »

Nem szoktam belelépni, de zavar, hogy ott van.

Tessék egy teszt: http://www.origo.hu/itthon/20140314-melyik-48-as-forradalmar-vagy.html
Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2650 Dátum: 14 márc 15, 17:32:31 »

Túl hosszú, már a 2. kérdésnél meguntam
Naplózva

Ms. Trager
Vendég
« Válasz #2651 Dátum: 14 márc 15, 17:34:28 »

Perczel Mór
Ideális katona vagy: bátor, hazafias, lelkes, csak hajlamos vagy arra is, hogy elszaladjon veled a ló. Mivel kompromisszumokra abszolút képtelen vagy, nem lehet veled együttműködni, amerre mész, személyes konfliktusokba futsz.

Ennyire azért mégsem.
Naplózva
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #2652 Dátum: 14 márc 15, 17:39:00 »

Nekem Kossuth Lajos jött ki. És mivel elfogyott a regimentem... De a szöveg hozzá: Egy igazi sztár vagy, aki mindenkit levesz a lábáról, az isten is arra teremtett, hogy rajongjanak érted és kövessenek. Ez viszont azt is eredményezi, hogy túlságosan bízol a saját ötleteidben, pedig mindenható azért te se vagy. -> Ez kifejezetten tetszik. ikszdé

Mellesleg aki kutyát sétáltat, vigyen is magával zacskót, és szedje fel amit a blöki odarakott ajándékcsomagot. (Mert van olyan hülye, aki már csakazértis belelép mondván szerencsét hoz, aztán meg panaszkodik, hogy olyan lett a cipője.)
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 15, 17:40:42 írta Viir » Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #2653 Dátum: 14 márc 15, 17:40:12 »

Ha-ha

Batthyány lettem, nem csak a leírás illik rám, miszerint a lelkiismeretem vezérel és nem az olcsó népszerűségre hajtok, valamint nyitott és elismert ember vagyok, aki jó vezető, viszont megeshet, hogy két tűz közé kerülök a nézeteimmel, az egyiknek túl sok, a másiknak túl kevés, a nevén is biztos néztek az iskolában a tanárok, mint az enyémnél katalógus olvasásnál, hogy WTF. ikszdé

Am belegondolva a 2 tüzes dolog kicsit túl gyakran esik meg velem.

Vera kedves, csaknem te is ezen hülyék táborába tartozol? Nyelvesít ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 15, 17:44:41 írta noemimi-chan » Naplózva

Ms. Trager
Vendég
« Válasz #2654 Dátum: 14 márc 15, 17:47:20 »

A kutyámmal egy a gond, valamiért az anyjától örökölte, hogy nem egy helybe pakol. Sok aprót csinál, és szerte-szét rakja. Volt, hogy 5-6 méteren át mindent. Öreg vagyok én már a hajolgatáshoz.

"Mert van olyan hülye, aki már csakazértis belelép mondván szerencsét hoz, aztán meg panaszkodik hogy olyan lett a cipője."
Az már az ő bajuk. Persze sok hülye van. Amerikába például egy nő megnyert egy pert. Egy macskát tett be megszárítani a mikróba. Arra nem számított, hogy ez nem úgy működik... nos perre ment a dolog, hogy ezt nem tették rá a használati utasításba, hogy nem száríthat benne élőlényt. Megnyerte, azóta ráteszik ezt is.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 175 176 [177] 178 179 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins