Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2280 Dátum: 14 márc 08, 13:08:34 » |
|
Köszönjük szépen fiúk. ^^ Engem ma nővérem barátja keltett fel a kezében egy tábla csokival, majd közölte, hogy férfinap is lesz majd úgyhogy készüljek... Aztán apu hozott be egy tulipánt. Mennyi lovagias férfival vagyok körülvéve borzasztó. Macskákkal meg inkább nem nagyon közösködök, nem bántom őket meg semmi, de a volt "barátom" lakótársának macskája 2-szer is megharapott, biztos látta rajtam, hogy nem rajongok érte, úgyhogy szerinte megérdemeltem. :'D Viszont a szomszéd egyik macsekja mindig felmászik az ablakomba, ő egész jó fej, bár a kutyám nem igazán tolerálja, ahogy kiejtem a cica szót szerencsétlen vérszemet kap.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 08, 13:16:11 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2281 Dátum: 14 márc 08, 13:09:14 » |
|
Vegyetek kisbabát, az menőbb, mint a kutya meg a macska és hasznosabb is, mert eltart öregkorotokra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2282 Dátum: 14 márc 08, 13:12:04 » |
|
Biztos vagy benne, gman? Az esetek többségében nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2283 Dátum: 14 márc 08, 13:16:08 » |
|
Macskákkal meg inkább nem nagyon közösködök, nem bántom őket meg semmi, de volt "barátom" lakótársának a macskája 2-szer is megharapott, biztos látta rajtam, hogy nem rajongok érte, úgyhogy szerinte megérdemeltem. :'D
Erről akaratlanul is a THG jut eszembe Lehet mert nem rég néztem meg újra, barátnőmmel. >< Nikuccia: Én azért jobb szeretem azokat az állatokat, akikre ha már költök mellettem is marad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2284 Dátum: 14 márc 08, 13:23:24 » |
|
Biztos vagy benne, gman? Az esetek többségében nem. Fiatal korában kell elkezdeni mondogatni neki, hogy beleégjen a tudatába és nem lesz gond.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2285 Dátum: 14 márc 08, 13:31:32 » |
|
Hakuu akkor vegyél egy komodói sárkánygyíkot, azt még el is tudod vinni sétálni, sőt jó esetben fel is tudsz ülni a hátára, csak szerezz egy szájkosarat hozzá nehogy megharapjon.
Amúgy abban egyetértek, hogy nem mindegyik gyerek tartja majd el a szüleit, mondjuk ez nyilvánvalóan több dologtól is függ, nem csak attól, hogy hogyan neveled.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 08, 13:35:30 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2286 Dátum: 14 márc 08, 13:35:38 » |
|
De az nem szőrös Én a cuki puha szőröseket szeretem, nem az ilyen pikkelyes félelmetes dolgokat. A bogaraktól frászt kapok még ha egy hangya is, de a hüllők na azoktól is félek, ráadásul minden nap úgy kelni, hogy ott néz. :O (Nővéremnek volt madárpókja, minden nap le akartam fújni rovarirtóval végül odaadta másnak.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2287 Dátum: 14 márc 08, 13:54:48 » |
|
Vegyél hát lajhárt! Az aranyos, szőrös és ragaszkodó (rádcsimpaszkodik és ottmarad).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2288 Dátum: 14 márc 08, 14:05:06 » |
|
A lajhárokról mindig ez jut eszembe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2289 Dátum: 14 márc 08, 14:20:24 » |
|
De az nem szőrös Remélem tudod, hogy ezen jót nevettem. Varrj neki olyan anyagból bundát amilyet néztünk neked a pulcsihoz, probléma megoldva. Amúgy madárpók... nagy szívfájdalmam, hogy nem tarthatok. Bár nekem maradnak a nyulak meg majd egyszer egy páva. Feltéve, ha lesz akkora kertem a kis hegyvidéki vityillómban. (Szép álmok... :"D) Lajhár helyett meg inkább a koala. Az még aranyos is, főleg ha simized és rázza a fülecskéit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 08, 14:21:51 írta Viir »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2290 Dátum: 14 márc 08, 15:46:03 » |
|
Az az anyag drága, nem fogok kis gekkokra költeni annyit xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2291 Dátum: 14 márc 08, 16:01:56 » |
|
Die Russen sind schon im Spájz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2292 Dátum: 14 márc 08, 16:28:56 » |
|
Nikuccia: Én azért jobb szeretem azokat az állatokat, akikre ha már költök mellettem is marad. Akkor maradj a nőstényeknél, náluk ritkábban jön elő a párzási ösztön és hogy ismerkedjenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2293 Dátum: 14 márc 08, 16:33:21 » |
|
Ez a kép... "rémisztő." o.O Bár őszintén szólva valamennyire vicces is,remélem azért a fincsi befőttet nem foglalják el.Hakuu akkor maradj a nyuszkónál, puha is, szőrös is, meleg is, ebből viszont a nőstény a vadállat, de ezt már privátban megbeszéltük. :") Ja, meg amúgy harapnak, bár gondolom ezt tudod.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 08, 16:44:18 írta Viir »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2294 Dátum: 14 márc 08, 16:50:38 » |
|
de hiszen mindenki tudja mire utal vissza a kép
|
|
|