Aes Sedai
|
|
« Válasz #1770 Dátum: 14 feb 28, 23:13:13 » |
|
Egy okos nő, aki rájött, hogy a szart is el lehet adni, ha jó a marketing. (Igaz ebben L. Ron Hubbard megelőzte vagy 60 évvel, meg hozzá képest Nórika amúgy is csak szarral gurigázik)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 28, 23:18:02 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1771 Dátum: 14 feb 28, 23:27:45 » |
|
Áh, az Etalon akkor is Horst Fuchs a műfajban, ő már a semmit is rég eladta
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1772 Dátum: 14 feb 28, 23:30:08 » |
|
Tessék, itt egy negatív, és egy viszonylag pozitív írás róla. (Próbáltam pártatlan maradni, de okkal linkeltem a negatívat először. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1773 Dátum: 14 márc 01, 00:46:55 » |
|
Látom közben az EU kedvéért a saját fővárosukat csatatérré változtató marhák egyre hangosabban hallják a Maci brummogását. Szívás lesz gyerekek, kár volt ugrálni. (Na meg bedőlni az USA/EU/IMF triumvirátusnak.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1775 Dátum: 14 márc 01, 01:08:10 » |
|
Látom közben az EU kedvéért a saját fővárosukat csatatérré változtató marhák egyre hangosabban hallják a Maci brummogását. Szívás lesz gyerekek, kár volt ugrálni. (Na meg bedőlni az USA/EU/IMF triumvirátusnak.) Látom rendszeresen nyomon követed a szomszéd ország eseményeit (gondolom arról van szó), mondjuk érthető itt vannak a szomszédban (ráadásul észak-keleti szomszédok ) remélhetőleg minket ez nem fog érinteni. Hát a maci az minél nagyobb annál hangosabban brummog.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otakugirl
|
|
« Válasz #1776 Dátum: 14 márc 01, 01:16:18 » |
|
Szeretem a macikat Egyébként a kedvenc állatom a zsiráf Nektek?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 01, 01:16:59 írta Chakna »
|
Naplózva
|
"Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1777 Dátum: 14 márc 01, 01:19:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1778 Dátum: 14 márc 01, 01:24:47 » |
|
Mi kimaradunk ebből az általános brummogásból pedig nekünk is lenne rá alapunk. De hát egy jó Macinak karmai is vannak. Azért az a térkép mókás, ezek az ukránok románabbak a románoknál, már ami a más rovására való hízást illeti. Chakana, neee
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 01, 01:25:41 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1779 Dátum: 14 márc 01, 07:55:14 » |
|
Az én alárendeltem. Nektek is gyűjtenetek kéne az újoncaitokat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1780 Dátum: 14 márc 01, 09:02:03 » |
|
A politikához nem tudok hozzá szólni, de ez a nő... Komolyan mar megint fölfedeztek egy tudatlan unatkozó majmot aki elhiszi, hogy jót tesz azzal, hogy olyan következtetéseket oszt meg, esetleg leír, amit egy értelmi sérült is tud. És ezzel "nyújt mankót" a kiknek is? Nyilván az eszi meg ezt a sok szemetet aki érzelmileg 0 vagy nincs élete. chakna: Ez nagyon rossz témaváltási kísérlet volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 01, 09:38:55 írta Hakuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1781 Dátum: 14 márc 01, 09:15:48 » |
|
remélhetőleg minket ez nem fog érinteni. Hogy a fenébe ne érintene minket egy szomszédos államban bekövetkező ehhez hasonló változás ? Nem mellesleg magyarok is élnek Kárpátalján. Oravecz Syzygy megmondja, hogy minden mindennel összefügg. Nem is számítva, hogy mennyi magyar halt meg Galíciában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1782 Dátum: 14 márc 01, 09:44:37 » |
|
A galíciai jöttmentekről nem is beszélve. Btw mekkora mázli, hogy az ukránok leszerelték a nukleáris fegyvereiket. Ha még azok is ott lennének, az talán már az Index háború imádó újságíróinak is kicsit sok lenne a fun-ból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1783 Dátum: 14 márc 01, 11:21:25 » |
|
Melyik jobb ebednek? Csirke mell sajtos-foghagymas szosszal vagy gombas tejfolos csirke mell?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1784 Dátum: 14 márc 01, 11:46:12 » |