zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #1860 Dátum: 14 márc 01, 23:45:24 » |
|
Én csak angol felirattal néztem, szóval a magyar feliratok minőségéről nem tudok mondani semmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #1861 Dátum: 14 márc 01, 23:50:36 » |
|
Vannak érdekes feliratok  Én hál´Istennek olvashatatlannal még nem találkoztam  Nem az a baj hogy olvashatatlan, ne szó szerint értsd ezt a szót. De amikor egy filmen ki van írva a felirat és kigúvad a szemem hogy mi van odaírva mire kibogozom addigra már mást ír ki. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #1862 Dátum: 14 márc 01, 23:53:25 » |
|
Aki értelmezhetetlen magyar feliratot akkor látni, annak melegen ajánlom a 'to aru majutsu no index' 2. évadának az 'accelarator' féle feliratát indavideón. Konkrétan a japánt jobban megértettem mint azt a 'magyart'.  Gyakorlatilag MÁST ír mint ami a szöveg, szóval mondjuk a 'ne aggódj' helyett azt, hogy 'rendben van'. Ja, és a Római Katolikus Egyházból Román Katolikus Egyház lett 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 01, 23:55:03 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
 |
« Válasz #1863 Dátum: 14 márc 01, 23:55:34 » |
|
Uhuh, melyik csaj, muti a linket, kiakarom kapcsolni az agyam valami faszsággal.  https://www.facebook.com/jade.handkammer.581?fref=ts O az, a 15 eves "csoda gyerek" ezt balvanyozza az alt.iskolasok 90% Bocsi, hogy most irok csak filmeztunk >< Jo kis beszelgetes le zajlott itt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 02, 00:01:51 írta Hakuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
 |
« Válasz #1864 Dátum: 14 márc 01, 23:58:53 » |
|
Linkként lehet jobb lenne,de megértem.Ilyen embert reklámozni...............  Ui:Most egy jó ideig nem leszek elérhető videó és kép szerkesztgetés/konvertálás miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #1865 Dátum: 14 márc 02, 00:01:43 » |
|
Új kép? Már alig várom.
Még egy jó ideig fent leszek. Nincs kedvem aludni még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1866 Dátum: 14 márc 02, 00:04:31 » |
|
Még a fázis elején vagyok tehát tudok írni.Bár az is lehet hogy ezen a téren gyorsabb lett a gépem mint gondoltam  Mindesetre nem próbálkozok addig más oldallal. Ez inkább most videó rész,zene. Képeken csak utómunkálatok.Új most nem jön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #1867 Dátum: 14 márc 02, 00:06:42 » |
|
Nincs kedvem aludni még. Aludni?  Még korán van ahhoz. Amióta megszűnt a munkám (tavaszi leállás) azóta hajnal 4kor fekszek le. Lehet hogy azért mert éjszakással szűnt meg, de azóta keltem már korán is. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
 |
« Válasz #1868 Dátum: 14 márc 02, 00:11:07 » |
|
Jaj jézusom 4kor? Én örülök ha éjfélig kibírom, egész nap alszom de még így is kivagyok. Ezek szerint, nem hiába mondja barátom, hogy olyan vagyok mint egy panda
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #1869 Dátum: 14 márc 02, 00:12:11 » |
|
Ja, oké, remélem azért jó lesz. Esetleg megtudhatjuk, hogy milyen zenére lesz a vidi? Ayumi, én még nem vagyok bagoly, szóval annyira korán nekem nincs már. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #1870 Dátum: 14 márc 02, 00:16:27 » |
|
Jaj jézusom 4kor? Feküdtem már fél6kor is.  (egy animét nem bírtam félbehagyni  ) És én vagyok aki a legjobban bírja az éjszakás műszakot, a délelőttösbe meg én voltam legleamortizáltabb.  délutánosban mindenki lefáradt a végére, én az elején voltam fáradt a végére meg felpörögtem (eljött az este  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Otakugirl
|
 |
« Válasz #1871 Dátum: 14 márc 02, 00:23:18 » |
|
Nem az a baj hogy olvashatatlan, ne szó szerint értsd ezt a szót. De amikor egy filmen ki van írva a felirat és kigúvad a szemem hogy mi van odaírva mire kibogozom addigra már mást ír ki.  az nálam olvashatatlannak minősül
|
|
|
Naplózva
|
"Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül."
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1872 Dátum: 14 márc 02, 00:34:07 » |
|
Az mondjuk kínos a fordító számára,ha az ember rájön hogy japánul teljesen más van?Főképp erőfeszítés nélkül. Nem kicsit lelasított,de megkerestem az egyik kedvencem rövid munkám  Remélem megérte. https://www.facebook.com/photo.php?v=3516228641850
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #1873 Dátum: 14 márc 02, 00:35:40 » |
|
Facebook nem akarja mutatni. Valami baja van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1874 Dátum: 14 márc 02, 00:39:26 » |
|
Lehet az engedélyekkel volt gond,kitettem most nyilvánosba. Amúgy ezt még tavaly készítettem. Komolyabb linkhez lusta vagyok így majd ekképpen adom meg  Levédve.Majd megoldom máshogy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 02, 02:34:11 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
|