CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1170 Dátum: 14 feb 24, 22:13:49 » |
|
Lehet arra akar célozni vele, hogy nem csak ismerni kell ezeket az írásjeleket, de netán használni is. Helyesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1171 Dátum: 14 feb 24, 22:15:11 » |
|
Hogy. Úgy írják, hogy. Nem h.
Pont, pont, vesszőcskét ismeritek?
Még így is érthetőbb ez, mint a facebookos üzenetek. Na ott már tényleg káosz van. Mondjuk tényleg jó lenne használni is őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1172 Dátum: 14 feb 24, 22:16:05 » |
|
Aki facebookon nem beszél kulturáltan, máshol se fog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1173 Dátum: 14 feb 24, 22:16:54 » |
|
Chakna vigyázz Saphira haragjától, bár már kevésbé félelmetes mert láthattuk őt cukinak!
Am. ha zsófi a neved, akkor már lenyomoztalak xD...
C.Cat ez olyan, mint aki nincs fent facebookon az nem is létezik?
Ui.: Már találkoztam olyan emberrel, aki papíron nem létezett, de olyannal is a ki papíron halottnak volt nyilvánítva és besétált pedig hozzám, meg is kérdeztem tőle, hogy jól érzi e magát xD...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 22:18:00 írta kronosz7 »
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otakugirl
|
|
« Válasz #1174 Dátum: 14 feb 24, 22:18:25 » |
|
Saphira most esett le hogy nekem írtad . bocsánat, hozzászoktam hogy rövidítek. kronosz Oké Ügyes vagy
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 22:19:45 írta Chakna »
|
Naplózva
|
"Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1175 Dátum: 14 feb 24, 22:21:00 » |
|
Koszonom Kroncsi (Nem birtam megallni, bocsi Minagi. Kepzeld ugy, hogy screemelem es nem sipitozok. ) Szerintem nekem felelmetes a kisugarzasom. Amugy Chakna valojaban egy hirhedt gyilkos es ezert nem rak kepet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1176 Dátum: 14 feb 24, 22:22:15 » |
|
yaay én is megtaláltam és ugyanúgy néz ki mint rondár volt barátnője. Ikrek is lehetnének.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Otakugirl
|
|
« Válasz #1177 Dátum: 14 feb 24, 22:23:11 » |
|
Sevanna ez most jó vagy nem? :O Ügyesek vagytok amúgy
|
|
|
Naplózva
|
"Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül."
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1178 Dátum: 14 feb 24, 22:25:35 » |
|
Nah télleg megyek aludni. Puszilok mindenkit! Hugi neked megy a homlokpacsi!
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1179 Dátum: 14 feb 24, 22:26:05 » |
|
Egy kicsit lassítsunk, srácok, oké. Azért alap dolgokra ügyeljünk oda: a hozzászólásoknak legyen valami tartalma, értelmezhetően legyen megfogalmazva (az "értelmesen" most inkább nem elvárás...). És nem feladat az sem, hogy versenyezzünk azon, hogy ki tud gyorsabban hszt írni. Nyilván nem irodalmi szakkör, de azért nem is chatszoba.
És bár a tegnapihoz hasonló konkrét játék most nem indul, de azért komoly hatása lehet annak, hogy holnap reggel, amikor baromi rosszkedvűen felkelek, hogy dolgozni menjek, mit találok itt.
Jó éjt!
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1180 Dátum: 14 feb 24, 22:29:49 » |
|
Aes neked külön küldök egy pacsit a hasadra! Jocakát emberek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1181 Dátum: 14 feb 24, 22:33:02 » |
|
És holnap még csak kedd. Az majdnem olyan rossz, mint a hétfő. Sőt talán még rosszabb, mert hétfőn legalább új TWD van. Utána meg új GoT lesz majd hétfőnként. De a kedd... ááá, nem jó az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1182 Dátum: 14 feb 24, 22:34:53 » |
|
De a szerda az már jó nem? Akkor már a felén túl van az ember.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Otakugirl
|
|
« Válasz #1183 Dátum: 14 feb 24, 22:34:53 » |
|
A kedd a hét legrosszabb napja. Már fáradt vagy, és még csak most kezdődött a hét...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 22:35:43 írta Chakna »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1184 Dátum: 14 feb 24, 22:37:30 » |
|
Nekem általában a kedd a hét legjobb napja. Ráadásul ez a hét csakis jó lehet, mert rövidített óráim vannak. Mondjuk, ha jobban belegondolok, szinte minden más szempontból meg sz*r. Meg se szólaltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|