MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2190 Dátum: 14 márc 05, 20:32:33 » |
|
Jaja, ezzel ne viccelődjünk. Bár amikor a nyulam hajnali 3-kor a dobbantásaival ébreszt, akkor eszembe jut a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2191 Dátum: 14 márc 05, 20:40:49 » |
|
Pedig pörköltnek finom. Nyárson sütve sajnos nem szeretem. Meg más a törpenyusz meg a simanyusz. Ma melóból hazaérve megakartam nézni az ágyból egy sorozatrészt és elaludtam. Ennyit a mai szakdoga írásról. Pedig nem is dolgoztam olyan nagyon keményen ma. Úgy fest holnap állás-interjúztatok , szurkoljatok, hogy jól mennyen a jelöltnek, mert ha minden jó lesz nyugodt szívvel mondok fel miután betanítottam, bár nem mondom, hogy rossz a meló, és még jól is fizet. Jobb lenne másodévesnek lenni.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2192 Dátum: 14 márc 05, 20:44:35 » |
|
Nem mondhatsz fel, amíg nem találsz egy balekot a helyedre?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2193 Dátum: 14 márc 05, 20:45:12 » |
|
Ilyen elevenek ejjel is? En a kutyam eseteben erzek igy, amikor reggel leszallok az agybol, bele egy kiskutya kakiba. Par lepes es egy kutya pisi... Ez a kutya nagyon hulye.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2194 Dátum: 14 márc 05, 20:46:25 » |
|
Jobb lenne másodévesnek lenni. Jól gondold meg, mit kívánsz!!! menjen*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2195 Dátum: 14 márc 05, 20:53:09 » |
|
Tavaly több energiám volt, de vissza már hátha nem bukom. Nem mondhatsz fel, amíg nem találsz egy balekot a helyedre?
Felmondhatok, és ez mindenképp meg fog történni áprilisban, már beadtam régebben a felmondást. Csak egy jó munkahelyet, jobb érzés úgy otthagyni, hogy mindent rendben lezártál magad mögött és találtál legalább 1 adott nyelven beszélő embert a helyedre. Mondjuk érdekes érzés, hogy 2 embert keresünk most a munkára amit csináltam.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2196 Dátum: 14 márc 05, 20:55:22 » |
|
Mindig mondtam, az erkölcs rossz tanácsadó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2197 Dátum: 14 márc 05, 21:08:40 » |
|
A férfiak és az alkohol. Az ősi páros. Peddig utáljuk... Azért pusztítjuk ki az összes alkoholt a világból... Én meg csalódott vagyok... Melóból hazajövet meglógott az ebéd... Elfékeztem magam... Megúszta tepsifüles... Vagy én a lökhárító cserét.. Ebben a pusztítós dologban van valami. Lökhárító csere mellett egy kicsit drága lenne az a vacsora. Így legalább mindenki megúszott mindent.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2199 Dátum: 14 márc 05, 21:21:45 » |
|
Pedig onnan szebb a rálátás a bazilikára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2200 Dátum: 14 márc 05, 21:26:22 » |
|
De nincs is olyan, hogy "Slovak side", csak magyar van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2201 Dátum: 14 márc 05, 21:35:59 » |
|
Ezek tetszettek:
As a foreigner you are actually allowed to refuse the alcohol. Hungarians know foreigners are sissies anyway.
Debrecen has the best football (soccer) team in Hungary. Catch one of their games, if you can.
Pécs, Őrség, Siófok kivételével mindenhol voltam. Bár a zsinagógát csak kívülről láttam jó párszor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2202 Dátum: 14 márc 05, 21:43:52 » |
|
Aggteleken is csak a Slovak side-n voltam. Egyébként nekem sominden kimaradt még az életemből
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2204 Dátum: 14 márc 05, 21:52:46 » |
|
A régi Széchenyi térről van kép. T_T
|
|