Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2340 Dátum: 14 márc 09, 21:02:26 » |
|
Sok mindent kipróbáltam.
Uh miket? Bementem a zene topicba és csalódottan vettem észre, hogy Sabaku jó ideje nem rakott be zenét. T_T Mit hallgassak meg így? Syzy, ha már nem is létezel, a szívükben mindig fogsz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2341 Dátum: 14 márc 09, 21:24:45 » |
|
Ki az a Syzy? Én nem ismerek ilyen nick névvel rendelkező egyént.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2342 Dátum: 14 márc 09, 21:34:37 » |
|
Néha tévedek, egyes emberek hamar felejthetőek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2343 Dátum: 14 márc 09, 21:47:35 » |
|
Megint megállt a gépen az órám, most 19:51-nél. Ez valami checkpoint lehet ilyenkor? Vagy most fordul az életem, mint ahogy a kockában a falak? Létezem még? Ilyenkor mindig megkérdőjeleződök egzisztenciális szinten. Ilyen esetekben azonnal gondolkodj el az életeden a Dust In The Wind dallamára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2344 Dátum: 14 márc 09, 21:53:44 » |
|
a Dust In The Wind dallamára.
A rohadt életbe MrSaiyan , tényleg! Minagi egy vadállat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2345 Dátum: 14 márc 09, 21:56:42 » |
|
Akkor nem mész el vele golfozni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2346 Dátum: 14 márc 09, 21:58:05 » |
|
Minagi egy vadállat.
Köszönöm a bókot. Viszont ezt miért kellett itt mindenki előtt? Az újoncok félni fognak tőlem. T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2347 Dátum: 14 márc 10, 11:59:40 » |
|
Vilike úgy eszi a barackpépet, mint kacsa a nokedlit. Eddigi tapasztalatom alapján kijelentem, hogy akinek bármi gondja akad a babakori gyerekneveléssel, az béna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2348 Dátum: 14 márc 10, 15:07:06 » |
|
Sokszor vigyaztam unoka ocsemre, szerintem 7-8 eves kor az ami elviselhetetlen. Az alatt meg konnyu, akkor meg szotfogad es nem hoz onallo donteseket. Habar ez is neveles kerdese.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2349 Dátum: 14 márc 10, 19:09:13 » |
|
Nem csak az, hanem nőknél gyakori a szülés utáni depresszió, vagy hogy nem tudnak szoptatni, vagy sokszor a szülők kibuknak, ha sokat sír a pici. Itt ilyen nincs, pedig ha valakik, hát mi éretlenek vagyunk és szerencsétlenkedők.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2350 Dátum: 14 márc 10, 19:53:33 » |
|
Ez azért attol is függ mennyi stressz, éri az embert. Vagy csak szinplán van tehetségetek hozzá. Unoka öcséméknél meg elég nagy gond, hogy amit mond azt megkapja. És ezt tudja ezért nagyon rossz. Multkor egy xboxot hisztizett ki. Amikor én voltam annyi akkor még nyalókáért kellett hisztizni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2351 Dátum: 14 márc 10, 20:31:43 » |
|
Akkor hisztizik a gyerek, ha azt nem fojtják el csírájában. Ismerősöm 3.gyermekével szenved sokat,bár a másik kettő is elég neveletlen. Egyszerűen nem mondanak nemet... akkor persze hogy addig hisztiznek amíg meg nem kapják amit akarnak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 10, 20:32:58 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2352 Dátum: 14 márc 10, 20:35:03 » |
|
Ezzel nem lesz gond, én szinte bármire és bármikor képes vagyok nemet mondani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2353 Dátum: 14 márc 10, 20:39:29 » |
|
Amúgy a szüleimnek is az első gyerekkel, a legidősebb bátyámmal nem nagyon volt gond. A második bátyámmal voltak problémák már. Kis hisztis volt kiskorában. Nem ilyen "Akkor is akarom azt a kisautót." fajta szerencsére, hanem olyan kis sunyi módon. >.< Ezt a DW fanoknak. Megláttam és gondoltam beteszem akkor már ide.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2354 Dátum: 14 márc 10, 20:41:52 » |
|
Nos ez bizony így van. Képzeld el 7 éves, első gyerek, évekig próbálkoztak és el kényeztetik emiatt. Egyik alkalomkor int nekem, olyan kis vagányan, hogy menjek már oda. Azután teljes komolysággal belesúgja a fülembe, hogy betudja csapni a családját. (Persze nevettem mert aranyos egy 6-7 éves szájából ez.) Az a baj, hogy komolysn gondolta, és azt mondta nekem, hogy megígéri nekik, hogy mindent megtesz. Amikor meg megkapja a játékot akkor meg semmit sem tesz meg. Nos nagyon szabadon fogták. Igaz nagyon okos és kedves kis srác. De nagyon hisztis. Szerintem egy szülő muszáj tekintély maradjon. Máskeppen, nem fog rá hallgatni a gyerek. U.Öcsém ha megharagszik az apjára a kereszt nevén hívja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|