Syzygy
|
|
« Válasz #2130 Dátum: 14 márc 04, 18:16:40 » |
|
Ezért is ignorálom a fb-t. Kevesebb ilyennel találkozok.
Bírom amúgy ezt a felfogást, de sosem tudom meggyőzni az ehhez hasonló embereket, hogy a fész egy lehetőség, de azért mert nem tudod kezelni, nem az a hibás. Mennyi olyan érdekes blog, sorozat, zene, könyv, tudomány, sport, humor, egyetemi stb. oldal van aminek van fészes oldala, nah nekem konkrétan ezekkel van tele az üzenőfalom, és nem azzal hogy ki mikor mit csinált.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2131 Dátum: 14 márc 04, 18:17:07 » |
|
Én megnéztem, ugyanis nekem úgy lett beadva, hogy ez egy nagyon vicces videó. És ugye az ember kíváncsi... A fene vigye el a kíváncsiságom T.T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2132 Dátum: 14 márc 04, 18:19:59 » |
|
De Hakuu, azt ne mondd nekem, hogy pár perc alatt nem jöttél rá, hogy mit nézel. Még akkor is kikapcsolhattad volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #2133 Dátum: 14 márc 04, 18:22:22 » |
|
Ha ha kicsit megnyugatat elárulom hogy nem igazi hanem valamilyen csoki-mogyoró keverék.Igaz ettől függetlenül még undorító,és beteg az ilyet élvezi.rendezés művelésbe inkébb bele se megyek De hagyjuk. Mini a képpel nincs semmi baj,vagy hiba.Ő is illik oda. Legfeljebb a kerék nem lángol jól Facen még nem volt ilyen problémám.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 04, 18:24:26 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2134 Dátum: 14 márc 04, 18:24:15 » |
|
Azért időnként fel-felnézek a fészre, de nem ott töltöm a napjaimat. Gyorsan megnézem, hogy van-e valami érdekes azt kész. Meg néha chatelek pár emberrel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2135 Dátum: 14 márc 04, 18:43:34 » |
|
Ööö.. izé Chakra mióta vörös ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2136 Dátum: 14 márc 04, 18:51:22 » |
|
De Hakuu, azt ne mondd nekem, hogy pár perc alatt nem jöttél rá, hogy mit nézel. Még akkor is kikapcsolhattad volna. De és pont ezért írtam, hogy annyira le sokkolt egyszerűen nem bírtam nem félre nézni. (megjegyezem nem egyedül néztem) Most ne mond, hogy nem volt veled ilyen, hogy annyira kiakadtál valami látványától, hogy nem bírtál máshova nézni. De ahogy a szavaidból ki vettem, te is láttad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2137 Dátum: 14 márc 04, 19:05:18 » |
|
Pár percet láttam csak belőle. Amikor rájöttem mire megy ki a játék, kikapcs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2138 Dátum: 14 márc 04, 19:16:24 » |
|
Nos emberi kíváncsiság... Azért bele néztél te is. A többi részlet kérdés. Én meghökkentem és nem tudtam nem nézni. De ha egy fura embert látok a buszon, nem tudom nem nézni ez nálam ilyen. Sokszor eléggé fusztrál, hogy ez a kíváncsiságom a vesztemet okozza majd. T.T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2139 Dátum: 14 márc 04, 19:23:38 » |
|
Hakuu, sokkal szimpatikusabb lettél ékezetekkel. Csak most már ne felejtsd el, hogy kell használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2140 Dátum: 14 márc 04, 19:45:00 » |
|
Hát, telefonomon sajnos nem lehet ékezetet használni. Ezért igyekszem a hozzászólásaimat, gépről intézni. Így olvashatóbb mindenkinek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2141 Dátum: 14 márc 04, 19:45:58 » |
|
Saphi, rájöttem, hogy köztünk nem lehet semmi, mert túlértékeltelek. Kérlek, fogadd el, hogy vége és nem tedd még nehezebbé!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2143 Dátum: 14 márc 04, 20:01:02 » |
|
Saphi, rájöttem, hogy köztünk nem lehet semmi, mert túlértékeltelek. Kérlek, fogadd el, hogy vége és nem tedd még nehezebbé!
Oké, eszem ágában sincs nehezebbé tenni így is fájdalmas szakításunk! Aes, és mi lett a történet vége? Hazazavarták az ukránokat? Egyébként tisztelet a bátorságért, nem semmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2144 Dátum: 14 márc 04, 20:07:39 » |
|
Az ukránok a végén tudtommal hazamentek inkább, bár valahol egy olyat is olvastam, hogy 10-15 főt beengedtek az oroszok. Nem akarnak ezek háborúzni egymással igazából. Csak a Kijevi cion-"náci" szélsőkoalíció szeretné, ha valaki meghalna értük végre. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|