Ayumichan
|
|
« Válasz #2010 Dátum: 14 márc 03, 19:36:10 » |
|
Nagyon remélem hogy itt nem balhéznak majd. Azt mondta a híradó hogy elképzelhető hogy elzárják a gázt tőlük "mackóék" de akkor azoktól is akik rajtuk keresztül kapják (tőlünk is).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2011 Dátum: 14 márc 03, 19:44:59 » |
|
Igazabol, en nem gondoltam volna, hogy a 21.szazadban, lesz ilyesmi. Jo tudom, ilyesmi barmikor megtortenhet, csak valahogy ez olyan hihetetlennek tunik. Mert ugye tanulni errol es most meg tudni, hogy a szomszed orszagban mi van. Eleg kemeny... Azt viszont szepen megerezne Europa egy resze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2012 Dátum: 14 márc 03, 19:55:54 » |
|
A 100-ik évfordulóra pont illik is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2013 Dátum: 14 márc 03, 20:07:20 » |
|
Hazajövök és ez fogad. Igazabol, en nem gondoltam volna, hogy a 21.szazadban, lesz ilyesmi. Jo tudom, ilyesmi barmikor megtortenhet, csak valahogy ez olyan hihetetlennek tunik. Mert ugye tanulni errol es most meg tudni, hogy a szomszed orszagban mi van. Eleg kemeny... Azt viszont szepen megerezne Europa egy resze.
Sajnos ilyenek mindig lesznek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #2014 Dátum: 14 márc 03, 20:21:08 » |
|
Ha választani lehet akkor inkább a 60ik évfordulóra vonatkozzon.Arra emlékezzenek. Mert idén lesz 60ik éve hogy az oroszok odaadták a Krími-félszigetet.Lehet itt az ideje visszakérni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 03, 20:25:14 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2015 Dátum: 14 márc 03, 20:26:55 » |
|
Nos igen, gazdasag tanar mondta, hogy amig a vezetok tobbsege ilyen tanulatlan, addig sajnos fenn all ez a veszely. Eleg elkeserito ez a teny viszont. Olyan szar rossz dolgokrol hallani, elegge utalom a negativ esemenyeket. Vicces megis a szabadsag harc napjan szulettem. (Persze nem 48-ban )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 03, 20:28:48 írta Hakuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2016 Dátum: 14 márc 03, 20:33:47 » |
|
"Amíg a vezetők többsége ilyen tanulatlan, addig fennáll ez a veszély." Mi van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2017 Dátum: 14 márc 03, 20:38:35 » |
|
Ha ezt most ki kell fejtsem, akkor privatban. Mert ez mar a politizalashoz tartozik. De igy meg artatlan megjegyzes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2018 Dátum: 14 márc 03, 20:39:54 » |
|
Politikusok, pártok nevei nélkül nyugodtan leírhatod ide is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2019 Dátum: 14 márc 03, 20:41:23 » |
|
Háborús veszély "fenyeget" pár száz km-el keletebbre és politizálás félelme miatt nem fejted ki? xDDDDD
Meg az a cenzúra egyébként is magyar hétköznapi politikára vonatkozik.
Felesleges hozzászólásomat csak elküldöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2020 Dátum: 14 márc 03, 20:58:58 » |
|
Tök nem érdekelnek az ukránok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2021 Dátum: 14 márc 03, 21:00:28 » |
|
Senkit sem érdekelnek az ukránok.
Engem inkább a Kárpátaljai magyarok, és az orosz terjeszkedés határa jobban izgat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2022 Dátum: 14 márc 03, 21:04:04 » |
|
Jolvan na, tudom ironikus de sok szaballyal meg nem vagyok tisztaban es nem akarok bajt a fejemre. Ugy gondoltam, hogy manapsag szinte barki lehet politikus nem kell hozza, komoly szakma. Es rossz donteseket hozznak ez altal, ami sok baj okozoja. Legalabb is a tanarunkkal ezt beszeltuk. Meg Aes tudod az a melo amit irtam, ott is akinek csinaltam vicces, hogy olyan szakmaja volt aminek semmi koze se a politikahoz, se a gazdasaghoz....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 03, 21:06:36 írta Hakuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2023 Dátum: 14 márc 03, 21:12:36 » |
|
Bárki lehet politikus. Mezei semmirekellő politikus, aki csak arra való, hogy az emberek elé álljon, beszéljen pár mondat hülyeséget, és ha kell, rá lehessen kenni a bajt. De hidd el, a világot nem ezek irányítják, és a valódi vezetők intelligensebbek, mint gondolnád.
Ezt az ukrános akciót is csodaszépen megszervezték. Lassan meghajlok a profizmusuk előtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2024 Dátum: 14 márc 03, 21:16:38 » |
|
Senkit sem érdekelnek az ukránok.
Engem inkább a Kárpátaljai magyarok, és az orosz terjeszkedés határa jobban izgat.
Engem meg az egésznek a "hatása" ránk itt. Amúgy maga a politika nem tud izgatni, olyan száraz mint a Szahara csak ásítani tudok ha meghallom. Az egyetlen izgalmas hír amikor bemondták a hírekben pár éve valahol külföldön az országgyűlésen tömegverekedés tört ki. Nem szép dolog hogy hajbakaptak de legalább nem álmosított el.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|