Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2115 Dátum: 14 márc 04, 14:29:38 » |
|
Így írjon nektek az ember értelmes dolgokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2116 Dátum: 14 márc 04, 14:30:34 » |
|
A legrosszabb hogy valószínűleg nem is a gyerek állított el valamit, hanem az anyja nem tudott kezelni egy váratlan ablakot... Őszintén Gdat, mire számítottál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2117 Dátum: 14 márc 04, 14:30:59 » |
|
Mini én már gondolkoztam rajta, hogy leveszem a "lájkom", de csak elrejtettem az üzenőfalamról.
Az ukrán helyzet meg hát, kaksi, de én nem tartom vészesnek a jelen állást, egyébként valahogy vicces, hogy mennyire elfelejtik az emberek, hogy mi a húszon évünk alatt pl. éltünk meg délszláv háborút is, az se volt sima liba és megvagyunk, a szerbek is viszonylag túljutottak rajta. Az ilyen politikai szituációk időnként nem csak, hogy elkerülhetetlenek, de fontosak is a világ fejlődése céljából. Vicces olvasni azokat akik túlontúl belefolynak a dologba, mikor belegabalyodnak a saját álláspontjukba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 04, 14:35:29 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2118 Dátum: 14 márc 04, 14:32:06 » |
|
Nem baj, mi szeretünk attól még! Noé, én kiléptem a csoportból, végig olvastam egy áll buzis kép alatt lévő kommenteket. Sok volt nagyon. Aes, ez tök menő: http://m.cdn.blog.hu/co/comment/image/2014%20tele/TWD2_3.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 04, 14:45:35 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2119 Dátum: 14 márc 04, 14:54:59 » |
|
lassan már nem tudom mi a valóság és mi az álom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2120 Dátum: 14 márc 04, 15:13:38 » |
|
Így írjon nektek az ember értelmes dolgokat.
Ez nem az a hely, ahol értékelik az értelmes dolgokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #2121 Dátum: 14 márc 04, 15:15:00 » |
|
Nem csodálom hogy nem olvastad végig,mivel tényleg elég hosszú. Szerencsére a lényeget hamar le lehet szűrni. Azért nem semmi hogy milyen emberek vannak,még mindig. Reggel még félálomba voltam de valami rémlik a hírekben erről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2122 Dátum: 14 márc 04, 17:36:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2123 Dátum: 14 márc 04, 17:44:12 » |
|
Nos, nővérem már egy ideje állandóan azt üvölti a fülembe, hogy two girls one cup. Először azt hittem már megint valami hülyeség... Aztán ma megkérdeztem, hogy mégis mi a bánat ez. Megmutatta. Na ugye ő persze röhögött, én meg (mint egy egészséges identitású ember) elkezdtem öklendezni. De most komolyan, hogy a fenében lehet 2 ember ennyire hihetetlenül gusztustalan? És mégis ki az az elmebeteg aki ezt élvezi? Számomra ez hatalmas lelki sokk volt T.T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2124 Dátum: 14 márc 04, 17:56:19 » |
|
Láttam én már durvábbat is. És élveztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2125 Dátum: 14 márc 04, 18:06:03 » |
|
És mégis ki az az elmebeteg aki ezt élvezi? Számomra ez hatalmas lelki sokk volt T.T
Majd lassan felnősz te is, az a videó csupán beugró az internet világába. Ezt már leírták előttem, de kell a hsz szám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2126 Dátum: 14 márc 04, 18:07:48 » |
|
Legalább őszinte vagy és elmondod, hogy hozzászólás vadász vagy! Büszke vagyok rád! Hakuu, miért nem csuktad be a szemed?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2127 Dátum: 14 márc 04, 18:10:25 » |
|
Szerintem nem fogok böngészni többet a neten T.T És tényleg a fiúknak, nagyon szélsőséges ízlésük van, és erős gyomruk. Meg lelki erejük. Volt, hogy azt hittem undorító dologgal szembesülök amikor egy etnikum éppen a fa tövében végezte a nagy dolgát, vagy a suliba a csap alá piszkoltak de ez. T.T Minagi: Szerintem a sokk tette, egyszerűen olyan szinten ledöbbentem, hogy időm se volt becsukni a szememet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2128 Dátum: 14 márc 04, 18:11:54 » |
|
Ezért is ignorálom a fb-t. Kevesebb ilyennel találkozok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2129 Dátum: 14 márc 04, 18:13:46 » |
|
Számomra teljesen érthetetlen, hogy kik és miért csinálnak ilyeneket. De még ennél is érthetetlenebb, hogy ki az, aki az ilyet önszántából megnézi. De tényleg. Én például évek óta használom az internetet, és szinte alig futottam bele ilyesmibe. Ha meg mégis, akkor nem néztem meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|