Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #1590 Dátum: 14 feb 26, 20:57:11 » |
|
Még mindig ezzel az Oroszlánkirályossal szórakozom, de ezek a sünök kifognak rajtam.
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1591 Dátum: 14 feb 26, 20:59:25 » |
|
Még egyszer az Aladdint is végig fogom tolni, gyerekként azt sem sikerült végigjátszani. Melyik változatot? SEGA vagy SNES?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otakugirl
|
|
« Válasz #1592 Dátum: 14 feb 26, 21:02:08 » |
|
Kb az első anime amit ismerek a pokémon Nem mintha olyan jó lenne (de pikachu cuki )
|
|
|
Naplózva
|
"Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1593 Dátum: 14 feb 26, 21:02:44 » |
|
SEGA verziót, amit a Virgin Interactive készített. http://game-oldies.com/play-online/aladdin-sega-genesis#csak nekem itt recseg a hang nagyon. bár van dosboxom is, azon meg heroes1 ezni szoktam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 26, 21:05:11 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1594 Dátum: 14 feb 26, 21:04:43 » |
|
Az egy jó játék. A grafikája is nagyon szép. Egyszer én is játszanék vele.
Szerintem szinte mindenki első animéje a pokemon volt. Én is néztem egy darabik, de meguntam.
Köszi, ki is próbálom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 26, 21:07:56 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1595 Dátum: 14 feb 26, 21:05:21 » |
|
Én összesen annyit tudok a Pokémonról, hogy volt benne az a kis sárga izé, a Pikachu.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #1596 Dátum: 14 feb 26, 21:08:01 » |
|
Jó kis Aladdin.De rég is játszottam már vele. Sajnos a végére már nem emlékszem.Lehet ismét fel kéne eleveníteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1597 Dátum: 14 feb 26, 21:11:45 » |
|
A játék végére vagy a filmére? A játék Jafar kígyó alakja legyőzésével ér véget, a film meg Dzsini felszabadításával és a szerelmes pár együtt lehetnek a törvény megváltoztatása miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1598 Dátum: 14 feb 26, 21:13:28 » |
|
A játékéra. Lehet nem hangsúlyoztam ki eléggé az előtte lévő mondattal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1599 Dátum: 14 feb 26, 21:16:19 » |
|
De jól hangsúlyoztál, csak én meg nem a játékra szoktam gondolni. A Dzsinis pályát annyira nem értem meg a piramisosat. Lehet eredetileg benne lett volna a filmben? Szép, még az első pályát sem tudom végigvinni. Rossz rajongó vagyok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 26, 21:17:45 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1600 Dátum: 14 feb 26, 21:18:00 » |
|
A legtöbb mesére már nem is emlékszem Pedig kicsiként annyit néztem őket. A pokemont tökre szerettem de ma már nem hinném, hogy lenne idegrendszerem végig nézni Jó na a régi játékokat nem nagyon ismerem, sőt nagyon nem is játszok Csak a plants vs zombies-al és egy spongyabobos játékkal mert cuki, meg egy chowderessel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1601 Dátum: 14 feb 26, 21:27:13 » |
|
Nálunk középsuliban 18éves csajnak volt egy 39éves palija, illetve kavart egy 42évessel.. Középsuliban egyszer aszittem, hogy a faterja jön be kézenfogva a csajjal a suliba.. Kiderült hogy a csávója... A csaj 15 volt akkor, a csávó kb 40... Nálunk gimiben (levelezőn) volt egy fiatal csaj aki terhes volt szép nagy pocakja volt már akkor. Na most amit megtudtam róla: a gyerek apja az ő 40en felüli matek tanára volt (időközbe kicsapták a tanárt), engem nem ő tanított) és ennek a tanárnak meddő volt a neje és nagy nehezen lett gyerek lombikkal erre összefekszik a fiatal pipivel és elhagyja az asszonyt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 26, 21:28:12 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1602 Dátum: 14 feb 26, 21:29:44 » |
|
Én összesen annyit tudok a Pokémonról, hogy volt benne az a kis sárga izé, a Pikachu. Van egy Lucario nevű acélkungfuróka is, aki kamehamehazik, na ő menő.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 26, 21:32:55 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1603 Dátum: 14 feb 26, 21:31:51 » |
|
Na az a komoly magyar közoktatási színvonal Nálunk is rúgtak ki tesitanárt mert a Németországi táborban csapatostul bujt ágyba a fiatal lányokkal. ÚÚ én azt a kis rózsaszín vattacukrot szerettem, olyan aranyos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1604 Dátum: 14 feb 26, 21:33:03 » |
|
Úgy látszik a fajfenntartás legyőzte nála a józan észt. Mondjuk a további körülményekt nem tudom,így lehet kicsit korai elítélni(teljesen).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|