Syzygy
|
|
« Válasz #2085 Dátum: 14 márc 04, 10:08:14 » |
|
Neked DOLGOZNOD kellene most nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2086 Dátum: 14 márc 04, 10:16:12 » |
|
Biztos az asszonyt küldte dolgozni. Bölcs lépés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2087 Dátum: 14 márc 04, 10:32:17 » |
|
Olyan jó, hogy mindenki tökéletesen átlátja az ukrán helyzetet. Imádok a 10 millió szakértő országában élni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2088 Dátum: 14 márc 04, 10:49:48 » |
|
Gdat maximálisan egyetértek veled, viszont azt javaslom, hogy ne olvasd ezeknek a "szakértőknek" az irományait, én se teszem, az ilyenek nem érdemelnek figyelmet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2089 Dátum: 14 márc 04, 10:55:17 » |
|
Konkretizálnátok is? Vagy csak megint T/3 személy a hülye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2090 Dátum: 14 márc 04, 10:59:17 » |
|
Ez pont ugyanaz, hogy amikor gazdasági válság van, mindenki gazdász, amikor vihar van, mindenki meteorológus vagy amikor egy ismerőse balhéba keveredik, mindenki jogász.
Nem meglepő hogy ilyenkor mindenki politikus/történész/logisztikus/tábornok/kül és belügyminiszter stb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2091 Dátum: 14 márc 04, 11:10:42 » |
|
Apa azt szokta mondani, hogy író, költő, hadvezér. Nála ez állandósult jelző kb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2092 Dátum: 14 márc 04, 11:31:31 » |
|
1. Nincs 10 milló Magyarország népessége. 2. Tegnap említettem, hogy engem nem érdekel ez az egész. Gondolom vannak még páran így ezzel.
Tehát nem mindenki nagyokos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2093 Dátum: 14 márc 04, 11:47:06 » |
|
Ez pont ugyanaz, hogy amikor gazdasági válság van, mindenki gazdász, amikor vihar van, mindenki meteorológus vagy amikor egy ismerőse balhéba keveredik, mindenki jogász.
Nem meglepő hogy ilyenkor mindenki politikus/történész/logisztikus/tábornok/kül és belügyminiszter stb
Amikor kiderült, hogy a hajléktalan nénit befogadó lány talán nem mondott igazat, akkor hirtelen mindenki azt mondta, hogy a lány testbeszédén és arckifejezésén már korábban észrevette, hogy valami nem stimmel a sztoriban. Paul Ekman munkanélküli lenne ebben az országban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2094 Dátum: 14 márc 04, 11:48:41 » |
|
Hát ősi igazság az MKO.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2095 Dátum: 14 márc 04, 11:59:40 » |
|
Miben hazudott a csaj? Megette a nénit, vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2096 Dátum: 14 márc 04, 12:01:29 » |
|
Neked DOLGOZNOD kellene most nem? Épp egy adatbázist próbálok gatyába rázni. Mi az az "MKO"? Gman, a tolvajkergetők Facebook oldalát nézd meg, ott leírják részletesen. Más kérdés, hogy Tomcatnek azt sem hiszem el, amit kérdez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2098 Dátum: 14 márc 04, 12:07:35 » |
|
Befogadta a nénit, felvette a pénzeket, elkergette a nénit. Amúgy Tomcat jó arc, ritkán hazudik és akkor is csak önvédelemből. Egy hazugságról tudok, mert személyes élmény vele kapcsolatban. De abban biztos vagyok, hogy nem rágalmaz valakit csak úgy poénból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2099 Dátum: 14 márc 04, 12:14:37 » |
|
Kicsit csalódtam a Főmaciban. Eddig nagyon karakán volt, de most megy egy interjú, amiben nagyon bullshittel. Van itt mindenféle szöveg önrendelkezésről meg humanitárius akcióról. Jó, hogy nem mindjárt a demokrácia exportja. Marhaság, minek áll be a sorba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|